Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével

Egy költői kérdést tennénk fel a nőknek: Ti teljes mértékben elégedettek vagytok a testetekkel? Sejtjük a választ…

Szinte lehetetlen olyan nőt (vagy akár férfit!) találni az utcákon, aki teljesen elégedett önmagával. Sokan kisebb orrot, hosszabb hajat, vagy akár nagyobb melleket szeretnének, de a legtöbb ember esetében a fogyás kerül a „kívánságlista” legfelsőbb fokára. Ennek érdekében sokan elkezdenek mozogni, egészségesebb ételeket enni, esetleg ellátogatnak egy szépségszalonba. De vajon mennyire hatásosak, vagy éppen tartósak ezek a módszerek? Ennek jártunk utána!

Szinte mindenki szeretne a hasából fogyni

Szinte mindenki szeretne a hasából fogyni

Fogyás hasról – a sport és az egészséges életmód a megoldás?

Míg sokan a fenekükből vagy a combjukból szeretnének leadni jó pár kilót, addig a nők többségének a fogyás hasról a fő célkitűzés. Semmi cukor, semmi szénhidrát, sok zöldség, gyümölcs, felülések, futás – ismerősek, ugye? Azt kell hogy mondjuk, jó úton jársz, ha elkezded ezt a folyamatot, hiszen az egészséges életmód jót tesz a testednek, lelkednek, és az eredményt is látni fogod – azonban ez nem lesz célzott, így onnan is eltűnik a zsír, ahonnan nem biztos, hogy szeretnéd. És hogy mennyire tartós a sport és a helyes táplálkozás eredménye? Amíg szigorúan tartod magad a bevált módszerekhez, addig az eredmény is biztató lesz. Azonban ha nem figyelsz oda annyira a helyes táplálkozásra vagy a folyamatos mozgásra, esetleg betegség, vagy terhesség áll a fogyás útjába, akkor a kilók is gyorsan felszaladnak a hasra. Szóval az életmódváltás addig jó, ameddig csinálod – a tartós fogyáshoz azonban más út vezet!

Sporttal és diétával tartósan le lehet faragni a centikből?

Sporttal és diétával tartósan le lehet faragni a centikből?

Fogyás hasról és alakformálás: a kavitációs zsírbontás segít!

Láthatod tehát, hogy a sokak által ajánlott sport és helyes táplálkozás hasznos és fontos, de nem elég, ha végleg szeretnénk megszabadulni a hasi zsírpárnáktól és szeretnénk formálni az alakunkat. A kavitációs zsírbontás nagy előnye, hogy a túlsúlyért felelős megdagadt zsírsejtek méretét nemcsak csökkenti, hanem ultrahanghullámok segítségével el is távolítja azokat, így a jojó-effektus sem fenyeget többé. Az ilyen kezelések azokon is segíthetnek, akik nem igazán szeretnek vagy nincs idejük mozogni, hiszen anélkül is eredményes lehet.

ultrahangos zsírbontó gép használata

A Forever Slimmel otthon, tartósan fogyhatsz!

Kavitációs zsírbontás otthon: ez a Forever Slim!

Jó, ha tudod, hogy a kavitációs zsírbontást nemcsak szalonokban, több tízezer Forintért végzik, hanem otthon, sokkal kényelmesebben is elérhető a technológia.  A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép már több éve, több ezer elégedett vásárlóval bizonyítja, hogy a fogyás a hasról nem is olyan nehéz feladat. Tehát, készen állsz, hogy megváltozzon az életed? ;)

Simon Dorina

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére