Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Mi az a kavitációs ultrahang?

Az ultrahangos zsírbontás – más néven: kavitáció – az esztétikai medicina egyik leghatékonyabb, legújabb non-invazív (sebészeti beavatkozást nem igénylő) vívmánya.

Az ultrahangos zsírbontást az esztétikai sebészek és kozmetikusok a narancsbőr és a makacs zsírpárnák ellen alkalmazzák: az eljárás során a zsírszöveteket egy kavitáció néven ismert fizikai jelenséget felhasználva elfolyósítják.

Kavitáció során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok a zsírsejtek közelében található hőmérsékleti és nyomásviszonyok következtében hirtelen összeroskadnak, és vákuumot hoznak létre. A vákuum a zsírsejtekre szívó hatást fejt ki, így ezek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”, a komplex zsírok pedig egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak.

Ezt követően a zsírsejtekben tárolt zsír a nyirokáramba, illetve a májba kerül. A lebomlott zsír egyik része az epén át a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül a vizelettel távozik. A kiürülési folyamatot bőséges folyadékfogyasztással (napi 3-4 l szénsavmentes víz), a kezelést követő nyirokmasszázzsal, szaunával, infraszaunával segíthetjük elő.

A kavitáció (ultrahangos zsírbontás) nagyon biztonságos eljárás, mert a kezelés során felhasznált 40.000 Hz frekvenciájú rezgéstartomány a bőr alatti mély zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek egyáltalán nem károsodhatnak. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, mely keringésjavító hatásánál fogva felgyorsítja a zsírtörmelék elszállítását, tonizálja a környező kötőszöveti rostokat, feszesebb tartást eredményez.

Az ultrahangos zsírbontás folyamatának szemléltetése

A bőr felépítése

A bőr felépítése

Az ultrahanghullám egyenes vonalban halad, majd a szöveti határokon megtörik, elnyelődik vagy visszaverődik. A 40.000 Hz körüli frekvencia a zsírszövetekben nyelődik el, ott fejti ki hatását.

 

 

A kavitáció hatása a zsírsejtekre korlátozódik

A kavitáció hatása a zsírsejtekre korlátozódik

A kavitáció hatása a zsírsejtekre korlátozódik, mivel ez a rezgéstartomány a zsírszövetekre hat legjobban. A bőr és a kötőszöveti elemek, valamint a mélyebb szövetek és szervek nem károsodnak!

 

 

A zsírsejtek megsemmisítése ultrahangos zsírbontóval

A zsírsejtek megsemmisítése ultrahangos zsírbontóval

 

 

 

Az ultrahangrezgés hatására a zsírszöveten belül buborékok keletkeznek, melyek folyamatosan nőni kezdenek, majd egy kritikus méretet elérve hirtelen kipukkadnak.

 

 

 

 

 

 

Zsírsejtek az ultrahangos zsírbontás előtt és után

Zsírsejtek az ultrahangos zsírbontás előtt és után

 

 

A zsírsejtekben végbemenő kavitációs folyamat szemléltetése: az első fázisban a buborékképződést, a másodikban az elfolyósodást lehet megfigyelni.

 

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére