Ultrahangos zsírbontás

A narancsbőr, cellulit kialakulása

Első lépés, hogy megismerjük, pontosan mi is az a narancsbőr. Ahhoz, hogy megtudjuk, mit tehetünk a narancsbőr ellen, érdemes ismernünk a narancsbőr kialakulásának biológiai hátterét.

Cikk folytatása...

Amit a zsírleszívásról tudni kell

Mi az a zsírleszívás? A zsírleszívás vagy a zsírszívás (latinul: liposuctio) egy olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amely során egyes testrészekről eltávolítják a bőr alatt kialakult zsírszövet-felhalmozódásokat. A ’70-es évek óta végeznek ilyen műtéteket. Miért megy el valaki zsírleszívásra? Vannak olyan testrészek (has, csípő, derék, comb, térd, stb.), ahonnan igen nehéz letornázni a felesleget. Ezeken a […]

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás próbakezelés, árkülönbség testtáj vagy nem szerint

Az ultrahangos zsírbontásban jelentős árkülönbségek vannak. De nem csak szalonok szerint tér el az ár, hanem testtájak vagy nemek szerint is. Az ultrahangos zsírbontó próbakezelés általában mindenhol rövidebb és olcsóbb, mint egy átlagos kezelés.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontó készülék

Itt találja az ultrahangos zsírbontó szalongépek és az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék közötti legfontosabb különbségeket és hasonlóságokat pl. az ár, a hatásmechanizmus, a felhasznált frekvencia, az állíthatóság tekintetében.

Cikk folytatása...

Ultrahang kezelés

Az ultrahang kezelés ma már számtalan gyógyászati és kozmetikai eljárásban megjelenik, kezdve az terhességi ultrahang vizsgálattól a belső szervek ultrahangos vizsgálatán át az ultrahangos zsírbontásig.

Cikk folytatása...

Az ultrahangos zsírbontás előnyei a zsírleszívással szemben

Csak az ultrahangos zsírbontás és a zsírleszívás képes végleg megszüntetni a zsírsejteket a kezelt területen. Az ultrahangos zsírbontásnak számtalan előnye van: jóval olcsóbb, teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, szövődményei, a narancsbőrt is eltünteti, nem csak a zsírpárnákat, nincs regenerálódási idő.

Cikk folytatása...

Narancsbőr a vékony, fiatal, sportos lányokon

Vajon mi az oka, hogy a narancsbőr nem csak a molett nőkön bukkan fel, hanem a vékony, fiatal lányokat is érinti? Például az öröklött kötőszöveti gyengeség, a rossz táplálkozási szokások, a stressz, az ülőmunka, vagy éppen a különféle méreganyagok bevitele, melyeket a szervezet nem tud feldolgozni.

Cikk folytatása...

Kinek ajánlott az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) nőknek és férfiaknak, fiataloknak (18-tól) és idősebbeknek, normál súllyal rendelkezőknek és enyhén túlsúlyosaknak egyaránt egyaránt ajánlott! Mindenkinek, aki elégedetlen az alakjával, és tenni szeretne azért, hogy vonzóbb, karcsúbb, feszesebb teste legyen.

Cikk folytatása...

Mi az a kavitációs ultrahang?

Az ultrahangos zsírbontás alapja a kavitáció jelensége. A kozmetikai szalongépek és a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó egyaránt 40.000 Hz frekvenciájú ultrahanghullámmal működik, mely csak a zsírszövetre hat, más szövetet vagy szervet nem károsít. A kavitációs zsírbontás képes a zsírsejtek számát végleg csökkenteni, hatékonysága a zsírleszíváshoz mérhető.

Cikk folytatása...

Narancsbőr fokozatai

A narancsbőrt súlyossága szerint 3 stádiumba szokták sorolni. Önvizsgálattal magunk is megállapíthatjuk, melyik stádiumba tartozunk. A narancsbőr-teszt nagyon egyszerű, csak csippentsük össze a bőrünket, és könnyen megállapíthatjuk, melyik fokozatba tartozik a narancsbőrünk.

Cikk folytatása...

Oldal: 4 / 6« Első...23456

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére