Narancsbőr, cellulit kezelése: kozmetikai kezelések I.

Összeszedtük a cellulit elleni kozmetikai kezeléseket, hiszen, ha meg akarunk szabadulni a combunkat, fenekünket borító apró kis göröngyöktől, nem árt, ha pontosan tudjuk, milyen narancsbőr elleni kezelések közül választhatunk.

Egy a fontos, hogy ne az utolsó pillanatban, szabadság előtt kapjunk észbe, hogy azonnal, varázsütésre tükörsima combokat szeretnénk, hanem szisztematikusan tervezzük meg a narancsbőr elleni hadjárat lépéseit! Vessük össze az egyes módszerek előnyeit, hátrányait, árát, ellenjavallatait, és aszerint döntsünk, hogy melyiket választjuk!

Ultrahangos tartós narancsbőr elleni kezelés

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelésaz esztétikai medicina egyik leghatékonyabb, legújabb non-invazív (sebészeti beavatkozást nem igénylő) vívmánya, mely a zsírsejtek megszüntetésével tartós eredményt biztosít a narancsbőr ellen.

Forever Slim otthoni narancsbőr elleni és ultrahangos zsírbontó gép

Forever Slim otthoni narancsbőr elleni és ultrahangos zsírbontó gép

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés folyamata: az ultrahangos kozmetikai szalonkezelés és a Forever Slim otthoni ultrahangos készülék azonos elven, azonos hatásfokkal működik. A kezelés során egy (kozmetikai ultrahang géllel bekent) ultrahangos fejjel körkörösen kezeljük a problémás területet. Az ultrahangos módszer képes a zsírsejtek számát csökkenteni oly módon, hogy az ultrahang rezgés (40 kHz) a bőr alatt található zsírsejtekben vákuumot képez, ezzel a sejtfalukat szétrepeszti, tartalmukat elfolyósítja. Mivel a narancsbőr a felső zsírrétegben jelentkezik, a felső zsírrétegben lévő zsírsejtek csökkentésével a narancsbőr automatikusan megszűnik.

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés eredményei: az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés teljesen fájdalommentes, egészségügyi kockázata nincs, biztonságos, a kezeléseket követően a bőrfelszínen semmilyen sérülés nem jelentkezik, az érintett terület már az első néhány alkalom után láthatóan kisimul, feszesebb, tónusosabb lesz, a narancsbőr látványosan csökken, majd teljesen eltűnik.

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés alkalmazási területei: comb, csípő, derék, has, felkar.

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés előnyei: ami az ultrahangos narancsbőr elleni kezelést kiemeli a többi módszer közül, az, hogy a legtöbb narancsbőr elleni módszer a legjobb esetben is csak a zsírsejtek térfogatát tudja változtatni, de számukat nem tudja csökkenteni, mivel az születésünktől adott, míg az ultrahangos kezelés képes végleg csökkenteni számukat, ezért annyira tartós és hatékony.

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés ellenjavallatai: terhesség, szoptatás, vese- és májműködés zavarai, artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek.

Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés ára: 7-18.000 Ft/testtáj/alkalom, 10 alkalmas ultrahangos  bérlet: kb 120.000 Ft. (A kozmetikai narancsbőr elleni ultrahang kezelések általában 45 percesek, de ennek a kezelési időnek sokszor csak egy része ultrahangos kezelés.)
A bérletek ára egy-egy testrészre vonatkozik, több problémás testrész esetén több ultrahangos zsírbontó bérlet megvásárlása szükséges.
A Forever Slim otthoni ultrahangos narancsbőr elleni és zsírbontó készüléket a kívánt eredmény elérésig bármely narancsbőrös testfelületét kezelheti, a teljes (45 perces) kezelési időt kihasználva.

Infraszauna narancsbőr ellen

Infrasugarakkal működő, kisméretű izzasztófürdő, melynek minimális a felfűtési ideje, kevesebb áramot fogyaszt, otthoni és szalon-változatai is léteznek. Az infraszauna hőfoka – a hagyományos szaunáéval szemben – csupán 40-60 °C.


Az infraszauna kezelés folyamata: a kezelés során az infrasugarak behatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává, és a szervezetet felmelegítve hozza létre a méregtelenítő, sejtregeneráló hatást. Körülbelül 3X annyira izzadunk meg benne, mint a hagyományos szaunában, ami azzal jár, hogy méregtelenítő hatása is klasszisokkal nagyobb, nem csak a víz, hanem a zsírsejtekben lerakódott salakanyagok, mérgek is ürülnek a szervezetünkből ilyenkor, ami a narancsbőr visszaszorulásával jár.

Az infraszauna kezelés eredményei: általános egészségmegőrző, méregtelenítő immunerősítő hatású. Esztétikai hatásai nagyon jelentősek: pórustisztító, sejtregeneráló, javítja a vérkeringést, szépíti a bőrt, önmagában és kiegészítő kezelésként is hatékonyan alkalmazható a cellulit ellen.

Az infraszauna alkalmazási területei: az egész testre vonatkozik a kezelés.

Az infraszauna előnyei és hátrányai: hatékonyan méregtelenít, erősíti az immunrendszert, megújítja a bőrt, de azok, akik a szaunázást nem jól viselik, feltehetően a kissé alacsonyabb hőfokú infraszaunára sem fognak rászokni.

Az infraszauna ellenjavallatai: magas vérnyomás, várandósság, műtétek utáni állapot.

Az infraszauna ára: 10 alkalmas bérlet: 10.000-22.000 Ft

Nyirokcsizma (BTL-6000 Lymphastim)

A zsírbontó és narancsbőr elleni kezelések hatékony kiegészítője a nyirokmasszázs, mely történhet kézi és gépi technikával egyaránt. A gépi nyirokmasszázs egyik legmeglepőbb formája a nyirokcsizma, mely a vérnyomásmérők elvén, (azaz a pneumatikus nyomásterápia elvén) működik.

A nyirokcsizma kezelés folyamata: az érintett egy derékig érő, levegővel teli csizmát visel, mely egyszer felfújódik, másszor leenged, és vákuumot képez az érintett testfelületen.

A nyirokcsizma kezelés eredményei: a nyirokkeringés élénkítését, a zsírszövet anyagcseréjének jelentős serkentését érhetjük el vele, méregtelenítésre, feszesítésre és narancsbőr ellen kiváló.

A nyirokcsizma kezelés alkalmazási területei: mivel hastól bokáig ér, célzottan irányul a problémás testrészekre, és nem csupán a narancsbőr, hanem egyéb egészségügyi problémák – ízületi gyulladás, visszér, nehézláb-szindróma, vénás keringési elégtelenség – esetén is hatékony.

A nyirokcsizma kezelés előnyei és hátrányai: nagyon sokoldalúan felhasználható módszer, alkalmazási területe igen kiterjedt. Kiegészítő kezelésként is igen hatékony.

Ellenjavallatok: törés, zúzódás, rándulás.

Aktuális árak: 10 alkalom kb: 40.000 Ft

Hypoxitraining

A hypoxitraining nem más, mint egy tojás alakú vákuumkamrába rejtett kerékpár. A kezelés hatékonysága vákuumhatáson alapul, mely fogyást, alakformálást és bőrfeszesítést és látványos narancsbőr elleni hatást ígér.

A hypoxitraining kezelés folyamata: a vákuumkamrában derékig benne ül az érintett, miközben bicikliznie kell, azaz zsírégető edzést végez. A vákuum erőssége tetszőlegesen változtatható.

A hypoxitraining eredményei: fokozza a vérkeringést, megindítja a lerakódott salakanyagok kiválasztását, feszesít, izmosít. Kifejezetten a test alsó részére irányul, így a felsőtest változatlan marad, míg a lábak, a csípő karcsúsodik. Kúraszerű alkalmazása ajánlott.

A hypoxitraining alkalmazási területei: fenék, csípő, comb, vádli.

A hypoxitraining alkalmazási előnyei és hátrányai: pozitívuma, hogy célzottan lehet feszesíteni ezzel a módszerrel. Hátránya, hogy kissé megerőltető, (de csak annyira, mint a biciklizés).

A hypoxitraining ellenjavallatai: várandósság, fertőzéses állapot, kóros szív- és érrendszeri betegségek.

A hypoxytraining ára: 10 alkalmas bérlet: 35.000 Ft

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére