Ultrahangos zsírbontás

Zsírsejtek, sírjatok!

Közeleg a fürdőruhaszezon. Nézzük a tükörképünket, és tátott szájjal álmélkodunk, hogy vajon hogy került ide ez a lötyögő úszógumi, kié ez a lógó fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?

Cikk folytatása...

A Forever Slim médiamegjelenései

Számtalan népszerű magazinban és weboldalon jelent meg írás a Forever Slim első, otthoni ultrahangos gépről! A szépségrovat-vezetők villámgyorsan lecsaptak a témára.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal

Több módszer is létezik a kozmetikai zsírbontásra, a makacs zsírpárnák eltüntetésére, melyek mind más-más módon hatnak. A zsírbontás ultrahanggal a leghatékonyabb, mert ez az egyetlen módszer, mely tartósan csökkenti a zsírsejtek számát, a többi módszerrel csak a zsírsejtek térfogata csökkenthető.

Cikk folytatása...

A Forever Slim ultrahangos zsírbontóval leggyakrabban elkövetett hibák

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép összeszerelése közben, az ultrahangos zsírbontó kezelés során és a teljes ultrahangos zsírbontó kúra alatti is el lehet követni apró hibákat. Összefoglaltuk a legtipikusabbakat.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal otthon

Ma már lehetőség van arra, hogy az ultrahangos zsírbontó kezeléseket otthon, saját ultrahangos zsírontó készülékünkkel, a Forever Slimmel végezzük el! Ez a készülék ugyanolyan hatásmechanizmussal, ugyanolyan hatékonysággal és ugyanolyan frekvencián működik, mint a nagy ultrahangos zsírbontó szalongépek, de számtalan előnyt tartogat.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás ára-megéri a ForeverSlim?

Az ultrahangos zsírbontást egyrészt kozmetikai szalonokban végzik ultrahangos zsírbontó szalongépekkel, a másrészt otthon is elvégezheti saját Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülékével. Ultrahangos zsírbontó kezelések, próbakezelések, kombinált kezelések, bérletek árai.

Cikk folytatása...

A Kiskegyed kipróbálta az ultrahangos zsírbontást Forever Slimmel!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontót Tóth Tímea, a Kiskegyed szerzője próbálta ki. Az ultrahangos zsírbontás hatékonyságát centikben tudta mérni (3-3 cm lement a combjáról), és a narancsbőre is eltűnt!

Cikk folytatása...

Hodosi Anita is a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet használja

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó már a topmodellek világában is nagy sikert aratott! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Hodosi Anita topmodell is elégedett vásárlóink közé tartozik!

Cikk folytatása...

Narancsbőrös sztárok

A narancsbőr szinte minden nőt érint, miért lennének kivételek ez alól a sztárok? Az ilyen és hasonló hangzatos címekkel könnyű eladni a lapokat: „Britney Spears narancsbőrös hasát mutogatja a színpadon”, „Jennifer Love Hewitt hatalmas feneket növesztett”, „Mischa Barton: narancsbőr 23 évesen?!” stb…

Cikk folytatása...

Adjon magára ősszel és télen is!

Nyáron valahogy minden kicsit más: szabadabban öltözködünk, többször mozdulunk ki otthonról, sok zöldséget és gyümölcsöt eszünk és a napsugaraknak köszönhetően jobban is érezzük magunkat. Ám amikor eljön a rossz idő, minden megváltozik: nem győzünk elég ruhát felvenni, hogy ne fázzunk, nem akaródzik elmenni mozogni, se más programra, begubózunk, hiszen egyre sötétebb van, és valószínűleg kevesebbet […]

Cikk folytatása...

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére