Belső comb és az ultrahangos zsírbontás

Vannak kifejezetten problémás testrészek, melyeken gyakran makacs zsírfelesleg terpeszkedik, még akkor is, ha máskülönben teljesen ideális a BMI-indexünk. A leggyakoribb problémás testrészek: belső és a külső comb, has, úszógumi, vastag felkar.

A vaskos belső comb alkati kérdés

Talán a belső comb lötyögős zsírpárnái keserítik meg a legtöbb nő életét, mivel ez az egyik legnehezebben formálható, legkevésbé fogyasztható terület. A tónustalan, löttyedt, párnás, narancsbőrös belső comb nem csak a középkorúak vagy az idősebbek problémája, hanem sok vékony, fiatal nőre is jellemző. A vastagabb belső comb alkati kérdés, elsősorban a körte típusú nők szenvednek tőle, azok, akik vékony, karcsú felsőtesttel, és széles csípővel, vaskos combokkal bírnak. Ez annyit jelent, hogy a körte típusú nők gyakran évtizedeken át  küszködnek ezzel a szépséghibával, és szinte semmi javulást nem érnek el.

Vaskos belső comb esetén csak az ultrahangos zsírbontás segít

Vaskos belső comb esetén az ultrahangos zsírbontás segít

A lötyögős, puha belső comb ugyanis nagyon kellemetlen esztétikai probléma tud lenni, hiszen nem csak a fürdőruha vagy a sort viselése okozhat gátlásokat, de még egy szűkebb nadrágban sem túl bíztató a rugalmatlan testkontúr látványa. A löttyedt, lógó belső comb az egyik legfeltűnőbb szépséghiba, mely még egy elegáns, karcsú nő külsejét is rögtön évekkel öregíti.

Belső comb formálása

Mélyizom tornával: a hagyományos kardio-edzésformák (futás, úszás, biciklizés) hobbi-szinten, heti egyszeri-kétszeri edzéssel nem sokat segítenek, de a különböző mélyizom tornák, mint a Callanetics vagy a Pilates ellenben hatékonyak lehetnek. Azt viszont érdemes tudni, hogy feszes combok addig maradnak rugalmasak, amíg rendszeresen tornázunk, ha ellustulunk, az rögtön látszani is fog.

Fogyasztó masszázzsal: a speciális fogyasztó masszázs felfrissíti a vérkeringést, a nyirokkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, és ezáltal a salakanyagok távozását is. A masszőr képes a fogyasztás érdekében fókuszáltan megdolgozni az olyan, problémás területeket, mint amilyen a belső comb. A fogyasztó masszázs csak kúraszerűen (8-10 alkalom) eredményes.

Ultrahangos zsírbontással: az ultrahangos zsírbontás igazi csodafegyver a kritikus testtájakon felhalmozódott, makacs zsírpárnák ellen. A belső comb kezelésének azért az ultrahangos zsírbontás a leghatékonyabb módszere, mert a kezelt területen a zsírsejtek száma tartósan csökken, azaz, nincs visszahízás, míg a fogyasztó masszázs és a mélyizom torna után könnyen visszaáll az eredeti állapot. Mivel a lötyögős belső combját senki sem mutogatja szívesen nyilvánosan, a legegyszerűbb, ha az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék, a Forever Slim segítségével formáljuk ezt a kritikus területet! A Forever Slim tartós eredményt biztosít, így egyszeri befektetéssel végre le tudunk számolni régi szépséghibával.

Mit nyerünk a belső comb formálásával?

Ultrahangos zsírbontással feszes belső combja lehet

Ultrahangos zsírbontással feszes belső combja lehet

  • Sokkal vonzóbb, csábítóbb lesz a külsőnk.
  • Sokkal könnyebben tudunk majd öltözködni: jöhetnek végre a miniszoknyák, combfixek, csipkeharisnyák, szűk nadrágok, leggingsek, könnyű, nyári sortok, izgalmas fürdőruhák!
  • Jó pár évet fiatalodik a külsőnk.
  • Magabiztosabb, erotikusabb lesz a kisugárzásunk.
  • Gátlásaink csökkenek, sokkal szívesebben megyünk majd úszni, szaunázni, fürdőbe, sportolni!

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére