Ultrahangos zsírbontás a fenék fogyasztásáért

A feszes fenék elérhető ultrahangos zsírbontással

A feszes fenék elérhető ultrahangos zsírbontással

Nincs olyan nő, aki ne lenne elégedetlen a fenekével: általában mindannyian túl nagynak, löttyedtnek, narancsbőrösnek, rugalmatlannak, formátlannak találjuk hátsó fertályunkat.

Ez még nem is lenne akkora baj, ha mindeközben nem vágynánk arra folyamatosan, hogy újra beleférjünk a kamaszkori farmereinkbe. Mindegy, hogy 27-es vagy 29-es az „etalon-nadrágunk”, a vágyott farmertől az érettségi óta már biztosan eltávolodtunk egy-két mérettel.

Arra persze senki sem gondol, hogy eleve túlzás azt hinni, hogy a női test nem változik az évek során, nem maradhatunk ugyanolyanok, mint kamaszkorunkban! De mivel a szépségideál változik, és ma a feszes, izmos, nyúlánk, kamaszos test számít a legvonzóbbnak, érthető, hogy a nők a harmincas-ötvenes éveikben is kicsi, feszes, formás feneket szeretnének.

Szembesülés a próbafülkében

Ultrahangos zsírbontás: megoldás nagy fenékre

Ultrahangos zsírbontás: megoldás nagy fenékre

 

Amikor tavasszal először indulunk el fürdőruhát próbálni, az mindig sokkoló!

 

Télen elkényelmesedtünk, a bőrünk még hófehér, tele van narancsbőrrel, hepehupákkal, apró zsírpárnákkal, itt-ott lötyögő, kilógó felesleggel, és egyszer csak ott állunk egy élénk színű fürdőruhában a próbafülke kíméletlen neonfényében, és minden szépséghibánk felnagyítva látszik.


A fürdőruha bevág, a fenekünk lóg, a csípőnk olyan masszív, mint egy női pankrátornak, és ráadásként az egész popsink kocsonyaként lötyög.

 

Narancsbőr és makacs zsírpárnák a fenéken

Ráadásul, a probléma többnyire összetett, a nagy popsi ugyanis sok esetben a narancsbőrrel is együtt jár! Nem elég, hogy vásárláskor a vágyott S-es méret helyett az L-es után kell nyúlnunk, és az igazán szűk nadrágokat már fel sem merjük próbálni, még az a szörnyű cellulit is ott éktelenkedik a fenekünkön! A narancsbőr leggyakoribb előfordulási helye a fenék, szinte nem létezik olyan nő, akinek ne lenne valamilyen mértékben narancsbőrös a feneke. (Nem véletlen, hogy a lesifotósok is mindig a fürdőruhás sztárok cellulites fenekét kapják le, hiszen ez a terület szinte senkinek nem tökéletes.) Így aztán a fenék kezelésére kizárólag olyan szépészeti megoldások jöhetnek szóba, melyek nem csupán fogyasztanak, de a narancsbőrt is eltüntetik.

Ultrahangos zsírbontás: narancsbőr kezelés és fogyasztás egyben

Az ultrahangos zsírbontás hatékony fegyver a zsírpárnák és a makacs narancsbőr ellen egyaránt. Az ultrahangos zsírbontó kezelés a kavitáció segítségével a kezelt területen végleg csökkenti a zsírsejtek számát, az elfolyósodott zsír pedig a nyirokrendszeren keresztül kiürül a szervezetből. Az ultrahangos zsírbontás fájdalommentes és biztonságos, a 40.000 Hz-es ultrahang hullám ugyanis a zsírszövetben nyelődik el, ezért más szerveket, szöveteket nem károsít.

Az ultrahangos zsírbontás eredményei már néhány alkalom alatt megmutatkoznak, a teljes kúra alatt pedig igen látványos alakformálást érhetünk el. Az első pozitív élményünk az lesz, hogy a narancsbőr csökken, majd eltűnik a kezelt területen, hiszen, ha a zsírsejtek roncsolódnak, majd kiürülnek, a narancsbőrnek is vége. A legegyszerűbb módszer az ultrahangos zsírbontásra az otthoni ultrahangos kezelés, melyet a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel végezhetünk el. A kezelés fájdalommentes, tartós, biztonságos és nagyon hatékony. Lehet, hogy még azt a régi farmert is érdemes elszedni a szekrény aljáról, hogy az új alakunkat megmutassuk!

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére