Alkalmi ruha esküvőre

Segít a Forever Slim: ultrahangos zsírbontással formába hozhatjuk magunkat!

Egy esküvő olyan különleges alkalom, amikor rég nem látott rokonokkal, barátokkal futhatunk össze, sőt, akár a jövendőbeli szerelmünkkel is találkozhatunk: érdemes tehát a legjobb formánkat hoznunk!

Előfordulhat, hogy elővesszük a kedvenc alkalmi ruhánkat a szekrényből, és kiderül, hogy nem tudjuk begombolni, vaskos benne a derekunk, vagy éppen a karunk löttyen ki belőle úgy, mint egy adag, dagadó kelt tészta. Ez így elsőre elég rosszul hangzik, de ha van még pár hetünk, van rá megoldás! Az esküvői alkalmi ruha ugyanis valóban akkor a legszebb, ha rendkívül elegáns, egyedi, és úgy áll, mintha ránk öntötték volna – ez utóbbiban pedig segítségünkre lehet a Forever Slim, mely képes minden nő álmára, a célzott fogyasztásra. Lötyögő belső comb, kiálló külső comb, puha úszógumi, megereszkedett has, rugalmatlan popsi – ezek a problémák mind orvosolhatók az ultrahangos zsírbontással. Ráadásul, a narancsbőr, (mintegy mellékesen) szintén eltűnik 2-3 kezelés alatt!

Sokan vannak, akiknek kínos lenne egy kozmetikában heverészni a kezelőágyon, egy szál bugyiban, így számukra az otthoni ultrahangos zsírbontás jelent megoldást, mely ugyanolyan hatékonysággal, ugyanolyan frekvencián működik, mint a szalongépek, de a kezelések otthon végezhetők. Tegyük föl magunknak a kérdést: ugye van heti 45 percünk arra, hogy formába hozzuk magunkat?  Ha a válasz igen, érdemes a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontóba beruháznunk és nekilátni a kezeléseknek mielőbb, hogy a nyári esküvőszezon a legjobb formában találjon minket!

Ha nem főszereplőként, hanem vendégként vagyunk hivatalosak egy esküvőre, az nem jelenti azt, hogy ne okozna hatalmas fejtörést a készülődés. Milyen legyen egy tökéletes alkalmi ruha esküvőre?

Milyen színű és mintájú az ideális alkalmi ruha egy esküvőn?

Először is, ne viseljünk se gyászos feketét, se a menyasszonynak kijáró hófehéret! Tartózkodjunk a piros alkalmi ruháktól is, hiszen ez túl kihívó, és egyben a menyecskeruha színe is.

pezsgőszínű alkalmi ruha esküvőre

A pezsgőszín az egyik legjobb választás

A cukorkaszínű (rózsaszín, világoskék) alkalmi ruhák esküvőre megszokottak, de csak megfelelő önkritikával válasszunk ilyesmit, és 30 alatt. Hát akkor mi marad? A krémszín, pezsgőszín, a drapp, sárga, a lila, a türkiz árnyalatai, vagy néhány olyan, élénkebb árnyalat, mint a korall, a smaragdzöld, a pávakék. Az ezüst és aranyszínű alkalmi ruhákat felejtsük el, és az ezüsttel, arannyal átszőtt holmikat is hanyagoljuk, mert ódivatúak. Óvatosan érdemes bánni a népi ihletésű alkalmi ruhákkal is, bár bizonyos kiegészítőket viselhetünk (pl. egy gazdagon gyöngyözött indiai sálat, kínai selyemkabátkát), de tetőtől talpig ne öltözzünk etno-ruhákba. Az alkalmi ruha esküvőre nyugodtan lehet mintás is (például virágos, tűpöttyös vagy nonfiguratív mintás), de a zebrás, tigrismintás, kockás vagy csíkos anyagok túl hétköznapiak, ezért ezeket kerüljük!

Alkalmi ruhák esküvőre – mindenféle korosztálynak

18 alatt: szinte bármilyen alkalmi ruha ideális esküvőre, ami jól áll, és se nem túl sportos, se nem túl kihívó. Válaszhatjuk a hipszter stílus hűvös lazaságát, öltözhetünk romantikus darabokba, kipróbálhatjuk az elegánsabb, formálisabb alkalmi ruhákat, csak Lolitának ne öltözzünk, mert az nagyon közönséges és zavarbaejtő egy esküvőn. A magassarkú nem kötelező egy esküvőn sem, ilyen fiatalon nyugodtan viselhetünk balerinát, muszlin-virágos, lapossarkú szandált és gyöngyözött sarut is.

 

Készülédés az ünnepi alkalomra


18-35 között:
válasszunk bátran erős színeket, divatos szabásvonalakat, finom anyagokat. A legjobb, ha alapszabályként szem előtt tartjuk, hogy a szintetikus anyagokat érdemes elkerülni: százszor inkább egy selyem alkalmi ruha, mint egy  műselyem! Ha nem kapunk megfelelő alkalmi ruhát esküvőre, ne kenődjünk el, vegyük meg álmaink ruhaanyagát, és kerítsünk hozzá a neten egy olyan szabásvonalat, amit egy profi varrónő könnyen le tud másolni. Nem érdemes tucat-Zarában vagy Mangóban nyomulni, azt ezer más alkalommal is megtehetjük. Ügyeljünk rá, hogy táskánk ne legyen túl súlyos, nagy, szögletes és sötét a ruhánkhoz, ez most nem a munkahelyünk, inkább az apróbb, extravagánsabb kézitáskák között válasszunk! Se túl konzervatív, se túl hivatalos holmit ne vegyük fel, keresgéljünk addig, míg rá nem lelünk a tökéletes megoldásra. Az élénk, játékos, színes, egyedi, érzéki megjelenés „kötelező” ezen a napon, hiszen ki tudja, ki jön majd szembe a vőlegény barátai között?

35-50 között: már nagyon kifinomult és egyedi stílusa van egy biztos ízlésű nőnek, feltehetően csukott szemmel megtaláljuk a szekrényünkben a legjobb alkalmi ruhát az esküvőre. Ha mégis azt érezzük, hogy elvesztettük picit a fonalat (ami könnyen meglehet, ha az elmúlt 15 évben csak a gyerekekre és a munkára koncentráltunk), nyugodtan keressünk fel egy fiatal, lelkes stylistot, aki segíteni fog, hogy felfrissítse a külsőnket. Úgy tudjuk letesztelni, hogy szükségünk van-e erre, ha végiggondoljuk, hogy az utóbbi 5 évben változott-e alapvetően a frizuránk (mert a divat, az biztosan változott), és hogy a kedvenc kosztümünk vajon hány éves. Ha még az őskorból való, akkor egyrészt gratuláljunk magunknak, hogy megtartottuk az alakunkat, másrészt viszont biztosan jót tesz majd nekünk egy stílus-frissítés.

50 felett: szavazzunk a konzervatívabb megoldásokra: érdemes például egy világos kosztümöt viselni egy feltűnőbb felsővel, vagy – ha viszonylag vékony az alakunk – jöhetnek a Jackie Kennedy-féle, A-vonalú, térdig érő, jól szabott ruhák, ugyanolyan anyagból készült blézerrel. A barna, szürke, sötétkék árnyalatai nagyon unalmasak, semmi közük az ünnephez, nem kell félni viszont a hideg szürkésrózsaszíntől, a gyöngyházfényű bézstől, az indigó lilától.

Tóth Ágnes

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére