Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Ultrahangos zsírbontás: tartós eredmény!

Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) tartós eredményt hoz

Ha nem tud megszabadulni a narancsbőrtől, ha hiába próbált ki minden diétát és sportot, ha tart a zsírleszívás kockázataitól, de hasonlóan hatásos módszert keres, önnek az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) a megfelelő megoldás!
A XXI. században már nincs szükség plasztikai műtétre ahhoz, hogy végleg megszabaduljon makacs zsírpárnáitól, hiszen a fogyasztószalonokban igénybe vehető ultrahangos kezelés és az otthoni ultrahangos zsírbontó géppel végezhető ultrahangos zsírbontás hasonlóan hatékony, mint a zsírleszívás.

Zsírbontás ultrahanggal – jojó-hatás nélkül

Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejtek számát csökkenti

Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejtek számát csökkenti

Miért sokkal eredményesebb az ultrahangos zsírbontás, mint más fogyasztó módszerek?
Mindenkinek adott számú zsírsejtje van, és ezek száma  nem csökken és nem nő az évek folyamán, a hízás csak azt mutatja, hogy zsírsejtjeink térfogata nőtt meg, és fogyáskor is csak zsírsejtjeink térfogatát tudjuk csökkenteni.
A fogyókúrák, diéták, léböjtkúrák, méregtelenítő kezelések, a rendszeres edzések, a különféle fogyasztó masszázsok, a vákuumos kezelés, a computeres alakformálás, a hypoxitraining mind-mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, így a visszahízás esélye sosem zárható ki.

Az ultrahangos zsírbontással viszont olyan tartós, fájdalommentes alakformálást lehet elérni, ami után nincs jojó effektus, mert a zsírsejteknek nem a térfogatát, hanem a számát csökkenti a kezelés (hasonlóan a zsírleszíváshoz). A megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen nem keletkeznek újak.

Fogyás ultrahanggal – helyi zsírbontás

Nyilván ezerszer megtörtént már önnel, hogy egy-egy szigorúbb fogyókúra után úgy tapasztalta, hogy nyúzott, túl vékony lett az arca, vagy éppen pont onnan fogyott, ahonnan pont nem kellett volna, pl. a melléről. Ultrahangos zsírbontással garantáltan csak a kezelt, problémás területről fog fogyni, mert a kavitáció célzottan, közvetlenül a kezelt területen (pl. fenék, pocak, lovaglónadrág-szindróma, úszógumi, lötyögő felkar) bontja le a makacs zsírpárnákat!

A zsírbontás mértéke, tempója egyénfüggő

Az ultrahangos zsírbontás eredményének már az első kezelés után örülhet: a kezelt felület simább, rugalmasabb, feszesebb lesz, a narancsbőrlátványosan csökken. A változás mértéke és tempója egyénfüggő, mert genetikától, kötőszöveti állománytól is függ.

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére