Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Külső comb fogyasztása ultrahangos zsírbontással

A vaskos külső comb olyannyira problémás testrész, hogy még becenevet is kapott: lovaglónadrágnak hívják. A lovaglónadrág-szindróma azokat érinti, akiken a zsírfelesleg a combjuk felső részén helyezkedik el, méghozzá oly módon, hogy a csípőjük alatt minimum 10 cm-rel nagyobb körméretet mérnek, mint a csípőbőségük. A különbség éppen az a két kis makacs zsírpárna, az a „bricsesz”, ami a külső combjukon éktelenkedik.

Mindig más női alak a divat, 100 évvel ezelőtt a széles csípő, és vaskos comb nádszálderékkal párosítva ideálisnak számított, ma viszont a keskeny csípő, sportos, nyúlánk lábak számítanak vonzóbbnak. A mai divatot épp ezért a vékony csípőjű kamaszokra tervezik, így nehéz divatos ruhákat találni. A lovaglónadrágot különben is nagyon nehéz öltözködéssel eltüntetni, és számtalan ruha sokkal vaskosabbnak mutatja gazdáját, mint amilyen valójában, a fürdőruha-választás pedig szintén kész tortúra.

A vaskos külső comb olyannyira problémás testrész, hogy még becenevet is kapott: lovaglónadrágnak hívják

A vaskos külső comb olyannyira problémás testrész, hogy még becenevet is kapott: lovaglónadrágnak hívják

A kiálló külső comb ráadásul gyakran semmilyen súlyfelesleggel nem jár együtt: a normál testsúlyú, sőt, még a vékony nőket is gyakran érinti ez a szépséghiba. Ez azért nagyon bosszantó, mert ez a makacs zsírfelesleg a diétától általában meg sem moccan, sőt, többnyire még a sport sem tudja eltüntetni.

Mi is a baj a lovaglónadrággal?

  • Elsősorban genetikusan öröklődő, alkati probléma, ezért nehéz vele bármit is kezdeni.
  • Ha nagy kínnal-keservvel, rengeteg edzéssel és szigorú diétával mégis sikerül lefaragni belőle, akkor is nagyon könnyű ugyanoda visszahízni.
  • Ennek az oka, hogy nem csak zsírsejtjeink száma, hanem eloszlása is adott, így örököljük testünk hízásra hajlamosabb területeit is: ha valaki a külső combjára és csípőjére szokott hízni, ez nem változik: ahogy elengedi magát, a felesleg újra oda megy.
  • Az, akinek ilyen vaskos a külső combja, sokszor csak a zsírleszívásban látja a megoldást. A plasztikai műtét viszont nagyon költséges, kockázatokkal jár, és hosszú a regenerálódási idő is.
  • Az edzéssel nagyon vigyázni kell, hiszen nem az a cél, hogy a vaskos comb végül színtiszta izom legyen, hanem az, hogy vékonyabbá váljon. (Esetleg speciális mélyizom-tornával, Callanetics-szel lehet kisebbre faragni ezt a részt.)
  • A diéta is kétesélyes dolog, hiszen nem lehet fogyókúrával választott testrészről fogyni. Aki a combjára hízik, az a combjáról fogy a legnehezebben. Könnyen megeshet, hogy a mellünk és az arcunk fogy le a combunk helyett.

Ultrahangos zsírbontás: a megoldás külső combra

Azért megoldás mégis akad, méghozzá teljesen fájdalommentes, és nem is olyan költséges: ez pedig az ultrahangos zsírbontás. Az ultrahangos zsírbontás ugyanis célzottan vethető be a zsírsejtek ellen, így a problémás testrész, a külső comb fókuszáltan karcsúsítható. Már volt arról szó, hogy a hízásra hajlamos területek mindenkin adottak, ezen túl azt is érdemes tudni, hogy a zsírsejtjeink száma is állandó. A zsírleszívás mellett kizárólag az ultrahangos zsírbontás képes a zsírsejtek számát tartósan csökkenteni, méghozzá a kavitáció segítségével. A kezelt területen nem keletkeznek új zsírsejtek, nincs jojó hatás, nincs visszahízás.

Az ultrahangos zsírbontást igénybe lehet venni kozmetikákban, fogyasztószalonokban, vagy ami még egyszerűbb, érdemes saját ultrahangos zsírbontó gépet vásárolni. Az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék és az ultrahangos zsírbontó szalongépek azonos működési elven és frekvencián dolgoznak, teljesítményük is  azonos. A Forever Slim megvásárlása egyszeri befektetés, viszont dupla haszonnal jár: nem csak a zsírpárnákat csökkenti, de „mellékesen” a narancsbőrt is lehámozza!

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére