Narancsbőrös sztárok

A narancsbőr szinte minden nőt érint, miért lennének kivételek ez alól a sztárok? A hírességeknek annyiban nehezebb a helyzetük, mint nekünk, hétköznapi nőknek, hogy abban a pillanatban, hogy narancsbőrös combjuk egy másodpercre kilátszik, számtalan vaku villan, ők pedig másnap pletykalapok ezrein láthatják viszont magukat.

Mischa Barton narancsbőrös combja

Mischa Barton azt hitte, óvatlanul sétálgathat

Rosszabb esetben fotójukon a szépségrovat-szerkesztő még pirossal be is karikázza az érintett testrészt, a grafikus pedig kinagyítja. Az ilyen és hasonló hangzatos címekkel könnyű eladni a lapokat: „Britney Spears narancsbőrös hasát mutogatja a színpadon”, „Jennifer Love Hewitt hatalmas feneket növesztett”, „Mischa Barton: narancsbőr 23 évesen?!”, Pamela Anderson smink nélkül, narancsbőrrel a tengerparton”, stb…

A híres énekesnők, filmsztárok óvatlan pillanatait, előnytelenebb szettjeit, hepehupás combját, lötyögő fenekét, narancsbőrét milliók cincálják szét, miközben mi, átlagos nők simán megússzuk, ha a strandon pancsolunk egy-egy kevésbé előnyös fürdőruhában, vagy ha egy kánikulai napon éppen farmersortban van kedvünk kilépni az utcára, pedig a cellulit ott figyel a lábunkon.

 

Hogy ne lenne teljesen természetes, hogy a még mindig bomba formában lévő Sharon Stone vagy Jerry Hall ötven után kicsit narancsbőrösnek látszik fürdőruhában? Az vesse rájuk az első követ, aki ennyi idősen  olyan tökéletesen fest bikiniben!

Jennifer Lopez narancsbőrt villant

Jennifer Lopez is elkövetett egy hibát: hátat fordított a fotósoknak

Az is érthető, hogy Britney Spears vagy Mischa Barton bőre nem bírta a folyamatos súlyingadozást, jojó-diétát, és a combjuk, fenekük narancsbőrös lett. A maximalista, edzés-mániás Jennifer Lopez sem úszta meg a narancsbőrt, miután édesanya lett. Na és? Mit számít mindez, összevetve azzal, amit ezek a nők elértek? Az ember néha kíváncsi lenne, hogy vajon az a sok paparazzo, aki rájuk vadászik, vajon kockhahasú-e…

Nem véletlen, hogy vannak olyan sztárok, akik – nagyon jogosan – megelégelték, amikor a pletykalapok kipécézték egy-egy előnytelenebb fotójukat, ahol narancsbőrös combot vagy méretesebb pocakot villantottak, és a nyilvánosság előtt harcosan kiálltak magukért és a gömbölydedebb társaikért. Jennifer Lowe Hewitt például büszkén kiáltotta világgá, hogy nem zavarja, hogy meghízott, imádja a testét, és így szeretik, Tyra Banks pedig saját showjában küldte el melegebb éghajlatra a fotósokat, akik előnytelen fürdőruhás képet csináltak róla.

Tyra Banks feneke is narancsbőrös lett, amikor elhízott

Tyra Banks kiállt a duci lányok jogaiért, majd gondolt egyet, és mégis lefogyott

 

És mégis: a kicikizős képek után alig egy évvel mindketten nádszálvékonyra fogytak, Tyra Banks egyenesen 4 mérettel lett karcsúbb, és most felszabadultan nevet a fotósokon.

Hogy mi a tanulság? Egyrészt senkinek semmi köze hozzá, hogy hány kg-ot nyomunk, van-e narancsbőrünk vagy nincs, és jogunk van bármilyen ruhát felvenni, ha kényelmes és tetszik, függetlenül attól, hogy mennyire áll tökéletesen.

De ha mégis úgy érezzük, hogy könnyebb lenne az élet egy picit karcsúbban és narancsbőr nélkül, ne szégyelljük ezt az apró hiúságot magunkban, és tegyünk azért, hogy teljesüljön a vágyunk! Ne mások miatt változtassunk (ne egy gúnyolódó kedves, maximalista édesanya vagy cikiző barátnő kedvéért), hanem csak és kizárólag önmagunk miatt!


Ha tehát arra vágyunk, hogy végleg leszámoljunk a makacs zsírpárnákkal és a narancsbőrrel, a legegyszerűbb megoldás a saját ultrahangos zsírbontó és narancsbőr elleni gép beszerzése. A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel otthonunk magányában, titokban szabadulhatunk meg a feleslegtől és a cellulit-problémáktól.

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére