Tippek a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásához

Az ultrahangos zsírbontás a Forever Slimmel segít, hogy megszépüljünk a nagy napra

Mostanában az ultrahangos zsírbontás már a menyasszonyok titkos fegyvertárába tartozik! Ez egy olyan, teljesen fájdalommentes eljárás, mely a plasztikai sebészethez hasonló hatékonysággal szabadít meg minket a feleslegtől és a narancsbőrtől, akár néhány alkalom alatt is! Ha a készülődés időszakában semmi időnk és kedvünk a kozmetikusunk időbeosztásához alkalmazkodni, őt akár ki is hagyhatjuk, hiszen egy éve berobbant a piacra, és sorra szerzi híveit a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó!

Titkos fegyver: a Forever Slim otthoni zsírbontó!

Titkos fegyver: a Forever Slim otthoni zsírbontó!

Ezzel a géppel már néhány alkalom után eltűnik a narancsbőr, és 6-8 hét alatt akár 1-2 ruhaméret fogyással is számolhatunk! Ha szeretnénk visszakapni 5-10 évvel ezelőtti önmagunkat, és megörvendeztetni magunkat és szerelmünket egy merészebb esküvői ruhával, biztosan nagy segítségünkre lesz az otthoni ultrahangos zsírbontás!

Heti 45 perc kezeléssel, koplalás és izzadás nélkül is karcsúsodhatunk, ráadásul senki nem fogja tudni, hogy mi a titkos fegyverünk. Még a koszorúslányoknak is leesik majd az álla.

Ahány esküvő, annyiféle menyasszony

Ma már az a legritkább, hogy valaki alig húszévesen hozzámegy az első szerelméhez, a lehető leghagyományosabb módon, templomban, hófehérbe öltözve, hatalmas násznép előtt.

Húsz évvel ezelőtt majdnem 40%-kal magasabb volt a házasságkötések száma, és a menyasszonyok átlagéletkora is jóval alacsonyabb volt.

Esküvői ruha hagyományosan

A pánt nélküli, fűzős fazonok a legelegánsabbak

1990-ben 22 év, húsz évvel később 28 év volt a nők átlagéletkora házasságkötéskor. A nők harmincas éveikben viszont picit többen mennek férjhez, mint korábban. Ez azt is jelenti, hogy általában már érett nőként lépünk oltár elé, és – őszintén szólva – már kevésbé hamvasan és fiatalon, mint szüleink generációjában megszokott volt.

 

Manapság számtalan menyasszony van, akiknek a helyzete nagyon eltér a húsz évvel ezelőtt megszokottól, ezt érdemes figyelembe venni az esküvői ruha és az esküvői helyszín kiválasztásakor is.

 

  • Esküvői ruha – hagyományosan: persze, lehet, hogy azok közé a nők közé tartozunk, akik kislány koruk óta az esküvőjükről álmodoznak. Lehet, hogy menthetetlenül romantikusak vagyunk. Lehet, hogy ezt a napot várjuk évek óta. Ha találónak érezzük magunkra a leírást, nyugodtan ugorjunk fejest, már eljegyzéskor a menyasszonyi ruha katalógusokba, próbáljunk fel több tucat ruhát az esküvői ruhaszalonokban, keressünk stylistot, alkalmi sminkest és fodrászt, és minden pillanatában élvezzük ki a készülődést!  Ha a királykisasszonyos stílust érezzük magunkénak, ne szégyelljük, válasszunk hagyományos esküvői ruhát, jöhet a fűzőszabású felsőrész, az abroncsos, hosszú szoknya, a klasszikus fátyol …mikor, ha nem most?

 

  • Menyasszonyi ruha egy mozaikcsalád úrnőjének: az is megeshet, hogy ez már nem az első esküvőnk, és gyerkőcöket is hozunk az új családba, sőt, talán választottunk is hozza a saját gyerekeit. Ebben az esetben érdemes bevonni a készülődésbe a piciket is, és a menyasszonyi ruha választásánál is összehangolni a vidám, ünnepi mozaikcsaládunk megjelenését! Lazább, játékosabb stílusú ruhát válasszunk, hiszen nyilván maga az esemény sem lesz olyan merev: leginkább egy nagy, kerti partyt érdemes szervezni. Ez esetben a kisfúk nyugodtan viselhetnek szalmakalapot, a kislányok pedig virágokból font koszorút, mely visszaköszönhet saját menyasszonyi hajdíszünkön is.

 

  • Esküvői ruha áldott állapotban: ha éppen kisbabát várunk, legyük rá büszkék, ne takargassuk a pocakunkat! Érdemes a menyasszonyi ruha szabásával is kiemelni, hogy áldott állapotban vagyunk – kismamaként úgyis ragyogunk ebben az időszakban, ne irigyeljük hát nádszálkarcsú társainkat, hanem mutassuk meg bátran telt dekoltázsunkat, gömbölyű vállunkat! Egy empire szabású ruha tökéletes választás lehet, de akár még pánt nélküli esküvő ruhát is kereshetünk, egy könnyű, áttetsző muszlinkendővel a vállunkon. Csak az a fontos, hogy kövesse az alakunkat a ruha, különben háromszor akkorának látszunk majd, mint valójában. Még a fehér színről sem kell feltétlenül lemondanunk, de persze nyugodtan választhatunk élénkebb, színesebb ruhát is. Nyilván áldott állapotban nem tesz jót sem az éjszakázás, sem az alkohol, így lehet, hogy a hagyományos, hajnalig tartó buli helyett egy kora délutáni összejövetel a legideálisabb.

 

  • Casual esküvői ruha, ha szűk körben esküszünk: sokan vannak úgy vele, hogy feleslegesnek tartják az egész hajcihőt, viszont jogilag szükség van arra, hogy férj-feleség legyenek – például egy hirtelen adódó, kihagyhatatlan, külföldi munkalehetőség miatt. Lehet, hogy nem akarunk sok vendéget hívni, hanem csak a szűk családunkat, és nem akarunk feleslegesen sokat költeni sem az esküvőre. A casual esküvői ruhában nem csak az a jó, hogy barátságos ára van, hanem az is, hogy nyugodtan lehet rövid! Ha csinos a lábunk, biztosan érdemes térdig érő menyasszonyi ruhát választani a királylányos habcsók-stílusú ruha helyett.  De nyugodtan vehetünk magunknak egy világos színű (krémsárga, ekrü, halványrózsaszín, gyöngyház, halványlila) kosztümöt is, ami aztán egy olyan alapdarab lehet, amit később is örömmel veszünk majd fel. A másik megoldás még egyszerűbb: egy baráti pár mesélte, hogy egy 5 éves külföldi képzés előtt házasodtak össze hirtelen, méghozzá úgy, hogy a menyasszony a kedvenc tervezőjétől kölcsönkapott, egyedi designer esküvői ruhát viselte. Bár a felesleges költekezést mindketten értelmetlennek találták volna, annak mégis örültek, hogy az esküvői fotókon látszik a kivételes, ünnepi hangulat. Ha hagyományos esküvői vacsorát nem is akarunk tartani, van számos más, jóval olcsóbb lehetőség is, ki lehet például bérelni egy-egy barátságos kávézót vagy cukrászdát, ahol összejöhetünk a barátainkkal egy kötetlen koccintásra.

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére