Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Zsírbontás ultrahanggal

Ultrahangos zsírbontással az úszógumi ellen

Normál testsúly esetén is vannak problémás területek

 

Gyakori probléma, hogy még normál testalkatú hölgyek esetében is felhalmozódnak apró zsírpárnák bizonyos problémás helyeken, pl. ilyen az úszógumi, az „integetőizom”, azaz a lötyögő felkar, a lovaglónadrág, azaz a párnás külső comb. Ezekhez az apró szépséghibákhoz egyáltalán nem kell túlsúlyosnak lenni!


Normál testsúly esetén a szigorú diéta vagy a rendszeres edzés sem sokat segít. Semmi szükség arra, hogy az ideális testsúlyunk alá menjünk, mert a mértéktelen fogyás miatt megereszkedhet a mellünk, ráncosodhat az arcbőrünk – miközben a problémás területeken lehet, hogy semmi nem változik!

A makacs zsírpárnák hatékony, célzott eltávolítására a kozmetikai testkezelések használhatók. Több módszer is létezik a kozmetikai zsírbontásra, a makacs zsírpárnák eltüntetésére, melyek mind más-más módon hatnak. A zsírbontást el lehet érni:

  • a zsírbontó hatóanyagok bőr alá juttatásával – mikroinjekciózás, iontoforézis, mezoterápia
  • mechanikus úton, a zsírsejtek összetörésével – köpölyözés, vákuummasszázs, LPG Endermologie technika, zsírégető masszázs
  • elektromos ingerléssel – elektrolipolízis
  • az izom-összehúzódások serkentésével – computeres alakformálás
  • kavitációval – ultrahangos zsírbontás

A zsírbontás ultrahanggal a leghatékonyabb, mert ez az egyetlen módszer, mely tartósan csökkenti a zsírsejtek számát, a többi módszerrel csak a zsírsejtek térfogata csökkenthető.

Hogy mi az az ultrahang? Az ultrahang az emberi füllel nem hallható hangok fölött lévő rezgések gyűjtőneve. Az ultrahangos zsírbontó szalongépek és az ultrahangos zsírbontó otthoni gépek egyaránt a kavitáció jelenségét használják a zsírbontáshoz. A 40.000 Hz frekvenciájú ultrahang 4 cm mélyen hatol be a bőr alá, ennek következtében a zsírszöveten belül vákuumbuborékok keletkeznek, melyek folyamatosan nőni kezdenek, majd egy kritikus méretet elérve hirtelen összeroskadnak. Ennek következtében a zsírsejtek membránja feltöredezik, a komplex zsírok hő hatására egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak. Az elfolyósodott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A zsírbontás ultrahanggal a makacs zsírpárnák és a narancsbőr ellen is hatékonyan alkalmazható.

Ha kényelmesebb kezelésre vágyik, próbálja ki az ultrahangos zsírbontó gépek legújabb modelljét, melyet kifejezetten otthoni használatra fejlesztettek ki! A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék azonos elven és azonos frekvenciával működik, mint a kozmetikákban található ultrahangos zsírbontó készülékek. Kattintson összeállításunkhoz, és ismerje meg, mi a különbség és a hasonlóság az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék és a kozmetikai szalongépek között!

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére