Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Zsírbontás ultrahanggal otthon

Az ultrahangos zsírbontás, kavitáció néhány évvel ezelőtt jelent meg a kozmetikai szolgáltatások között. A zsírbontás ultrahanggal az esztétikai fogyasztás egyik leghatásosabb módja, hiszen a 40.000 Hz-es ultrahang segítségével végzett kavitáció tartósan csökkenti a zsírsejtek számát, így megoldást nyújt mind a narancsbőr, mind a makacs zsírpárnák ellen.

A kozmetikai ultrahangos zsírbontó kezelés sokak számára mégsem jelent megoldást. Hogy miért?

 • Túl költséges. Egy ultrahangos zsírbontó bérlet csak egyetlen testtájra vonatkozik, tehát több bérlet oldaná csak meg a problémát, melynek ára összesen több százezer forint.
 • Túl időigényes. Be kell jelentkezni, el kell menni a kezelésekre, be kell illeszteni a szoros napirendbe, ami sokszor (főleg gyerekek mellett) egyszerűen kivitelezhetetlen. Azokban a „holtidőkben”, amikor esetleg lenne fél óránk a kezelésre (kora reggel, ebédidőben, éjjel), nincs lehetőségünk rá.
Ultrahangos zsírbontás a saját otthonunk kényelmébe

Ultrahangos zsírbontás a saját otthonunk kényelmébe

 • Rapszodikus az eredmény. Amikor van időnk és pénzünk, járunk a kezelésekre, ha pedig éppen nincs, kihagyjuk őket.
 • Gyakran csak az utószezonos nyári szabadság előtt kezdünk hajrázni, de előtte hónapokig takargatjuk magunkat.

 

 • Kényelmetlen, mert nyilvánosság előtt zajlik. Akinek ultrahangos zsírbontásra van szüksége, az nem szívesen mutogatja problémás testrészeit mások előtt, hiszen szégyelli narancsbőrét, puha, lötyögős fenekét, combját, igaz? Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint idegenek előtt öltözni, vetkőzni, és idegenek fesztelen csevegését hallgatni, miközben fehérneműben takargatjuk magunkat.
 • Gátlásokat ébreszt. A kozmetikák gyakran tele vannak hibátlan testű, huszonéves nőkkel, ami erősíti a gátlásokat, mert önkéntelenül összehasonlítgatjuk magunkat velük.

Az otthoni ultrahangos zsírbontás előnyei

Szerencsére, ma már lehetőség van arra, hogy az ultrahangos zsírbontó kezeléseket otthon, saját ultrahangos zsírontó készülékünkkel, a Forever Slimmel végezzük el! Ez a készülék ugyanolyan hatásmechanizmussal, ugyanolyan hatékonysággal és ugyanolyan frekvencián működik, mint a nagy ultrahangos zsírbontó szalongépek, de számtalan előnyt tartogat.

 • Pénzt spórolhatunk vele. Egyszeri befektetéssel egyszer és mindenkorra megoldottuk a kérdést. Soha többé nem kell fogyasztó termékekre, karcsúsító kezelésekre, narancsnőre elleni krémekre költenünk.
 • Eloszlik a költség. Ha a készüléket közösen vásároljuk meg családtagjainkkal vagy barátnőinkkel, munkatársnőinkkel, még ez az egyszeri költség is sokfelé oszlik. Mivel heti egyszeri kezeléseket kell végezni, kényelmesen körbemehet a gép az érintettek között.
 • Időtakarékos. Tetszőlegesen be tudjuk illeszteni szoros napirendünkbe a kezeléseket. Nem kell időt veszteni az időpont-egyeztetéssel, utazással, várakozással.
 • Tervezhető eredmény. Már időben el lehet kezdeni a kezeléseket, és 2-3 hónap alatt teljesen átformálhatjuk a testünket, lehámozhatjuk a narancsbőrt!
 • Diszkréció. Kényelmes körülmények között, otthonunk magányában zajlik a kezelés, amibe senkit nem kell bevonnunk, hiszen egyedül is tudjuk kezelni a Forever Slim otthoni ultrahangos gépet. Senki előtt nem kell szégyenkeznünk, ha akarjuk, akár teljesen titokban is tarthatjuk, mitől karcsúsodtunk!

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére