Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Ultrahangos zsírleszívás

Ez egy rendkívül pontatlan köznyelvi kifejezés, ultrahanggal ugyanis zsírbontást és nem zsírleszívást végzünk. Elterjedése viszont azt jelzi, hogy sokan összekeverik az ultrahangos zsírbontás és a zsírleszívás fogalmát. Érdemes összevetni a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás folyamatát a fogalmak pontosítása végett!

Hasonlóságok a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás között

Út a tökéletes testhez: zsírleszívás vagy ultrahangos zsírbontás

Mindenki tökéletes testet szeretne

 

Annyiban mégis van köze a két fogalomnak egymáshoz, hogy az ultrahangos zsírbontás a zsírleszíváshoz hasonlóan látványos eredményekhez vezet, hiszen mindkét kozmetikai módszer képes végleg csökkenteni a zsírsejtek számát, a kezelt területen pedig egyik esetben sem keletkeznek új zsírsejtek.

Súlycsökkenéssel egyik sem jár feltétlenül, de térfogatcsökkenéssel, (ruhaméret-csökkenéssel) viszont igen, hiszen mindkettő célja a helyi zsírfelesleg megszüntetésével az alak újraformálása.

Mindkét módszer viszonylag gyors eredményekkel kecsegteti az érdeklődőket, és egyik sem olcsó, bár nagyságrendi különbség van köztük.

 

Különbségek a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás között

Zsírleszívás

  • A zsírleszívás esetében egy komoly, altatásos műtét során az előzetesen kijelölt bemetszéseken át  egy vékony csővel behatolva a bőr alá, széttörik a zsírt és kötőszövetet, majd vákuummal kiszívják a felesleges zsírszöveteket.
  • A zsírleszívás ára néhány százezres nagyságrendtől a milliós költségekig terjed.
  • A zsírleszívással súlyt nem lehet veszteni, de ruhaméret csökkenéssel számolhatunk. A zsírleszívás komoly hátránya, hogy lehetnek műtéti szövődményei és a regenerálódás nagyon lassú.
  • A narancsbőr ellen sajnos hatástalan, sőt, a kötőszövet állapotát gyakran még tovább rontja, maximum annyit segít, hogy  a helyi zsírpárnák eltüntetésével kicsit javítja  a látványt.
  • Bár a zsírleszívás igen eredményes módszer, hiszen drasztikusan csökkenti a helyi zsírpárnákat, a látványos átalakuláshoz még kell egy kis türelem. A külső varratoknak hat hét, a belső szöveteknek akár fél év kell, amíg teljesen meggyógyulnak. A műtét utáni hetekben pihenés és kompressziós ruha viselése ajánlott.

Ultrahangos zsírbontás

  • Az ultrahangos zsírbontás egy non-invanzív (nem műtéti) eljárás, melynek során jóval kíméletesebben és biztonságosabban lehet végleg megszabadulni a felesleges zsírsejtektől.
  • Az ultrahangos zsírbontás ára változó, egy-egy kozmetikai ultrahangos kezelés általában 6-15 ezer Ft. Általában csak egy 100-150.000 Ft-os, 10 alkalmas bérlet hoz igazán eredményt, (mely csupán egy testrésze vonatkozik) míg a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel egyszeri befektetéssel pénzt és időt spórolhat.
  • Az ultrahangos zsírbontás során műtét nélkül, a kavitációnak nevezett jelenség segítségével semmisítik meg a zsírsejteket. Makacs zsírpárnák és narancsbőr ellen egyaránt roppant hatékony.
  • Ultrahangos zsírbontás esetén nincsenek mellékhatások, a szövődmények ki vannak zárva, nincs regenerálódási idő, azaz, az érintett terület csak minden kezelés után egyre esztétikusabb lesz.

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére