Vásárlóink, sztárok tapasztalatai

A Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék már több mint 7 éve, több ezer elégedett használóval bizonyítja eredményességét! Számos híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja! Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. A részletes beszámolókért görgess lentebb, vagy kattints az alábbi képek valamelyikére!

Vásárlói tapasztalatok

Sztárok véleménye

Vásárlóink mondták a ForeverSlimről

„42 éves nő vagyok, 171 cm és 57 kg. A ForeverSlim zsírbontóval 15-20 kezelést csináltam meg a combomon és a felkaromon. Először a fenék alatti részt kezeltem a narancsbőr miatt, ami el is tűnt mostanra, sőt, folyamatosan egyre kisebb a mérete. Centizni nem nagyon akartam ezen a helyen, de már ránézésre látszódik a méretcsökkenés, meg persze a nadrágokon is tapasztalom nap mint nap. A karjaimat a lötyögős szindróma ellen kezeltem. Szerencsére látványos az eredmény a fenéknél és a karnál is, elégedett vagyok vele. Az első pozitív jel, amit megfigyeltem a kezelések után, hogy másként áll rajtam a nadrág, emiatt kellemesebben, jobban érzem magam. Úgy érzem, mintha több energiám lenne!  A következő terület a has lesz, mert ott ugyan volt zsírleszívásom 4 éve, de még mindig van egy kis domborulat, amit szívesen eltüntetnék. Itt a bőrt is szeretném kissé feszesíteni. Szóval haladok szépen a kívánt alak eléréséig, aminek nagyon örülök. :) A kúra közben sokat sétáltam, tornáztam. A folyadékfogyasztásra kimondottan odafigyeltem, ezen kívül 2 hetente járok profi masszőrhöz nyirokmasszázsra.”

K. Szilvia, Budapest, 42 éves

„41 éves, 166 cm magas vagyok és 90 kiló testsúlynál kezdtem a Forever Slim és Forever Beauty gépek használatát. 3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. Sok zöldséget, gyümölcsöt és napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok. A bőrömön nem látni a fogyás nyomait :), feszes és sima maradt, sőt, a pici csomók amik hormon injekcióktól voltak, teljesen elmúltak, kisimultak.A hasamon 15 kezelést csináltam végig, jelenleg a combomon használom és 5-5 kezelés után már látványos az eredmény, – 6 cm-nél tartok. A gépeket az ajánlott módon, felváltva használom, Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet 4-5 naponta, a köztes napokon pedig a Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gépet.

Mozgásként pedig, naponta 2×5 km-t sétálok a kutyusommal. A combom után a felkaromat fogom kezelni, a bőr feszességét szeretném javítani. Az eddigi eredményeim alapján szerintem ott is hatásos lesz. A gépek könnyen használhatóak és semmi kellemetlen érzés nincs a kezelések alatt. Nagyon megérte a befektetést.”

C. Barbara, 41 éves, München

fogyas_foreverslim
3,5 hónap alatt 20 cm fogyás derékből!
(C. Barbara eredménye)

„A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet hetente 2x használjuk 3-an a családban. Édesanyám, édesapám és én. Anyukám 58, apukám 60 én 33 éves vagyok. Mind a hárman a hasunkat kezdtük el először kezelni. Mindenkinél látványos fogyás történt. 10 kezelés volt eddig a hasunkon, anyukám 2 ruhaméretet 50-esből 46-os, én is 2 ruha méretet tudtam ez idő alatt fogyni. 44-es nadrág helyett 40-es nadrágot viselek, ami a gép folyamatos használatával kezd bő lenni. Apukám tipikus pocakos férfi, csak pocakja van, nála mivel fizikai munkát végez, így kötöttebb az izomzata lassabb a folyamat, de szorgalmasan végezzük a kezeléseket nála is. Apukám kb. 4 cm-t tudott a pocakjából fogyni. A kezelések 45 percesek, szerdán és vasárnap használjuk, sima zselével, melyből eddig hármunknak 3 db fogyott el. A kezelések nem kellemetlenek, a melegedés tapasztalható a gép használata közben. Folytatjuk a kezeléseket addig, amíg a kívánt eredményeket el nem érjük, mert anyukám is és én is autoimmun betegek vagyunk, de semmilyen negatív leletet nem okozott a gép használata. (Folyamatos, szoros orvosi vizsgálatokra járunk). Nagyon bízunk benne, hogy az egészségi állapotunk is javul a fogyással. Nem bántuk meg a gép vásárlását, bátran merem ajánlani bárkinek.”

T. Beáta, 33 éves, Szolnok 

„31 éves nő vagyok, nőies testalkatú, itt-ott van egy kis feleslegem. A Forever Slimmel a derekamat és a csípőmet kezelem, heti 1-2X, vagy kéthetente, ahogy időm engedi. Eddig kb. 6-7 kezelést csináltam, és csak egy fél flakont használtam el az ultrahang gélből. Szerencsére könnyű használni a gépet. A kezelés alatt kellemes melegséget éreztem, már első kezelés után puha lett a bőröm és csökkent az adott területen lévő párna. Mellette hetente 2x- 3x  járok tornára, zumbára, és az étkezési szokásomon is változtattam, kevesebb szénhidrátot fogyasztok, valamint sok szénsavmentes vizet iszom (napi 2 L ). Szerintem a géppel hatékony és hosszantartó eredményt lehet elérni, ha rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozással párosítjuk.”

O. Beáta, 31 éves, Budapest

,,40 éves nő vagyok. Szülés után 15 kg plusz maradt rajtam, főleg hason, úszógumi formájában. Amikor fogytam a hasamon akkor is megmaradt. Mindig arról álmodoztam milyen jó lenne egy zsírleszívás. Az interneten láttam, hogy vannak olyan szalonok, ahol ultrahangos zsírbontást is csinálnak, de nagyon drágák voltak, vagy Pesten voltak ahová nehéz lett volna elmenni. Nagyon örültem, amikor meg láttam, hogy van már olyan készülék amit otthon lehet használni. Pár hét gondolkodás után úgy döntöttem számomra ez lesz a jó megoldás.  Még csak néhány hete van meg a készülék így a 6. kezelésnél tartok, eddig a hasamat kezeltem vele. Fél flakon Forever Slim gélt használtam el eddig. Néha, inkább ritkán csipegető érzésem volt, mást nem éreztem. Sajnos csak néha volt kedvem tornázni, mert mikor ezt tettem láttam a jó hatását. Kicsit már jobban figyelek az evésre, este már nem eszek sokat, viszont sok folyadékot iszok. Már az első alkalomnál szemmel látható volt a zsír fellazulása, a hasam fellazult, a nadrágom lazább volt a derekamon. Tudom,hogyha nem is egyik napról a másikra, de nem sokára olyan lesz az alakom, amiről mindig is álmodtam. Nagyon várom mindig, hogy mikor kezelhetem magamat.”

H. Tamara, 40 éves, Pécs

32 éves nő vagyok, 167 cm és 55 kg. A Forever Slim készülékkel 15 kezelést csináltam végig az elmúlt 2 hónapban (4 naponta) a combom hátsó részén és a fenék alsó területén. A fenék alatt 54 cm-ről 52-re csökkent!!! És ami számomra fontosabb volt, az a bőr egyenetlenségén javítani! Ez szemmel láthatóan meg is történt! Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött!  A kezelések mellett 2 naponta végzek egy 30 perces tornát, főleg fenékre és combra persze, de ezt évek óta teszem, ilyen változást azonban mégsem tapasztaltam!!! A kezelés utolsó 30 percében használom a kiegészítő-feszesítő gélt (nem sajnálom)   és ezek szerint jól tettem! Már alig várom, hogy lássam mire képes még a kezelés a következő 2-3 hónap során! Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!”

H. Ági, 32 éves, Budapest

H. Ági eredménye: látványos narancsbőr csökkenés!
H. Ági eredménye: látványos narancsbőr csökkenés!

,,Eddig nagyjából 10 alkalommal használtam a gépet. A hasammal kezdtem, heti két alkalommal. Sajnos az én kötőszöveteim egy kissé meglazultak, ezért azokon a helyeken ( has alsó részén)  csak a hatodik alkalom után mutatkozott látható eredmény. Feszesebb lett a bőröm és néhány centiméterrel kisebb is. Sok folyadékot iszom, nem változtattam az étkezésemen, de még így is jól látható az eredmény.”

E. Adrienn, 53 éves, Győr

A hasam mindig is kritikus terület volt. Heti két alkalommal használom a gépet, és már a 3. kezelés után látható volt az eredmény. A bőröm feszesebb lett és körülbelül 3 centiméterrel keskenyebb. A 10. alkalom után láthatóan kisebb lett a hasam. Most a csípőmön kezdtem el használni a gépet. Napi másfél liter zöld teát és másfél liter vizet iszom, szerintem ez is sokban hozzátett az eredményhez. Nyárra egész biztos elérem a célomat.

Z. Bernadett, 28 éves, Mosonmagyaróvár

,,Tisztelt Forgalmazó! Ezúton szeretném megosztani Önökkel a ForeverSlim zsírbontó készülékkel kapcsolatos tapasztalataimat. 35 éves nő vagyok, a gépet a születésnapomra kaptam a családomtól. Átlagos testalkatú vagyok, a mai napig rendszeresen sportolok – főleg kardio-jellegű mozgást végzek – ám a ’lovaglónadrág’-nak nevezett zsírpárnáktól a külső combjaimon semmilyen módszerrel nem tudtam eddig megszabadulni. Az említett területen eddig 10 kezelést végeztem (15-15 percet mindkét lábamon), és összesen 1 flakon gélt használtam el. Érdekes módon az első 1-2 kezelés közben nem érzetem különösebben semmit a kezelt felületen, ám az utóbbi néhány alkalommal 10 perc után melegséget és bizsergést érzek, ami gondolom annak köszönhető, hogy vékonyodott a zsírréteg. Centiméterben másfél hónap alatt ez 2-2 centi comb körfogat csökkenést jelent! Nagyon örülök az elért eredménynek és a kezelést természetesen a továbbiakban is folytatom, kiegészítve heti kétszeri testmozgással és némi odafigyeléssel az étkezésre is.”

K. Olga, 35 éves, Nagykovácsi

„38 éves, 162 cm magas és 54 kg-os nő vagyok. A problémás terület nekem a combom, azt kezeltem eddig 12 alkalommal. A kezelések alatt enyhe melegséget éreztem, néhol kis bizsergést is. A narancsbőr látványosan csökkent, feszesebb lett a bőröm is. Ráadásul 2 cm-el csökkent a combom körfogata, úgyhogy szépen elérem a kitűzött célt. Ennek nagyon örülök! Vettem egy kisebb farmert, és abba szeretnék újra beleférni, addig csinálom a kezeléseket. :) A kezelések mellett rendszeresen tornázom és vibrációs trénert is használok, plusz odafigyelek az étkezésemre is némileg, meg sok vizet, méregtelenítő teát iszok. A ForeverSlim kezelés utolsó 15 percében használom a kiegészítő-feszesítő gélt is. Otthoni gép révén az a jó, hogy több testrészt is rendbe lehet rakni vele. Nem bántam meg, hogy megvettem.

Sz. Andrea, Téglás, 38 éves

,,31 éves vagyok és 58 kg, átlagos testalkatú. A fenék alatti részt kezelem: itt cm-ben nem akarok fogyni, csak a narancsbőrt szeretném eltüntetni. 22,5-22,5 percig csinálom egyik lábam és másik lábam, utána pedig nyirokmasszázst végzek dörzsikesztyűvel, amit direkt erre a célra vettem. Már az első kezelés után éreztem, hogy bőröm sokkal simább és egyenletesebb lett! Jelenleg az 5. kezelésnél tartok,  és már sokkal látványosabb a kezelés helye! Étkezéseimen nem változtattam, igazából mindig is figyeltem rá (kerülöm a cukrot és a lisztet)! Heti rendszerességgel futok 2-3-szor és igyekszem sok vizet is inni. Ha eltüntettem teljesen a narancsbőrt a fenék környékéről, akkor jön a hasam, ahonnan 1-2 cm-t kimondottan fogynék. Tehát maximálisan megvagyok elégedve a ForeverSlimmel! :)

P. Edina, Székesfehérvár, 31 éves

,,48 éves nő vagyok, nagyjából koromnak megfelelő testalkattal. Hasas-típus vagyok, ezek után nem nehéz kitalálni, hogy alapproblémám a hasi tájékon, csípőmön és derekamon felgyülemlett jelentős mennyiségű feleslegtől való megszabadulás volt. Régebben már próbáltam az ultrahangos zsírbontást kozmetikai szalonban, akkor 4 alkalmas bérletet vásároltam és a 4. alkalom után 6 centit csökkent a hasi körfogatom. Ez, azóta sem jött vissza. A szalonkezeléseket sajnos nem tudtam tovább finanszírozni. A ForeverSlim-re az interneten bukkantam rá, miközben a kozmetikai szalonok ultrahangos zsírbontó akcióit vizsgálgattam. Miután telefonon megbizonyosodtam róla, hogy a ForeverSlim mind hatékonyság, mind technológia szempontjából megegyezik a szalongépekkel, rögtön meg is rendeltem.

Igazából nem tudok rosszat mondani magáról a készülékről: kicsi, ízléses, könnyű kezelni. 5 hónapja vettem a készüléket, azóta heti 1-2 alkalommal végzek magamon kezeléseket. A célterület a hasam középső része (köldök alatt), illetve két oldalt a csípőn lévő zsírpárnák. Súlyom 85 kg-ról 75-re, (-10 kg), derékbőségem 118 cm-ről 104 cm-re (-14 cm) csökkent az 5 hónapos kúra alatt.

Az elmúlt majdnem fél év alatt diétáztam ugyan, de eddig semmilyen diéta nem mozgatta meg a súlyomat. Igazából a diétázás abból állt, hogy próbáltam kisebb adagokat enni és nem ettem este 6 után. A folyadékbevitel napi 2-3 liter szénsavmentes ásványvíz vagy üres tea volt, testmozgást egyáltalán nem végeztem az ultrahangos kezelések alatt. Mindent egybevéve, nekem nagyon bevált a ForeverSlim.”

M. Csilla, 48 éves, Pápa

,,44 éves férfi vagyok. Testalkatom átlagos, hasi elhízással: 79 kg, 173 cm magasság. Csak a hasi területet kezeltem + deréktájon kétoldalt.(2×10 alkalom.) A kezelés számomra kellemes bizsergető érzés volt, néha egy kicsit helyenként csipkedős. Egy kúra alatt (10 alkalom) egy fél flakon gél fogyott el.  Nem sportoltam rendszeresen, a napi mozgáson kívül eseti jelleggel bicikliztem.  Az étrendemen nem változtattam, de jelentősen több vizet iszom.
A két kezeléssorozat során a hasam a 105 cm-ről 97 cm-re csökkent. Ezt nagyon fontosnak tartom, mivel a kritikus hasi elhízás jelentősen csökkent. (Most már be kellet több övet is szereznem, mivel a korábbi nadrágok lötyögősek lettek.). Ráadásul a feleségem is használja a készüléket, és az Ő derékmérete is egy kúra alatt 6 cm-t csökkent. Bevált. Köszönjük.”

U. Attila, 44 éves, Nagykanizsa

,,Gyógymasszőr vagyok, a vendégeimet kezelem a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülékkel. Nagyon jó eredményeket értem el hason és combon egyaránt! Van egy férfi vendégem, akinek a hasát kezelem. Megbeszéltük vele, hogy nem centizgetünk minden kezelés után, hanem csak a 8. kezelés után mérünk, de most, az 5. kezelés után már annyira szerette volna, hogy mérjük meg, hogy ráálltam. Eddig -6 cm az eredmény! Elég komoly súlyfeleslege van, 123 cm volt a hasa korábban, most pedig 117 cm, de nagyon jól haladunk!

A Forever Slim narancsbőr ellen is nagyon hatásos. Van például egy olyan hölgy vendégem, akinek normál testsúlya van, egyáltalán nem dundi, de picit combos-popsis típus. 33 éves, októberben szült, és azért jött hozzám, mert narancsbőrös volt a combja. Az ő combja centiben nem változott sokat, mindössze 1,5 cm-rel lett vékonyabb, de a narancsbőre teljesen eltűnt! Úgy szoktam őt kezelni, hogy az ultrahangos zsírbontó kezelések közé beiktatok egy paprikaolajos masszázst is. Nagyon elégedett a kezelésekkel, mert a 6. kezelés után a férje megdicsérte, hogy milyen szép lett a lába, és azóta bátran hord rövidnadrágot is! Most tartunk a 9. kezelésnél, még egy van neki hátra, aztán készen is vagyunk!”

B. Csilla, 33 éves, Tököl

,,Kedves ForeverSlim Csapat! Körülbelül 3 hete kezdtem el használni a ForeverSlim készüléket, eddig 4-szer használtam és nagyon elégedett vagyok. 27 éves, sportos alkatú lány vagyok, napi 8-10 órás ülőmunka mellett próbálom tartani a  heti 3-4-szeri 1 órás sportolást (spinning, úszás), de sajnos mindezek mellett én is küzdök cellulitis problémákkal, és az ülőmunka miatt 2-3 kilót felszedtem, amit nagyon nehezen tudok leadni. Nagyon megörültem, mikor olvastam, hogy a készülék a zsírbontás mellett a cellulitis problémára is megoldást nyújthat. A fenekem alatti részt és a hátsó combjaimat kezeltem eddig, (20perc egyik láb, 20perc másik láb) és már most sokkal jobban érzem magam, mert nagyon sokat javult, szerintem a kúra végére (10. alkalom) teljesen kisimul majd a bőröm, és biztosan a combom kerülete is csökkenni fog majd. Emellett odafigyelek arra, hogy napi 3 liter vizet megigyak, és tudatosan eszem (főként egészséges ételeket), mert koplalni sohasem tudtam, és az úgyis csak ideig-óráig tartható. Anyukám is elkezdte használni a készüléket a napokban, ő a belső combját kezeli. Ami nagyon jó ebben az egészben az az, hogy tényleg azt a területet kezelheti vele az ember, amit szeretne és nem csak 10 percig, mint ahogy általában a legtöbb kozmetikában és többen is használhatjuk, így pénzt spórolunk vele. Szerintem megéri beruházni egy ilyen készülékre! Köszönettel és üdvözlettel”

Cs. Diána, 27 éves, Szentendre

,,49 éves vagyok, 38-as a méretem. Bizony, ennyi idősen vannak helyek, ahol akad némi makacs háj, legfőképpen a hasamon, és sajnos narancsbőr is van a combomon. Azért kezdtem érdeklődni a Forever Slim gép iránt, mert tavaly nyáron jártam kozmetikushoz ultrahangos zsírbontásra, és 10-12 alkalom látványosan sokat segített! Általában hetente egyszer használom a Forever Slim gépet, néha, ha több időm van, akkor szoktam gyakrabban, de ilyenkor rengeteget iszom, még éjszaka is felkelek vagy kétszer. A kezelések után szobabiciklizni és infraszaunázni szoktam. Leginkább a hasamat kezelem, mert mindig oda szoktam először hízni, és a külső combomat, a narancsbőr miatt. Amikor elkezdtem a kezeléseket, akkor éppen rajtam volt a karácsonyi kajálásból néhány plusz kiló. Az ebből adódó laza zsírpárnát a készülék könnyen levitte, sikerült leadnom azt a felesleget, amit az ünnepek alatt felszedtem, de utána viszont már kissé lelassult a hatás. De nem adom fel, folytatom tovább!”

S. Éva, 49 éves, Budapest

A lányom, Hodosi Anita topmodell, jelenleg éppen Tokióban dolgozik. De mielőtt Japánba utazott volna, úgy érezte, hogy pár cm-t szeretne ledolgozni a csípőjéről egy ilyen fontos munka előtt, ezért kipróbálta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket. Anita nagyon feldobódott a Forever Slim kezelésektől, hiszen 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés alatt 3 cm-t karcsúsodott! Ráadásul maradandónak tűnik a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm hetekkel később sem jött vissza! És ha valaki azt hinné, hogy a Forever Slim csak modellkülsejű, fiatal lányoknak használ, biztosíthatom, hogy ez nincs így: én a hasamra használom a gépet, és érzem, hogy egyre inkább lötyögnek a szoknyáim!”

 

Hodosi Anita és édesanyja, Hodosiné Eszter, Budapest (Ha részletesebben érdekel Anita története, kattintss ide! >>>)

Erika történetét barátja mesélte el:

„A barátnőm, Erika 56 éves, és a mérete 46-os volt a kezelések előtt. Bár nekem így is nagyon tetszett, ő elégedetlen volt a hasával. Alma típus, leginkább a hasára szokott hízni. Már mindent kipróbált, fogyasztótablettákat, étrendkiegészítőket, fogyókúrákat, ezek közül egyetlen dolog használt, amikor csak zöldséget és gyümölcsöt evett, de ettől meg nagyon fáradékonnyá vált. A Forever Slim gépet eddig 8-10 alkalommal használtuk – én kezelem vele – és eddig kizárólag a hasára koncentráltunk. A hasa felületét három részre osztottuk, és 15-15-15 percig kezeltük mindhárom részt. Erika 2,5-3,5 l buborékmentes vizet ivott naponta, de nem sportolt ebben az időszakban, és nem is fogyókúrázott. Mi centivel nem mértük a kezelések eredményét, de az elég meggyőző, hogy már elég rá a 44-es nadrág, sőt, öv nélkül az is lecsúszna róla! Nem értek hozzá, de két méret között szerintem minimum 4 cm különbség van. Én nagyon örülök annak, amit látok, szerintem nagyon hatásosak a kezelések, de persze ő még nem teljesen elégedett, most a combját szeretné kezelni, ami pedig szerintem pont úgy jó, ahogy van! Úgy számolom, hogy a mérete júniusra eléri majd a 42-es méretet!”

J. Erika, 56 éves, Budapest

,,52 éves vagyok.  Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakodott tetemes zsírréteg, amit nagyon utálok, és egyre jobban zavar. Kb. 1 hónapja vettem a Forever Slim készüléket. A leírása alapján találtam szimpatikusnak. Az otthoni kezelések lehetősége miatt döntöttem a megvásárlása mellett. Nagyon könnyű használni. Csak bekapcsolom, beállítom az intenzitást és az időt, UH zselé a kezelőfejre és indulhat is a kezelés. A készülék működés közben ciripelő hangot hallat, amit a kezelés alatt az alany kissé erőteljesebben érzékel, mint a külvilág. A kezelés alatt semmilyen kellemetlen élményem nem volt. Ha a kezelőfejet hosszabban tartom 1-1 helyen, enyhe melegedést lehet észlelni. Már az első kezelések után bővebbnek tűnt a nadrágom, az 5. kezelésen vagyok túl, és a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatólag kisebbek lettek. Először csak a fellazulásukat észleltem, de most már látványosan apadnak. Természetesen az étkezéseket próbálom minél zsír-és szénhidrát-szegényebben megoldani, de ezt nem csak most kezdtem el, viszont eddig nem láttam különösebb eredményét. A kezeléseket folytatom, és most már kiegészítem feszesítést célzó hasizom gyakorlatokkal is. A változásnak nagyon örülök, elégedett vagyok a gép segítségével elért eddigi eredménnyel.”

P. Zsóka, 52 éves, Vecsés

„Bár sokan alkalmanként más testrészüket vetik az ultrahang hatása alá, én egy-egy testtájékot vettem támadás alá addig, míg el nem értem a kívánt eredményt. Ez azért is jó módszer, mert így valóban látható a változás. Nem is kicsit! Már az első kezelés után kisimult a combom. (Oké, nem volt túl durva a kinézete, de az ülőmunka és az összevissza evés azért nem tett túl jót még nekem sem.) A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom! Ez centikbe átszámolva pedig nem kevesebb, mint 3-3 centi combonként! Ez azért nem semmi, főleg annak fényében, hogy nem koplaltam és nem készítettem ki magam az edzőteremben! Érdekes módon a pocakrészen terpeszkedő kis zsírpárna – amit nem nevezünk nevén – sokkal gyorsabban megadta magát a szerkentyű erejének. Ott már 4-5 kezelés után látványos volt a változás. (Lehet, hogy ez azért is történt így, mert hasra sokkal könnyebben és gyorsabban hízom nőként, mint pl. combra, így talán nem volt olyan kötött ott a zsírszövet.)”

Tóth Tímea, a Kiskegyed szerzője, Budapest (A teljes cikk elolvasásához kattintson ide! >>> )

„Nekem hosszú távon bevált a készülék, türelmesen, rendszeresen kell használni. Be kell tartani az egyéb előírásokat (sok víz fogyasztása, étkezési szokások megváltoztatása), valamint javítja a hatásfokot az infraszauna használata is. Mindenképpen jobb a készülék megvétele, mivel a bérletek általában csak 10 alkalomra szólnak, a készüléket pedig rendszeresen lehet használni.”

R. Katalin, Budapest

,,3 hónapja kezdtem használni a Forever Slim készüléket. Első hónapban 4 naponként aztán a 2. hónaptól kezdve hetente egyszer 30 percet. A használat ideje alatt nem tartottam diétát, mindössze 2 liter folyadékot ittam és csökkentettem a szénhidrát és cukor fogyasztását. Így a derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A súlyom mindössze 2 kg-mal, de a hasam feszesebb és kisebb lett jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben. A kék hátterű képek a kezdeti állapotot, a fekete hátterű képek a mai állapot tükrözik.”

F. Beáta, 53 éves, Budapest

Forever Slim kúra előtt / Forever Slim kúra után  F. Beáta eredménye: -14 cm derék, -8 cm csípő
Forever Slim kúra előtt / Forever Slim kúra után:  F. Beáta eredménye: -14 cm derék, -8 cm csípő

„50 éves, 4 gyermekes anyuka vagyok. A klimax miatt az utóbbi időben nem tudtam fogyni, hiszen már lassabb az anyagcserém. Sokat sportoltam, de hiába – pedig rendszeresen úsztam, kerékpároztam, napi 200 felülést csináltam, naponta elvégeztem az 5 tibeti gyakorlatot – de a pocakom csak megmaradt. A Forever Slim gép nekem nagyon bevált, első alkalommal 6 cm ment le a derekamról, másodszorra további 2 cm, az azt követő alkalmakkor pedig még 1-1 cm-t sikerült lefaragnom: összesen 10 cm-t! A narancsbőrrel nem volt korábban sem problémám, a bőröm állaga nekem eddig is megfelelt, de az, hogy ilyen látványosan sikerült karcsúsodnom a Forever Slim ultrahangos zsírbontóval, az számomra nagyon meggyőző eredmény!”

S. Edit, 50 éves, Pákozd

„60 éves nő vagyok, telt testalkatú. Főleg a has-kerületem növekedett meg, ide rakódott le nagy mennyiségű zsír. Ezt a területet, a combomat és a felkaromat kezelem. Egy hónapig 3 naponta, 5 hónapja heti egy alkalommal használom a gépet, 5 flakon gélt használtam el. A 45 perces kezelési időt betartom. A kezelés alatt semmilyen rossz tapasztalatom nincs, a gép üzemeltetése nagyon egyszerű és kényelmes. Sajnos infraszaunát nem tudok használni, és az étkezési szokásaimon nem változtattam, de naponta 2-3 liter vizet megiszom, és rendszeresen gyalogolok reggel-este 2-3 km-t. Az itthoni kezelések számomra sokkal kényelmesebbek és hatékonyabbak, mint a szalonokban, jó, hogy itthon végezhetem a kúrát! Az első jele a változásnak az volt, hogy simább, bársonyosabb lett a bőröm, és felpuhult a zsír-réteg. Igaz, lazább lett a hasam, de hiszem, hogy később, egy hosszabb kezeléssel ez is el fog tűnni. (Ez pontosan így van, kötött zsírsejteknél az első lépés, hogy fellazul az érintett terület! A Szerk. ) Végre reményem van rá, hogy eltűnik a csúnya hájam!”

L. Gézáné, 60 éves, Nyíregyháza

„Nem vagyok, és soha nem is voltam molett típus, viszont a hasamon mindig volt egy kis zsírpárna, amit sehogy nem tudtam ledolgozni. Sem a futás, sem az úszás, sem a hosszú séták, sem a felülések, sem a hasprés nem segített. A Forever Slim használatával sikerült megszabadulnom a pocakomtól, és ezt az új állapotot meg is tudom tartani. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, megérte az árát, többszörösen megtérült azóta ez az összeg, egy fogyasztószalonban már a sokszorosát kifizettem volna!”

G.Józsefné, Szeged

„A munkám miatt jól kell kinéznem, és a sörhasam nem igazán passzolt az öltönyeimhez. Az állandó üzleti utak és a szoros napirendem lehetetlenné tették a rendszeres edzést. Amikor a feleségem megvásárolta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket, először csak annak örültem, hogy csinosabb lett, mint valaha! Eltűntek a zsírpárnák a dereka körül, a megfelelő helyeken pedig megmaradtak a domborulatai. Az az igazság, hogy erre vérszemet kaptam, és én is kipróbáltam a Forever Slim gépet a hasamon. És most, egészen elképesztő módon, 54 évesen végre megmutathatom a hasizmaimat!”

K. Krisztián, 54 éves, Budapest

„A pocakom tinédzser korom óta problémát jelentett számomra. Mérföldeket futottam le, és hihetetlen mennyiségű hasizom gyakorlatot csináltam meg, de a fölösleg nem mozdult. Utáltam! A Forever Slim használatával végre megszabadultam tőle, és nem is tartott sokáig, mivel csupán néhány alkalomra volt szükségem, hogy beinduljon a folyamat, és néhány hétre, hogy az eredmény láthatóvá váljon. Remélem, mások tanulnak a hibáimból és makacsságomból, és nem pazarolnak éveket hatástalan és drága módszerekre.

K.V. Mária, Budapest

„Június elején vásároltam a készüléket, mert 36 évesen több helyen narancsbőr alakult ki a testemen, ráadásul a fenekemen, a combom belső részén, és a hasamon is megjelent pár centi felesleg. (154 cm vagyok és 55 kg, 36-38 ruhamérettel.) Az első kezelés után éreztem, hogy feszesebb lett a bőröm, a második kezelés utáni harmadik napon a térdem fölött levő cellulit teljesen eltűnt, és a hátsó combon levő cellulit  mélysége is csökkent. Most vagyok túl a 8. kezelésen, és a narancsbőr szerencsére mindenhonnan eltűnt. A fenekem és a hasam méretében való változás oly mértékű, hogy a fenék részen korábban nagyon szűk és nehezen begombolható nadrágom szépen áll rajtam, és étkezés után sem okoz gondot a gomb begombolása. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Köszönöm!”

K. Sarolta, 36 éves, Biatorbágy

„56 éves vagyok, és az utóbbi időben elég sokat híztam a hasamra és a csípőmre. Az étkezésekre próbálok jobban figyelni, kevesebb szénhidrátot eszek, de a zsírpárnáim ettől nem nagyon csökkentek. A lányom, aki narancsbőrrel küzd, vett egy ilyen gépet és rávett, hogy én is kipróbáljam. A tapasztalataim eddig teljesen pozitívak! Jelenleg öt alkalmon vagyok túl, mindig a hasamat és a csípőmet kezeltem. Már két alkalom után kisebbek lettek a zsírpárnák a hasamon, mostanra pedig elég jelentős mennyiségű felesleg eltűnt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy általában nagyon kevés folyadékot fogyasztok napközben, viszont a kezelés miatt most rá voltam kényszerítve, hogy sokat igyak. Valószínűleg ez is segített abban, hogy ilyen gyorsan, viszonylag nagy mennyiségű zsírt sikerült eltüntetnem. A kezeléseket tovább folytatom, viszont most már a feszesítés (is) a cél, ezért hosszabb szüneteket tartok, és hasizomgyakorlatokat is elkezdtem végezni.”

N. Zsuzsa, 56 éves, Budapest

„A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen. Kisebb narancsbőr korábban is volt rajtam, de nem volt annyira látható, csak ha összecsippentettem a bőrömet. Nyárra viszont a gödröcskék olyan mértékűek lettek, hogy már normális fürdőruhát is szégyelltem miattuk felvenni. A narancsbőr elleni géppel főleg a hátsó combomat és a fenekem alját ultrahangoztam, és már 2 kezelés után simább lett a bőröm. Most tartok ott (7 kezelés után) hogy a strandra is szívesen kimegyek.”

K. Hajni, Budapest

Végre megszabadultam a bosszantó sörhasamtól, ami ellen hosszú éveken át hiába harcoltam! A Forever Slim készülék használata egyszerű, kényelmes, és nincs káros mellékhatása. 8-9 hét használat után 7 és fél cm-rel csökkent a derekam kerülete! Lassan kezdenek látszani az izmok is a hasamon, sokkal szálkásabb lettem, jobban nézek ki, és egészségesebbnek érzem magam.”

G. Imre, Pécs

„33 éves, aktívan sportoló férfi vagyok! Sajnos rengeteg módszert kipróbáltam, de igazából attól a bizonyos utolsó 5-6 kilótól soha nem sikerült megszabadulnom. Nagyon felkeltette érdeklődésemet az önök által forgalmazott gép, ezért megrendeltem! 6 kezelésen vagyok túl a hasamon és pozitívak a tapasztalataim! 4 naponta használom a gépet, sokkal feszesebb lett a hasam alsó része, centiben mérve 1-2 centiméter csökkenést tapasztalokLátható és érezhető a javulás! Lassú a folyamat, de szerintem szükséges a 15 alkalom (a türelem és a kitartás kulcsszerepet játszik)! A gépet édesanyám is kipróbálta, igaz még csak 2-szer, de Ő szerinte is működik!

A készülék használatát a “pofon egyszerű” kategóriába sorolnám! Az első alkalommal ki lehet tapasztalni, mit hogyan kell, elrontani illetve rosszul elindítani nem lehet! Csak ügyeljünk a lassú körkörös mozdulatokra, mivel csak úgy hat igazán szerintem a kezelés! (Édesanyám először nagyon gyorsan csinálta!) Érezni kell a bizsergő és meleg érzést, csak utána mozdítsuk a krómozott fejet.

Én személy szerint kombinálom a használatát infraszaunával, helyes táplálkozással, sok testmozgással, és ami nélkülözhetetlen: sok vízfogyasztással (esetemben napi 5 liter!).  Türelmesen folytatom a kezeléseket, és tudom, elérem a célomat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

H. Tamás, 33 éves, Szolnok

(Szerk.: sportolók esetében a változás általában hosszabb időt igényel, mivel kötöttebb szövetállománnyal rendelkeznek.)

Átlagos testalkatú nő vagyok, 174 cm magas és 72 kiló. Eddig 4-szer kezeltem a hasamat a Forever Slimmel, csupán enyhe melegséget éreztem közben. Nem sportolok, de az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam: semmi fehér kenyér, semmi krumpli, semmi tészta, ezek helyett néha abonett, vagy rozs/barna pirítós. A változást centikben is lemértem: a Forever Slimmel 6 cm ment le a hasamról, illetve az étkezés miatt 9 kilót fogytam eddig. 4 kezelés alatt amúgy negyed flakon gél fogyott el.

 

G. Franciska, Zalaegerszeg

,,Egy jó ideje szemeztem már a Forever Slim készülékkel, és végül 2013 tavaszán sikerült vásárolnom egyet. Kritikus pontom, mint sok más nőnél (és férfinál) a has tájék. Még a célzott sporttal sem értem el a várt eredményt. A Forever Slim ebben nyújtott segítséget a számomra. Az első kezelésnél a hasnál mért körméretem 97 cm volt, ami a 20. kezelésre 84,5 cm lett, illetve ezzel párhuzamosan 6 kilótól szabadultam meg. Saját tapasztalataim szerint fontos a megfelelő étkezés (nem koplalás), illetve a rendszeres sport isA gép használata semmilyen fájdalommal nem jár, nincsenek negatív tapasztalataim, csak néha egy kis bőrpír, ami természetes. Összességében véve rendkívül elégedett vagyok, a készülék behozta az árát, és az otthoni használat kényelmesebbé teszi, mintha szalonokba kellene eljárni.”

A. Mária, Budapest

A lányommal együtt választottuk azt a megoldást, hogy otthon, kényelmesen, saját időbeosztással végezzük a kezeléseket. Már alig vártuk, hogy kezünkbe kaphassunk a gépet. Sajnos előtte/utána futót nem tudok prezentálni, mert izgalmunkban nem fotózkodtunk – még egyszer sajnos :). De! Mindketten úgy érezzük, és elmondhatjuk ha centikben (8 alkalom) még nem is mérhető az eredmény, a bőrünk feszesebb, rugalmasabb lett. Feltétlenül bízunk a további eredményekben, melyet remélhetőleg már centikben is mérhetünk.

H. Zsóka, Budapest

,,62 éves vagyok, de meglehetősen hiú az alakomra, amit egy életen át igyekeztem formában tartani tornákkal. De, mindig volt egy de, hogy a gyomrom felett levő hájacskától soha nem sikerült megszabadulnom, makacsul tartotta ott magát.  És szeretném ha mindenki tudná, hogy az a 100 féle fogyasztószer ami forgalomban van, csak bajt csinál egy nőnek, mert az általános fogyásnál, először az arcról, a mellről, a karokról megy le a zsír, és mindig vissza is tud nőni! De én egy nagyszerű gépre találtam rá az interneten, aminek Forever Slim a neve, és rögtön meg is vettem, ez azt tudja, ami a tökély, hogy CSAK ONNAN bontja le a felesleges zavaró zsírpárnát ahonnan akarjuk! De onnan biztosan! Pár használat után szépen ellaposodott a gyomrom feletti évtizedes domború zsírpárna!”

K. Jánosné, Szeged

,,37 éves nő vagyok. A magasságom 181 cm, a testalkatom normál, de a hasam nagy, ezért azt kezeltem legelőször a Forever Slimmel. Heti egyszer kezeltem magam és az 5. alkalom után szépen laposodott a hasam. A ruhaméret, amit korábban hordtam 30-31 volt, most a 29-30 méret a jó, tehát kb. L-esről M-es méretre sikerült lefogynom. :) Ezen a sikeren felbuzdulva természetesen szeretném még más testrészemet is kezelni. A következő a belső comb lesz. :) A Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelés mellett rendszeresen járok kardió edzésre. Nagyon elégedett vagyok! :) Köszönöm még egyszer!

S. Julianna, Dorog

Az életkorom 63 év és 165 cm magas vagyok. 85 kg voltam, csípőméretem pedig 127 volt. Jelenleg a súlyom 80 kg, a csípőméretem pedig 122 cm. Régen XXL-es ruhát hordtam, most jó az XL, de fazontól függően az L-es méret is! Tehát a Forever Slim zsírbontó révén 2 ruhaméretet csökkent a csípőbőségem! Ráadásul nagyon szépen eltüntette a narancsbőrt! A bőröm már a 3. kezelés után szép lett! Rendszeresen, 4 naponta használom a készüléket. Nem tornázom, nem diétázom, mivel én nagyon sokat mozgok, elég sok kemény fizikai munkát végzek, de ez mellett egészségesen táplálkozom, nem szeretem az édességet, nem vagyok nassoló típus.

E. Károlyné, Dunaszekcső

,,32 éves nő vagyok, 167 cm és 55 kg. A Forever Slim készülékkel 15 kezelést csináltam végig az elmúlt 2 hónapban (4 naponta) a combom hátsó részén és a fenék alsó területén. A fenék alatt 54 cm-ről 52-re csökkent!!! És ami számomra fontosabb volt, az a bőr egyenetlenségén javítani! Ez szemmel láthatóan meg is történt! Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! :) A kezelések mellett 2 naponta végzek egy 30 perces tornát, főleg fenékre és combra persze, de ezt évek óta teszem, ilyen változást azonban mégsem tapasztaltam!!! A kezelés utolsó 30 percében használom a kiegészítő-feszesítő gélt (nem sajnálom) :D  és ezek szerint jól tettem! Már alig várom, hogy lássam mire képes még a kezelés a következő 2-3 hónap során! Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!”

H. Ági, Budapest

43 éves édesanya vagyok, 167 cm, 65 kg. 2 hónapja vettem a gépeta hasamat kezeltem eddig heti 1 alkalommal (kb. 10 kezelés). Sajnos rendszeres mozgást nem végeztem, és a táplálkozásomra se figyeltem kellőképpen, mégis látok változást. 2 cm-rel lett kisebb a derekam. Nagyon örülök, hogy megvásároltam a készüléket, folytatni fogom a kezeléseket.

F. Noémi, Budapest

50 éves vagyok, kb. 158 cm, sportos testalkatú. Masszőrként dolgozom. Mióta már csak ezzel foglalkozom, kissé nyugisabb lett az életem, és sajnos pár kg-ot magamra szedtem. Ha hízok, egyből a hasamra, meg az oldal hájamra :) rakódik a felesleg. Körülbelül 1 hónapja vásároltam Forever Slim készüléket. Nagyon jó dolgokat olvastam róla. Gondoltam belevágok, egyrészt magam miatt, másrészt sok ismerősöm és vendégem van, aki kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küzd. A vásárlás után pár nappal el is kezdtem használni magamon. Az első alkalom után fellazulást éreztem a hasamon. Az 5.-ik kezelésen vagyok túl. A csípőbőségem -3 cm-rel, a derékbőségem -5.cm-rel csökkent. Az étkezésemen annyit változtattam, hogy egy kicsit visszavettem a szénhidrát fogyasztásból. Mozgás heti 1-2 aerobic, amit eddig is csináltam. A napi víz fogyasztásom 2,5-3 liter víz. Ami előtte 1 liter volt. Tehát a gép nagyon TUTI, mert nagyon kevés változtatás során ilyen eredmény érhető el. Majd a későbbiekben beszámolok a vendégeim eredményeiről is. Nagyon elégedett vagyok! :) Köszönöm!

Gy. Tünde, Devecser

Sztárok és bloggerek, akik Forever Slimmel fogytak

Pikali Gerda színésznő:

 

,,Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.

 

Bencsik Tamara énekesnő:

,,Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.”

Hodosi Anita modell:

 

,,A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam! Ráadásul maradandó a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm később sem jött vissza! Éppen akkor készültem Japánba, egy nagyon fontos munkára, ezért teljesen feldobódtam az eredménytől!”

 

Bíró Ica véleménye a Forever Slimről:

Bíró Ica és a Forever Slim

Bíró Ica és a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Bíró Ica és a Forever Slim

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Weisz Fanni ajándéka fáradhatatlan édesanyjának:

A Forever Slim és Weisz Fanni

Dukai Regina és a Forever Slim:

Debreczeni Zita is a ForeverSlimet használja:

A Joy magazin főszerkesztője a Forever Slimről:

fsj,,Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni.” Anry-Soós Éva, JOY magazin

joymagazin_ForeverSlim

A Marie Claire magazin szerkesztője a Forever Slimről:

„Állandó időhiányban szenvedek, de mégis adtam egy esélyt a Forever Slimnek. Biztató volt, amit ígért. Négynaponta 45 percet szántam a combjaim kezelésre és nem bántam meg. Sőt! Látványos lett a változás: centiben nem mértem ugyan, de a 10. alkalom után a régi kedvenc nadrágomban is újra jól éreztem magam. Tényleg megéri!” – Tóth-Szántó Krisztina, Marie Claire magazin

 

Forever Slim a Marie Claire magazinban:

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé a 2016. okt.-i Marie Claire magazinban!

Nórinak, az ilovemom bloggerének tapasztalatai:

Forever Slim zsírbontó ilovemom blog tapasztalata,,Nemrég a legnagyobb kritikusom, a Testvérem jegyezte meg egy próbafülkében, hogy mennyire szép a hasam, amit utána szemügyre is vettem és egy kis feltérképezgetés után realizáltam, hogy tényleg látványos a változás. Ez adta meg a löketet arra, hogy a 6 alkalomnál ne hagyjam abba a Forever Slim használatát, hanem csináljam végig a 10 alkalmas zsírbontó kúrát. A pocakommal most már teljesen elégedett vagyok, úgyhogy most újabb kezeléseket is ki fogok próbálni…:)”

Az ilovemom.blog.hu ForeverSlim tesztjéről részletesen ide kattintva olvashatsz ! >>

A Kiskegyed ForeverSlim tesztjének eredménye:

A Forever Slim készüléket a Kiskegyed munkatársa, Tóth Tímea is tesztelte,,Már az első kezelés után kisimult a combom. (Oké, nem volt túl durva a kinézete, de az ülőmunka és az összevissza evés azért nem tett túl jót még nekem sem.) A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom! Ez centikbe átszámolva pedig nem kevesebb, mint 3-3 centi combonként! Ez azért nem semmi, főleg annak fényében, hogy nem koplaltam és nem készítettem ki magam az edzőteremben!” Tóth Tímea, Kiskegyed

A Kiskegyed teljes cikkét itt olvashatod el. További Forever Slim vásárlói tapasztalatokért, véleményekért kattints ide>>

Már a Bien.hu is tesztelte a Forever Slimet!

Forever Slim vélemény

“Megdöbbentő eredményt tapasztaltunk, így bátran ajánljuk neked is!” Bien.hu A teljes cikket ide kattintva olvashatod >

 

,,Bár sportolok és odafigyelek a helyes étkezésre, sajnos a csípőmön és a fenekemen elég makacs narancsbőröm van[…]  Már az első 45 perces kezelés is eredményes volt – feszesebb és szebb lett a megkezelt 3-4 tenyérnyi terület. […] A kezdeti lelkesedés után végigcsináltam egy teljes kúrát (mivel nem volt vészes állapotú a narancsbőröm, elég volt 10 kezelés), a látvány pedig magáért beszélt.” Szendrey Adrienn, Teljes cikk a bien.hu-n >>

A Forever Slim a Szépség negyven felett blogban is bizonyított!

forever slim zsírbontó teszt

,,Szerintem az eredmény szemmel is látható, centikben mérve pedig egészen pontosan 4 cm tűnt el 12 kezelés alkalmával úgy, ahogy fentebb írtam, sem nem diétáztam, sem nem sportoltam magam halálra, csak megcsináltam a heti 1 x 45 perces kezelést kényelmesen az ágyikóban fekve és tv-t nézve, és ittam és ittam és ittam.” Teljes cikk a blogban >>

Csipkelány is teszteli a Forever Slim kavitációs zsírbontót!

kavitációs zsírbontó gép vélemény

,,Megmondom őszintén, én kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a kozmetikai módszerekkel kapcsolatban, a kíváncsiságom ezúttal mégis győzött, ezért úgy döntöttem, egy ilyen lehetőséget nem hagyhatok ki.” Teljes cikk a blogban>

A Lolly Beauty Blogban is ott vagyunk:

,,A kezeléseket a hasamon végeztem, ami a kezdetekkor, vagyis március elején 90 cm volt, május végén pedig 84 cm lett. […] Összességében nagyon pozitív tapasztalatokkal zártam le a ForeverSlim gép tesztelését.” Teljes cikk a blogban >>

Érdekel, hogyan zajlik a kezelés? Nézd meg Takács Nóra videóját!

 

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére