Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Zsírleszívás műtét nélkül?

A tavasz közeledtével egyre többen szeretnének fogyni vagy formálni az alakjukon. Na de melyik módszert válasszuk?

Talán nincs is olyan ember, akár nő, akár férfi, akinek ne jutott volna eszébe, hogy mi lenne, ha  végleg megszabadulhatna a narancsbőrtől és az undok zsírpárnáktól, amelyekkel évek óta szélmalomharcot vív. Általában ilyenkor az első gondolat a zsírleszívás, bár ezt a költséges beavatkozást kevesen engedhetik meg maguknak. A zsírleszívás a problémás testfelületeken kialakult zsírlerakódások műtéti úton való végleges, drasztikus eltávolítása. A beavatkozás nem feltétlenül jár súlycsökkenéssel, de térfogatcsökkenéssel biztosan. A zsírleszívás célja az alak újraformálása a célzott területen felgyülemlett zsírfelesleg megszüntetésével.

A zsírleszívás a problémás testfelületeken kialakult zsírlerakódások műtéti úton való végleges, drasztikus eltávolítása.

A zsírleszívás a problémás testfelületeken kialakult zsírlerakódások műtéti úton való végleges, drasztikus eltávolítása.

Hogyan zajlik a zsírleszívás?

A műtétre altatásban kerül sor, melynek során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és zsírszövetet. A beavatkozás átlagosan két-három óráig tart. A zsírleszívás során az előzetesen kijelölt bemetszéseken át vékony csövet vezetnek be, és vákuum segítségével fellazítják, majd eltávolítják a felesleges zsírszöveteket.

Miért tartanak sokan a zsírleszívástól?

A plasztika műtéteknek rendkívül borsos az ára. Például egy has plasztika zsírleszívással 350.000-900.000 Ft között mozog. Emellett a zsírleszívás elég drasztikus módszer és számos ellenjavallata van. A műtét után ugyanis szövődmények is előfordulhatnak (vérömleny, duzzadás, sebgyógyulási zavar). A zsírleszívás a narancsbőrt sem tünteti el, sőt, gyakori jelenség, hogy az operáció után a bőrfelszínen  narancsbőrre emlékeztető egyenetlenségek jelennek meg. A beavatkozást altatásban végzik, érzéstelenítéssel, de a műtét után néhány napig erős fájdalmaink lehetnek. Ráadásul a hosszú lábadozási idő alatt semmilyen fizikai tevékenységet (sport, tánc, fizikai munka) nem végezhetünk, és a nemi életet is csak óvatosan élhetünk. Azonban létezik egy módszer, mellyel műtét nélkül is tartósan és célzottan megszabadulhatunk a zsírpárnáktól.

Létezik kevésbé drasztikus módszer?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során adott, csupán a tétfogatuk változik. Túlzott zsír és szénhidrátbevitel esetén rövid idő alatt többszörösére is növekedhet, fogyókúra és testmozgás hatására pedig újra normális méretűre csökkenhet (jojó-effektus). Maga a sejt viszont hagyományos fogyasztó módszerek hatására sosem tűnik el. A mai tudásunk szerint két módszer létezik a zsírsejtek végleges és célzott eltávolítására, az egyik a már említett plasztikai műtét, a másik pedig az ultrahangos zsírbontás, más néven a kavitáció.

Az ultrahangos zsírbontás hasonlóan a zsírleszíváshoz a zsírsejtek számát csökkenti.

Az ultrahangos zsírbontás hasonlóan a zsírleszíváshoz a zsírsejtek számát csökkenti.

Zsírleszívás műtét nélkül

Az ultrahangos zsírbontás azoknak az igényeit is kielégíti, akik a zsírleszívást valami miatt nem merik, vagy nem tudják kipróbálni. Az ultrahangos zsírbontás az egyik legújabb, nem műtéti jellegű (non-invazív), fájdalommentes kozmetikai módszer a problémás zsírrétegek és a narancsbőr tartós eltávolítására. A zsírleszíváshoz hasonló eredményt produkáló módszer mely elsősorban térfogatcsökkenéssel jár. A kavitáció eredménye megegyezik a zsírleszíváséval, de mindezt műtéti beavatkozás nélkül érhetjük el.

Zsírleszívás kontra kavitáció

Az ultrahangos zsírbontás ára lényegesen kedvezőbb, mint a zsírleszívásé. A műtéttel ellentétben teljesen fájdalommentes, nincs seb, nincs heg és nincs hosszú regenerálódási idő. Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőrfelszín egyre simább, rugalmasabb lesz. A kavitációnak nincsenek mellékhatásai vagy szövődményei.  Tartós, célzott és garantáltan eredményes, a plasztikai műtétnél jóval kíméletesebb alakformáló módszer.

Hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az ultrahangos zsírbontás során alkalmazott, 40.000 Hz-es fókuszált ultrahangrezgés kizárólag a bőr alatti zsírsejteket hozza rezgésbe, majd a sejtek közötti térben mikro vákuumbuborékot képez. A zsírsejtek ennek következtében túlnyomás alá kerülnek, a sejtburok megbomlik, a bennük található víz felhevül, a zsír pedig triglycerinre valamint zsírsavra bomlik és elfolyik a sejtek közötti térben. A kavitáció során felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül az érrendszerbe, majd a vér útján a méregtelenítő szervekhez (máj, vese) kerülnek, és a vizelettel illetve a széklettel távoznak a testből. Ez a folyamat napokig is eltarthat, ám bizonyos szabályok betartásával (pl. megfelelő folyadékfogyasztás, finomított cukor kerülése, nyirokmasszázs) ez jelentősen gyorsítható.

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére