Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével – férfiaknál

Egy jó külsejű, fiatalos, sportos alkatú férfi többet érhet el mind a magánéletében, mind karrierjében, mint kevésbé vonzó és magabiztos társai. Ez sajnos, bármennyire is igazságtalan, tényszerűen így van.  Az elhízásnak tehát nem csak egészségromboló hatása, hanem számos egyéb vetülete is van.  A férfiak sokkal ritkábban híznak fenékre vagy combra, a legproblémásabb testrészük egyértelműen a has. A lapos, feszes has a fiatalsággal, a vonzerővel kapcsolódik össze, a párnásabb, löttyedtebb pocak viszont sajnos öregít – és ezzel az erősebb nem tagjai is tisztában vannak.
A kidudorodó pocak, a puhos test már a fiatal férfiaknál is nagyon gyakori probléma, hazánkban ma alig van olyan férfi, akinek 35 felett ne lenne terjedelmes pocakja! Az okok a következők:

Az elhízás egyik oka: a gyorsétterem

A hamburger biztos út a méretes pocakhoz

 • nem megfelelő táplálkozás (szénhidrátban gazdag ételek, gyorséttermi koszt, munkahelyi menza)
 • kényszeres evés, nassolás, stressz-evés (kompenzálásként, egyetlen örömforráskánt)
 • mozgásszegény életmód, a sport hiánya
 • ülőmunka, rossz tartás
 • rendszertelen életmód, idegeskedés, kevés alvás
 • sörözés, alkohol (sokkal magasabb a kalóriatartalmuk, mint hinnénk)
 • általános tunyaság, érdektelenség, kiégés

Pedig egyetlen férfinek sem szabadna beletörődni abba, hogy hasizmai szép lassan eltűnjenek a puha zsírrétegek alatt, és az alakja végérvényesen mackóssá váljon. Persze, sok nő azt hazudja a férjének, hogy a mackós testalkatot szereti, de csupán azért, mert ez egyrészt őt is mentesíti attól, hogy igényesebb legyen, másrészt pedig ugyan hogyan is közölhetné sértődés, veszekedés nélkül „Drágám, ne is haragudj, de én a deltás férfiakra bukom?”

A has fogyasztása ultrahangos zsírbontással a leghatékonyabb

A has fogyasztása ultrahangos zsírbontással a leghatékonyabb

Nem érdemes beletörődni, hogy a pocakosodás az életkor előre haladtával törvényszerűen bekövetkezik. Azért is tenni kellett, hogy az úszógumi felbukkanjon, és lehet tenni az ellen is, hogy ismét eltűnjön! Szerencsére a külső megjelenéssel kapcsolatos igényesség már egyre több férfire jellemző, ezért ma már a férfiak sem zárkóznak el a modern fogyasztó eljárások használatától.

Has fogyasztása: ultrahangos zsírbontás, plasztikai sebészet, sport

A legevidensebb megoldás a has-térfogat csökkentésére a sport. Ehhez sok elszántság, fegyelem, tudatos táplálkozás, és rengeteg szabadidő szükséges. Ha ezek valamelyike hiányzik, még mindig akad megoldás.

A plasztikai sebészet, a zsírleszívás természetesen a férfiak számára is elérhető, de rendkívül költséges (500-700 ezer Ft), miközben a hegek nagyon lassan gyógyulnak, ráadásul a gyógyulási időszakban minimum egy hónapig kompressziós fáslit kell hordani. De az kétségtelen, hogy a végeredmény látványos, az érintett területen valóban végleg csökken a zsírréteg.

A fogyasztó szalonokban és a kozmetikákban további fogyasztó, alakformáló módszerek állnak a férfiak rendelkezésére alakjuk átformálására, de ezek közül az ultrahangos zsírbontás az egyetlen, ami tartós eredményt hoz. Hogy ennek mi az oka? Zsírsejtjeink száma születésünktől fogva adott, nem nő és nem csökken életünk folyamán. A különböző kozmetikai fogyasztó módszerek, de az edzés és a diéta is csak a zsírsejtek térfogatát változtatják meg, azaz, a jojó hatás bármikor fennáll, a kezelt területen bármikor bekövetkezhet a visszahízás. Ezzel szemben a kavitáció elvén alapuló ultrahangos zsírbontás képes tartósan csökkenteni a zsírsejtek számát, a kezelt területen pedig nem keletkeznek új zsírsejtek.

Ultrahangos zsírbontás otthon Forever Slim géppel

Az otthoni ultrahangos zsírbontó gépnek számos előnye van a kozmetikákban történő ultrahangos zsírbontáshoz képest.

 • Időtakarékos, praktikus megoldás, mivel a még a legelfoglaltabb férfi is bele tudja illeszteni az életébe a heti egyszeri, 45 perces kezelést.
 • Nincs limitálva a kúra hosszúsága vagy a kezelt felület: a Forever Slim gép gazdája bármely (ajánlott) testrészére bármilyen hosszúságú kúrát építhet.
 • Titkos fegyver: sok férfinak kínos lenne egy kozmetikában, nők között kezeltetnie magát ultrahangos kavitációval. Ha viszont a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet használja, karcsúságának titka rejtve marad.
 • A tapasztalatok szerint 10 férfiből 9 azért akar saját ultrahangos zsírbontó gépet, hogy a pocakját tüntesse el ultrahangos zsírbontással. A Forever Slim vásárlók megoszlása nagyon változatos, bár a negyvenes férfiak többségben vannak, vett már otthoni ultrahangos zsírbontó gépet maximalista, harmincas sportember és hetvenes, igényes úr is.

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére