A Forever Slim médiamegjelenései

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék ekkora érdeklődést váltott ki a legolvasottabb női- és életmód magazinok és weboldalak szerkesztői között is!

Számtalan népszerű magazinban és weboldalon jelent meg írás a Forever Slim első, otthoni ultrahangos gépről! A szépségrovat-vezetők villámgyorsan lecsaptak a témára.

A Forever Slim-el sok újságban illetve weboldalon találkozhattunk

A Forever Slim-el sok újságban illetve weboldalon találkozhattunk

Alig győzzük kivinni a tesztgépeket a szerkesztőségekbe! Természetesen eleget teszünk minden érdeklődésnek, mert szeretnénk, ha a szakújságírók a saját bőrükön tapasztalnák a változást. Annak is nagyon örülünk, hogy sokan használták fel Dr. Gulyás Tamás orvosszakértőnk ultrahangos zsírbontásról szóló, ismeretterjesztő cikkeit is!

A teljesség igénye nélkül szeretnék rövid összefoglalást adni sajtómegjelenéseinkről.

A Forever Slim legfontosabb megjelenései a nyomtatott sajtóban

  • A Joyban a főszerkesztő, Anry-Soós Éva tesztelte a Forever Slim gépet: „Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni. (…) A bőröm láthatóan simább, feszesebb lett.”
  • A Hölgyvilág otthoni alakformálásról szóló összeállítása is a Forever Slim készülékkel indít, kiemelve, hogy az otthoni ultrahangos gép „…épp annyiba kerül, mint egy kezeléssorozat a kozmetikában.” A szerző hangsúlyozza az ultrahangos zsírbontásnak azt a kivételes tulajdonságát is, hogy „A kavitációs ultrahang lebontja és véglegesen eltünteti a zsírsejteket, így nincs jojó-effektus, míg más módszerek (pl. fogyókúra, edzés) csupán a zsírsejtek méretét csökkentik.”
  • A Wellness Magazin újságírója így méltatta tesztelés után a Forever Slimet: „Amiért szeretjük: Otthon, a fotelban ülve valóban látványos eredményeket érhetünk el, és közben nem kell nyitva tartáshoz, szabad időpontokhoz igazodnunk.”
  • Ebben a pillanatban is számos sajtómegjelenésünk várakozik a nyomdában, legközelebb a Shape, Glamour és a Nők Lapja Egészség magazinokban érdemes keresni a Forever Slimet!

A Forever Slim legfontosabb online megjelenései

  • Az első, otthoni ultrahangos zsírbontó gépet számos internetes site szerkesztőségében is tesztelték, a legnépszerűbb egészségportál, a Házipatika.com újságírójának, Huták Juditnak a cikkében egyikük így vallott: „Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Ráadásul ezt már az első tízperces kezelés után észrevette a párom! Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat.”
  • Kiskegyed.hu oldalon Tóth Tímea tesztelte a Forever Slimet. Így foglalta össze tapasztalatait az első, otthoni ultrahangos zsírbontó gépről: „…én egy-egy testtájékot vettem támadás alá addig, míg el nem értem a kívánt eredményt. Ez azért is jó módszer, mert így valóban látható a változás. Nem is kicsit! Már az első kezelés után kisimult a combom. (…) A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (…) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!”
  • Számos portál, – mint pl. a Nlcafe.hu, a Női Portál.hu, az Ötvenentúl.hu vagy a Cosmo.hu – Forever Slim nyereményjátékot hirdetett, mely alaposan megmozgatta az olvasótáborukat.  A játékosok Forever Slim gépért vagy ingyenes ultrahangos zsírbontó próbakezelésért versenyeztek egymással.
  • Orvosszakértőnket, Dr. Gulyás Tamást is többen megszólaltatták az ultrahangos zsírbontással kapcsolatban, Orisek Andrea cikkében, a Hír24.hu hírportálon például a kavitáció hatásmechanizmusát osztotta meg a doktor úr az olvasókkal: „…a kavitáció a kezelt terület szövetein belül mikro méretű vákuum „buborékokat” hoz létre, amelyek segítségével a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak. A lebomlott zsírsejtek és egyéb káros anyagok pedig a nyirokrendszer segítségével kiürülnek.”
  • A Patikamagazin.hu, az Életforma.hu, a Harmonet.hu és a Napidoktor.hu és több regionális hírportál, mint a Délmagyar.hu, a Kisalföld.hu vagy a Kárpátinfo.net orvosszakértőnk ultrahangos zsírbontásról szóló ismeretterjesztő cikkeit vette át.

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére