Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Zsírmentesítés indul!

Már csak néhány hónap és indul a strandszezon. Ha Ön sem szeretné bikini alól kikandikáló hurkácskákkal és hullámos popsival köszönteni a nyarat, akkor ideje belevágni egy alakformáló és narancsbőr-mentesítő projektbe! Mutatjuk a tuti receptet!

Ahogy beköszönt a jó idő, a szekrény mélyéről lassacskán előkerülnek tavaszi ruháink. De valahogy egyik sem úgy áll, mint tavaly. Nincs más hátra: expressz sebességgel le kell faragni a télen felkúszott kilókat!

Felejtsük el a jojózást!

Jobb híján belevághatunk egy villámdiétába, de gyakorlott fogyókúrázóként nyilván tudjuk, hogy rendszeres mozgás és kalóriakontroll nélkül a leadott zsír pikk-pakk visszatér. Ráadásul néhány hetes éhezés után rémálmunk is valóra válhat: éppen azokról a területekről (például a melleinkről) tűnhet el a legtöbb zsír, ahol az éppenséggel volt nem felesleges.

kavitacios zsirbontas foreverslim (9)

Ilyenkor mindenünket odaadnánk egy olyan módszerért, ami célzottan a zsírpárnák sújtotta területeket formálja és felszámolja a narancsbőrt, anélkül, hogy a visszahízástól rettegnünk kellene. Jó hír, hogy létezik ilyen eljárás! Még jobb, hogy manapság már otthon is elérhető!

Zsírleszívás – másképpen

Az ultrahangos – vagy más néven kavitációs – zsírbontás a zsírleszíváson kívül az egyetlen módszer, amely nem a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint például a fogyózás vagy a sport), hanem a zsírsejteket is lebontja, ergo a leadott felesleget nem hízzuk vissza. Ráadásul közvetlenül a kezelt testrészt karcsúsítja, tehát mellméret-csökkenés kizárva!

Van azonban egy bökkenő. Az ultrahangos zsírbontás a fogyasztószalonban iszonyatosan drága, főleg ha beleszámítjuk, hogy területenként tíz (vagy még több) kezelésre is szükség lehet a vágyott eredményhez. Ráadásul a napi robot mellett kinek van ideje hetente szalonba rohangálni?

Zsírmentesítés indul!

Éppen ezért kapva kaptunk az alkalmon, amikor lehetőségünk nyílt hosszabb ideig tesztelni a Forever Slim kavitációs zsírbontót, amely direkt otthoni használatra készült. Már korábban is próbáltuk; akkor mindössze néhány hét alatt produkált bámulatos eredményt. Most viszont három teljes hónap állt rendelkezésünkre, így azokon a területeken is bevethettük a csodaszerkentyűt, amelyeket legutóbb nem kezeltünk.

Decemberben hatalmas izgalommal lendültünk támadásba, hiszen már jól tudtuk, mire képes ez a kütyü. Külön öröm volt, hogy végre éhezés nélkül fogyhatunk! Persze a kalóriabombákat és a cukrot most is messziről elkerültük, igyekeztünk könnyű ételeket enni, és egy kis mozgást is beiktattunk, hogy a lehető leggyorsabban karcsúbb önmagunkat lássuk viszont a tükörben.

Mint megtudtuk, a kavitáció hatékonyságának alfája és ómegája a folyadékfogyasztás. Ha a kúra során nem iszunk eleget, a lebontott zsír nehezebben ürül ki testünkből, így fogyás lassúbb lehet. Mi úgy döntöttünk, inkább nem kockáztatunk, ezért napi 2-3 liter víz legurítását irányoztuk elő. A hatás szerencsére nem maradt el!

Így fogytunk az otthoni zsírbontó géppel

A 45 perces kezeléseket négy-ötnaponta végeztük. Az expressz hatás érdekében mindenki a számára legkritikusabb 2-3 tenyérnyi zónát dolgozta meg először. Bármennyire is szabadulni szerettünk volna a többi párnácskától, a cél érdekében szigorúan a kiválasztott területen maradtunk, egészen addig, amíg ott elértük a megálmodott eredményt.

kavitacios zsirbontas foreverslim (5)

A leggyorsabb hatást a combunk hátsó részét és popsinkat elcsúfító zsírgolyócskáknál produkálta a Forever Slim. Itt már két alkalom után hihetetlen mértékben csökkent a narancsbőr, további öt kezelés pedig nemcsak az utálatos hullámokat, hanem a felesleges centiket is teljesen eltüntette.

Szerencsére a deréktájon kibuggyanó „babaháj” és a pocak nagyobbacska zsírpárnái sem tudtak ellenállni a kavitációs szerkentyű elemi erejének. Tíz kezelés után brutális mennyiségű (kb. 1-1,5 ruhaméretnyi) zsír olvadt le, így végre a jobb sorsra érdemes „kinőtt” nadrágok is előkerülhettek a gardrób aljából.

A harmadik kritikus zóna a belső comb volt. Ezen a területen kicsit félve fogtunk neki a kezelésnek, ugyanis korábban a kőkemény edzésnek és a szigorú diétának is igencsak ellenállt. Bár a zsírszövet kötöttsége az ultrahangos zsírbontás alatt szintén ellenünk dolgozott, egy kicsivel hosszabb kúra megtette a hatását, így végre sikerült leszámolni a belső comb makacs hájacskáival is!

Az eredmény, amit három hónap alatt elértünk, tényleg elképesztő! Felemelő érzés volt látni, ahogy a szorgalmasan rejtegetett párnácskák fokozatosan eltűnnek, és tudni, hogy a kavitációval lebontott zsír nem tér vissza többé! A kezeléseknek hála, mostantól mindig felhőtlenül, a szokásos tavaszi fogyókúra-para nélkül várhatjuk a bikini szezont.

Ha szeretné Ön is kipróbálni, hogy mire képes a készülék, jelentkezzen egy ingyenes, 45 perces próbakezelésre! >>

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére