Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

A Forever Slim ultrahangos zsírbontóval leggyakrabban elkövetett hibák

Bár a Forever Slim otthoni, ultrahangos zsírbontó készülék használata nagyon egyszerű, mivel kifejezetten laikus felhasználók számára fejlesztették ki, mégis azt tapasztaljuk, hogy vannak tipikus, visszatérő hibák, melyeket néha-néha elkövetnek a felhasználók. Ezeket csokorba gyűjtöttük.

Nem tudja megfelelően összeszerelni a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készüléket

A kezelőfej csatlakoztatásának egy trükkje van: ha gondot jelent a két apró érintkezőt bedugni a lyukakba, keressük meg a fém csatlakozó belsejében az apró kiemelkedéseket, (5 db csíkról van szó), és azokat illesszük össze a géptesten található csatlakozóban lévő bemélyedésekkel.

Kevés ForeverSlim ultrahang gélt használ, vagy nem pótolja kezelés közben a felszívódott gélt

Ultrahang gél nélkül az ultrahang már a bőrről visszaverődik, így a kezelés hatástalan. Sőt, gél nélkül vagy kevés géllel használva a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék kezelőfeje is sokkal jobban melegszik, és forró, égető érzést nyújt a bőrön. Ezért kérjük, figyeljen oda az ultrahang gél kezelés közbeni, rendszeres pótlására is!

A Forever Slim megfelelő használata mellett szép eredményeket érhetünk el

A Forever Slim megfelelő használata mellett szép eredményeket érhetünk el

Nem az Önnek megfelelő intenzitást állítja be a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépen

Ha túl magas intenzitást használ ultrahangos zsírbontás közben, akkor elképzelhető, hogy túlmelegszik a kezelőfej, vagy kellemetlen, csípő érzést tapasztal. Semmi ilyesmit nem szabad éreznie optimális esetben. Az ultrahangos zsírbontás optimális intenzitását le kell tesztelni. A legtöbb felhasználónak a 3-as intenzitás a legmegfelelőbb. Végezzen egy tesztkezelést! Kezdjen 1-es intenzitáson, kezelje magát 2-3 percen át és ha semmi kellemetlen érzést nem tapasztal léptesse a készüléket 2-es fokozatra, ott is időzzön néhány percet és így tovább! Ha esetleg „csípi” a bőrét a kezelés, az azt jelenti, hogy az ön kötőszöveti állományának alacsonyabb fokozat az ideális, ilyenkor rögtön vegye lejjebb az intenzitást az előző fokozatra, ami még megfelelő volt. Figyelem! Néhány kezelés után lehetséges, hogy az addig megfelelő intenzitás is kellemetlenné, csipkedővé válik. Ennek oka, hogy hat a készülék, azon a területen kevesebb lett a lebontani való zsírsejt. Ha még mindig nem elégedett az eredménnyel, használja bátran tovább a készüléket azon a területen alacsonyabb intenzitás fokozaton, vagy akár belekezdhet egy új problémás terület kezelésébe is.

Túl gyorsan húzogatja a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép kezelőfejét

Sokan túlságosan tempósan köröznek az ultrahangos kezelőfejjel. Ez nagy hiba! A kezelőfejet tartsuk egy ponton a kiválasztott területen, majd amikor melegedni kezd a kezelt rész, lassan, körkörösen egy kissé tovább csúsztathatjuk.

A mozgatás sebességét a zsírbontás közbeni hőérzet függvényében magunk változtathatjuk. Jó tudni, hogy a kezelés alatt érzett hő erőssége egyéni adottságoktól függően (pl. bőrtípus, zsírszövet állapota, vastagsága) változhat, így egyesek már 2-3 másodperc után, míg mások csak 7-9 másodpercet követően éreznek hőmérséklet-növekedést a kezelt területen. Igen ritkán ugyan, de előfordul, hogy a kezelt személy egyáltalán nem érez melegedést a kezelés során, a zsírbontás azonban ilyenkor is megtörténik.

Túl nagy / túl sok területet kezelek a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel

Az optimális kezelési terület a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel 2-3 tenyérnyi/45 perc. Ha ennél nagyobb területet kezel egyszerre, a hatás kevésbé lesz eredményes. Hasonló a helyzet akkor is, ha egy kezelés túl sok testtájra irányul.

Javaslatunk: egy-egy kúrát (10-15 alkalmat) szenteljen egy adott testtájnak, amely nem nagyobb mint 3 kis tenyérnyi terület és csak akkor kezdjen el egy más területet kezelni, ha a kezelt testrésszel már elégedett. Semmi ok a türelmetlenségre, a kúrát tetszőleges hosszúságúra nyújthatja, a kezeléseknek nincs mellékhatása.

Azonnali eredményt akar, ezért nem tartja be az előírt kezelési gyakoriságot vagy kezelési időt

Heti 1 kezelést (1*45 perc) ír a használati utasítás – nem véletlenül, hiszen ez egy komoly méregtelenítési folyamat, ennél gyakoribb használat megterhelné a szervezetet. Mégis sokan próbálnak trükközni, és besűríteni a kezeléseket, hogy azonnal eredményt érjenek el.

Ez az előírt gyakoriság természetesen abban az esetben is betartandó, ha nem ugyanarra a területre irányul a kezelés, hanem minden alkalommal más-más területet akar kezelni. Tehát semmiképpen nem sűrítheti ennél jobban a kezeléseket, még akkor sem, ha hétfőn a combját, kedden a fenekét, szerdán a hasát szeretné kezelni: ez tilos!

A kezelés ideje: max. 45 perc/hét, amit nem szabad túllépni. A kozmetikákban igénybe vehető ultrahangos zsírbontó kezelések ideje ennél lehet hosszabb, de csak azért, mert a nyirokmasszázs és a rádiófrekvenciás kezelés idejét is beleszámolják a 45 percbe – így sokszor magára, az ultrahangos zsírbontásra jóval kevesebb idő jut.

Nem tartja be a Forever Slim géppel végzett ultrahangos zsírbontó kúra alatt az ajánlott életmód szabályokat

Gyakori hiba, hogy a felhasználó teljesen passzív marad a kúra alatt, pedig néhány szabályt mindenképpen be kell tartani a látványos eredmény eléréséhez.

A kezelés után 30 perc masszázs ajánlott a ForeverSlim 2 in1 keringésfokozó géllel vagy 30 perc szaunázás/infraszaunázás vagy 30 perc aktív mozgás – ezt nem szabad kihagyni.

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó kezelések alatt rendkívül fontos a napi 3 liter víz fogyasztása, mert elősegíti az elfolyósodott zsírsejtek elszállítását.

Az ultrahangos zsírbontás akadályai

A gyorséttermeket kerüljük el a kúra ideje alatt!

 

A szénhidrátbevitel ésszerű csökkentése is legyen része a kúrának, ugyanis, ha valaki rendszeresen kezeli magát, de nem figyel oda a táplálkozására, a kezelt területre ugyan nem hízik vissza, de máshol alaposan kigömbölyödhet.

 

Réti Petra

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére