Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Hodosi Anita is a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet használja

Hodosi Anita is kipróbálta az ultrahangos zsírbontást

Hodosi Anita a Ragazza fotósa előtt

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó már a topmodellek világában is nagy sikert aratott! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Hodosi Anita topmodell is elégedett vásárlóink közé tartozik! Nagyon örülünk neki, hogy az a mínusz 3 cm, amit Anita – összesen két kezelés alatt – eltüntetett magáról egy fontos japán út előtt, segített neki abban, hogy még inkább kirobbanó formában érezhesse magát!

Hodosi Anita a példa rá, hogy kifejezetten vékony, karcsú, tökéletes testű fiatal lányok is sikerrel használhatják az ultrahangos zsírbontót. Anita szenvedélye a futás, de mégsem feltétlenül az edzések, hanem a Forever Slimmel végzett ultrahangos zsírbontás hozta meg számára a gyors eredményt.

Édesanyja mesélte el Anita tapasztalatait a Forever Slimmel.

„A lányom, Hodosi Anita topmodell, jelenleg éppen Tokióban dolgozik. Anita már gyermekkorában modell szeretett volna lenni, egész életében erre vágyott. 14 éves korában az Image ügynökség fedezte fel, és nagyon hamar beindult a nemzetközi karrierje. Nagyon élvezi ezt az életet, bejárta az egész világot, rengeteg barátja van mindenhol! Anita, a többi modelltől eltérően nem sanyargatja magát, szeret jóízűen enni, mégis képes megőrizni álomszép, nádszálkarcsú alakját, hiszen 180 cm-es magasság mellett alig 50 kg!

Hodosi Anita is Forever Slim géppel végez ultrahangos zsírbontást

Itt Hodosi Anita éppen a Harper’s Bazaar címlapján pózol.

De mielőtt Japánba utazott volna, mégis úgy érezte, hogy pár centit szeretne ledolgozni a csípőjéről egy ilyen fontos munka előtt, ezért kipróbálta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket. Anita nagyon feldobódott a Forever Slim kezelésektől, hiszen 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés alatt 3 cm-t karcsúsodott! Ráadásul maradandónak tűnik a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm hetekkel később sem jött vissza!

És ha valaki azt hinné, hogy a Forever Slim csak modellkülsejű, fiatal lányoknak használ, biztosíthatom, hogy ez nincs így: én a hasamra használom a gépet, és érzem, hogy egyre inkább lötyögnek a szoknyáim!” – teszi hozzá mosolyogva Anita édesanyja, Hodosiné Eszter.

 

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére