Az ideális esküvői ruha megtalálása

Nem férünk bele a menyasszonyi ruhánkba? Segít a titkos csodafegyver, az otthoni ultrahangos zsírbontás Forever Slimmel!

Az esküvő előkészületei általában sok macerával, idegeskedéssel járnak, és ritka az a vőlegény, akit ugyanannyira lázba hoznak az előkészületek, mint a minket, így a munka, a szervezés oroszlánrésze többnyire a menyasszonyra marad. Az időhiány szorításában kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy magunkkal foglalkozzunk, pedig sok szorongástól kímélhetnénk meg magunkat, ha a vágyott, karcsú énünk nézne vissza a tükörből egy-egy menyasszonyiruha-próbán. Az esküvői ruha néhány testrészünket biztosan láttatja, például a karunkat és a derekunkat. Ez nagyszerű, amennyiben karcsúak vagyunk és feszesek, ellenkező esetben viszont a tükör nem biztos, hogy azt mutatja, amit szeretnénk. Mit tegyünk, ha egy-két hónappal a nagy nap előtt úgy érezzük, hogy alaposan formába kellene hozni magunkat, de egyszerűen nincs időnk semmire?

Ez biztosan nem az a pillanat, amikor el kéne kezdeni éheztetni magunkat! A gyors fogyástól csak idegesek, ráncosak és deszkák lennénk, vagyis ez a lehető legrosszabb megoldás. A sport persze mindig jót tesz, csökkenti a stresszt is, tehát, ha van időnk rá, járjunk el edzeni, de elsősorban élvezetből, nem a fogyás miatt, mert a makacs zsírpárnáinkat olykor még a legkeményebb hasizomerősítő gyakorlatok sem robbantják le.

Otthoni ultrahangos zsírbontó gép

Már csak másfél hónap van a nagy napig? A Forever Slim segít!

Van viszont egy titkos csodafegyver, ami segít, hogy az esküvői ruha tökéletesen álljon rajtunk: ez pedig az ultrahangos zsírbontás, mely a kavitáció segítségével képes célzottan fogyasztani, azaz, végleg csökkenteni a zsírsejtek számát a kezelt területen. A legdiszkrétebb, ha saját ultrahangos zsírbontó gépet vásárolunk.

 

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géphez nem kell szakember, magunknak is könnyen el tudjuk végezni a fájdalommentes, gyors és hatékony kezeléseket. Ezzel a könnyű, görögdinnye nagyságú géppel az első két héten heti kétszer, majd heti egyszer végezzünk 45 perces kezelést – ennyi időt rá kell tudnunk szánni a karcsúságunkra!

Hogy hol érdemes kezelni magunkat? A legproblémásabb területeken! A lógó felkar, az úszógumi, a lovaglónadrág-szindróma, a lötyögős fenék már néhány alkalom után is jóval feszesebb, tónusosabb, simább, karcsúbb lesz, és lehet, hogy éppen ez a pár cm az, ami segít, hogy magabiztosan érezzük magunkat a menyasszonyi ruhában! Ráadásul, ez az ultrahangos szerkentyű igazi narancsbőr-gyilkos, ha néhány héttel az esküvőnk előtt elkezdjük kezelni magunkat, biztosan felszabadultabban válogatunk majd a káprázatos menyasszonyi fehérnemű-szettek között is.

Az esküvői ruha tükrözze a személyiségünket!

Ha esküvőre készülődünk, az azt jelenti, hogy valaki, akit szeretünk, a világon a leggyönyörűbb nőnek lát minket! Tegyük hát félre az önbizalomhiányos énünket, és legyünk olyan vonzók, szenvedélyesek és vagányak, amilyenek valójában vagyunk! Ezen a napon nem kell senkinek sem megfelelnünk, hiszen ez a nap teljes egészében csak a miénk!  Nagyon határozottan szereljünk le minden jó szándékú barátnőt és aggodalmaskodó rokont, aki befolyásolni akar minket. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogadhatunk el tanácsokat vagy segítséget az esküvői ruha, a vacsora vagy az egész szertartás témakörében, de a döntést sosem szabad kiengednünk a kezünkből!

menyasszonyi ruha kalappal

Vajon ki viseli majd a kalapot?

A lelkünk mélyén évek óta pontosan tudjuk, hogy milyen esküvői ruhára vágyunk! Lehet az egy laza, formabontóan élénk színű és feltűnő designer darab, vagy ellenkezőleg, egy hűvösen elegáns, hófehér, minimalista csoda a húszas évek stílusában, esetleg egy XVIII. századi regényhősnőket idéző, őrülten romantikus, csupa habos, krémszínű menyasszonyi ruha, vagy éppen egy laza, könnyed, a virágzó rét hangulatát idéző, kislányos bájú esküvői ruha. Bármilyen menyasszonyi ruhát választhatunk, amilyet csak álmodtunk!

Kinek milyen szabású menyasszonyi ruha ajánlott?

  • Tökéletes esküvői ruha homokóra típusra: biztosan festői látványt nyújtunk váll nélküli, fűzős felsőrészű, földig érő, bővülő szoknyarészű menyasszonyi ruhában, mely a dekoltázsunkat és a derekunkat hangsúlyozza. Teljesen mindegy, hogy mekkora méretet hordunk, ha az arányaink megfelelőek, egy ilyen esküvői ruhában igazi, érzéki díva válik belőlünk a nagy napra. Érdemes vállunk, dekoltázsunk szépségét kiemelni illatos, csillámos testápolóval.
  • Vékony, fiús, sportos alakhoz ajánlott menyasszonyi ruhák: jöhetnek a szűk, csípőt követő menyasszonyi ruhák, melyek szabása optikailag gömbölyíti az alakot, és hangsúlyozza a lapos hasat, feszes feneket. Nincs szükség habokra, fodrokra, nem is illene hozzánk! Ha túl vékonyak vagyunk, és csontos a dekoltázsunk, csónaknyakú vagy magasan záródó, ujjatlan esküvői ruhát viseljünk, és inkább feszes karjainkat hangsúlyozzuk, nem kell kényelmetlen push-up melltartókkal, szivacsokkal szórakoznunk, hogy elővarázsoljuk a nem létező idomainkat! A menyecskeruhánk viszont legyen rövid, kár lenne eldugni a vékony, izmos combjainkat!
  • Ideális esküvői ruha körte alakhoz: szép, karcsú felsőtesttel, picit vaskosabb lábakkal nagyon könnyű ideális menyasszonyi ruhát találni. Érdemes rafinált kivágásokkal kísérletezni, mint pl. egy aszimmetrikus dekoltázs vagy egy mély, csipkés hátkivágás, már csak azért is, mert a körték jórészének nem is kell melltartót hordania, így bőven elég, ha az esküvői ruhánkon belül van egy beépített melltartó, aminek esetleg nincs pántja vagy hátrésze (a menyasszonyi ruha szabásától függően). A szoknyarész lehet minél egyszerűbb. Az alakformáló fehérneműket felejtsük el az esküvőnkön, nem kötözött sonkák vagyunk, hanem egészséges nők.
menyasszonyi ruha alma alakra

Elő a szép lábakkal!

  • Alma alakhoz ajánlott menyasszonyi ruha: legyen két részes az esküvői ruhánk, így derékon könnyen csalhatunk pár cm-t optikailag! Az is segítség, ha a menyasszonyi ruhánk dereka pár cm-rel feljebb csúszik, hiszen ott vékonyabbak vagyunk, mint lejjebb. Egy, a menyasszonyi ruha anyagából varrt, derékig érő, rövid ujjú kabátka is jó szolgálatot tehet! Ne takargassuk viszont a karcsú lábunkat, vékony bokánkat, nem árt egy-egy hasíték vagy transzparens, áttetsző felület a menyasszonyi ruha szoknyarészén.

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére