Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Zsírsejtek, sírjatok!

Csábító bűnök

Csábító bűnök

 

Közeleg a nyár, a fürdőruhaszezon: ilyenkor mindannyian kritikusabban méregetjük magunkat a tükörben. Megpróbáljuk felmérni a lustálkodós téli hónapokban elkövetett apró bűnök (a kihagyott edzések és tévé előtt elcsipegetett édességek) nyomait.

 

Nézzük a tükörképünket, és tátott szájjal álmélkodunk, hogy vajon hogy került ide ez a lötyögő úszógumi, kié ez a lógó fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?

Narancsbőr és makacs zsírpárnák: minden nő érintett

Nem vagyunk egyedül ezzel a problémával, hiszen a narancsbőr és a makacs zsírpárnák problémája a világ minden táján szinte kivétel nélkül minden nőt érint, még a vékony alkatúakat és a tinédzsereket is. Nem kell ahhoz súlyfelesleg, hogy úszógumink vagy „lovaglónadrágunk” legyen! A makacs zsírpárnák az olyan kritikus területeken rakódnak le, mint a derék, has, külső és belső comb vagy a csípő. Felbukkanási helyüket elsősorban a genetika határozza meg, és vannak olyan helyek, melyekről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget.

A narancsbőr kialakulásához sem kell súlytöbblet, bőven elég hozzá az öröklött kötőszöveti gyengeség, a stressz, a kiegyensúlyozatlan táplálkozásból eredő elsavasodás, az élelmiszerekben lévő szintetikus adalékanyagok, a mozgásszegény életmód, a koffein- és nikotinbevitel és persze a fogamzásgátlók szedése.

Eddig semmi nem segített a makacs felesleg és a narancsbőr ellen…

A makacs zsírpárnák ragaszkodó társaink: lehet, hogy szigorú diétával, edzéssel, különböző kozmetikai eljárásokkal néha picit vissza tudjuk szorítani őket, de ez a javulás csak átmeneti. Hiszen, ha újra felszedünk pár kilót, a felesleg ismét ugyanazokon a kritikus helyeken jelenik majd meg, mint korábban.  Az sem csoda, ha már több éve, vagy akár több évtizede harcolunk a narancsbőrrel is, hiszen a cellulit is nagyon hűséges típus, ráadásul idővel mind nagyobb területen terjed szét!

Az, hogy hosszú évek alatt nem sikerült végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnákra és a narancsbőrre, nem feltétlenül a mi hibánk. Ennek a hátterében az áll, hogy adott számú zsírsejttel bírunk, és az ultrahangos zsírbontáson (és a plasztikai sebészeten) kívül nincs más módszer, ami ezek számát csökkentené. Az összes többi fogyasztó módszer (diétától az edzéseken át a kozmetikai eljárásokig) csak a zsírsejtjeink méretét csökkenti, így hiába érünk e velük átmeneti javulást, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

Ultrahangos zsírbontás a megoldás

Az ultrahangos zsírbontás azért forradalmi jelentőségű, mert a kavitációnak nevezett fizikai jelenség segítségével képes a zsírsejtek számát csökkenteni, így a zsírleszíváshoz hasonló hatékonysággal jár.

  • Eredményes: a javulás már az első kezelés után jelentkezik, a teljes kúra ruhaméret-csökkenéssel járhat, és eltünteti a narancsbőrt.
  • Célzott: csak a kezelt, kritikus területeken fogyaszt (pl. fenék, pocak, lovaglónadrág-szindróma, úszógumi, lötyögő felkar).
  • Biztonságos: kizárólag a zsírszövetre hat.
  • Fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai.
  • Tartós: a megsemmisített zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak, nincs visszahízás, nincs jojó-hatás.

Az ultrahangos zsírbontás működési elve: a kavitáció

Kavitáció során a 30.000 – 50.000 Hz-es ultrahanghullám révén keletkezett vákuumbuborékok következtében a zsírsejtek fala megreped, és a zsírsejtek elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- majd a vérkeringésbe jut, ott feldolgozásra kerül, és végül a veséken keresztül távozik szervezetünkből. A zsírsejtek száma a kezelt területen tartósan csökken, azaz, karcsúbbak leszünk, eltűnik a narancsbőrünk, az eredmény pedig tartós lesz, a kezelt területre nem hízunk vissza.

Zsírsejtek, sírjatok: itt az első otthoni ultrahangos zsírbontó gép!

Az ultrahangos zsírbontás eddig csak kozmetikákban, fogyasztószalonokban volt elérhető. De ez meglehetően költséges, kényelmetlen és időigényes módja a karcsúsodásnak. A megoldást az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék, a Forever Slim jelenti!

  • Azonos hatásfok: a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr elleni készülékkel ugyanazt az eredményt érhetjük el, mint a szalonokban található ultrahangos zsírbontó gépekkel, hiszen a szalongépekkel azonos frekvenciával (40.000 Hz) és hatékonysággal működik.
  • Költséghatékony: pénzt és időt takaríthatunk meg vele.
  • Kezelése egyszerű: kifejezetten laikusok számára, otthoni használatra fejlesztették ki.
  • Biztonságos: a 40.000 Hz frekvenciájú ultrahang hullám a zsírsejtekre hat, más szervet vagy szövetet nem károsít. Bevizsgált: CE és ISO Medical minősítése van.
  • Diszkrét és kényelmes: az otthonunk magányában végzett kezelésekről senkinek nem kell tudnia, megőrizhetjük karcsúságunk titkát.

A Forever Slimmel végzett otthoni ultrahangos zsírbontáshoz ultrahang gélt kell használni, az eredményességet pedig fokozza a 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő gél használata. A kúra sikerét segíti, ha betartjuk a következőket: igyunk napi 3 liter tiszta vizet, a szénhidrátokat lehetőség szerint csökkentsük étrendünkben, a kezelés után pedig masszírozzuk be magunkat feszesítő zselével, és mozogjunk 30 percet.

És a költségek?

Számoljuk csak össze, mennyit költöttünk eddig minden nyáron fogyasztószerekre, testkezelésekre, narancsbőr elleni krémekre!

Élvezze felhőtlenül a nyaralást bikiniben!

Élvezze felhőtlenül a nyaralást bikiniben!

 

A Forever Slim készülék vásárlása gyorsan megtérülő, egyszeri befektetés. Ha kozmetikában veszünk ultrahangos zsírbontó bérletet, az nagyságrendileg hasonló összeg, viszont csak egyetlen testrészünkre vonatkozik, így, ha több testrészünk problémás, az több bérlet megvételét teszi szükségessé! Saját ultrahangos zsírbontó géppel viszont az összes problémás testrészünket kezelhetjük, egészen addig, míg az eredménnyel elégedettek nem leszünk. Ráadásul, ha többen veszünk meg közösen egy gépet, csak az eredeti összeg töredékét kell rászánnunk! Legyünk újra magabiztosak a strandon, élvezzük, hogy végre nem kell takargatnunk magunkat!

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére