Így használd!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gép használata egyszerű, kezelése nem igényel szakértelmet, így könnyen és diszkréten saját magadnak végezheted el a kavitációs zsírbontó kezeléseket. Kövesd tájékoztatónkat!

ultrahangos zsírbontó gép használata

Az ultrahangos zsírbontó kezelést otthon, kényelmesen, saját időbeosztásod
szerint (akár tévézés vagy zenehallgatás közben) végezheted!

1. Szereld össze a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet! Először az ultrahangos fejet és a vezetéket csatlakoztasd a géptesthez, majd dugd be a konnektorba a csatlakozót. A két csatlakozási pontot egymás alatt találod a készüléken. Az ultrahangos fej zsinórját a kis fekete kupak alatti fém csatlakozóba kell illeszteni, a vezetéket pedig alá. A kezeléshez feltétlenül szükséges a Forever Slim ultrahang gél, a hatást pedig fokozza a Forever Slim 2in1 gél is.

2. A készüléket jobb oldalon, alul kapcsold be! A Forever Slimen a központi vezérlőpanellel állítható a kezelési idő és az intenzitás. Először az alapbeállítást fogod látni a kijelzőn: 3-as intenzitás és 5 perc.

A kis készülék használata nagyon egyszerű és kényelmes!

3. A legtöbb felhasználónak a 3-as/4-es alapbeállítás az ideális. Aki rendszeresen sportol, vagy kötöttebb kötőszöveti állománnyal rendelkezik, annak magasabb intenzitás a megfelelő. Az intenzitást a kezelőpanelen az alsó és a felső gombbal tudod beállítani.

Állíthatunk az intenzitáson is, így személyre szabott lesz a kezelés!

4. Az idő beállítását a jobb és bal oldali gombbal tudod szabályozni a kezelőpanelen. Maximum 15 percig tudod felvinni a kezelési időt, de mivel a teljes kezelés 45 perces, ezt háromszor megismételheted. A gép 15 perctől visszaszámol, és minden eltelt perc után hangjelzést ad.

Heti 1-2 kezelés nem sok a karcsúságért!

5. Tegyél bőségesen Forever Slim ultrahang gélt az ultrahangos kezelőfejre! Ultrahang gél nélkül a kezelés hatástalan. A gél legalább 3-5 mm vastagságban fedje a kezelőfejet. Kezelés közben az ultrahang gélt folyamatosan pótolni kell.

Az ultrahang gél az átvivő anyag, ebből mindig bőségesen használjunk!

6. Indítsd el a kezelést a vezérlőpanel központi gombjának megnyomásával! A gomb megnyomásakor a vezérlőpanel közepe rózsaszínre vált, a készülék pedig halk, ciripelő hangot ad ki.

Kezelhető testtájak: comb, fenék, has, kar, csípő, hát, stb.

7. A géllel bekent ultrahangos kezelőfejet nagyon lassan, körkörösen mozgasd az adott testfelületen. Ne kapkodj! Érdemes egy-egy testtájnak (3-4 tenyérnyi felületnek) legalább 10-15 kezelést szentelni. Páros testrészek (belső comb, fenék) esetén érdemes felváltva kezelni azokat, vagyis egyik nap a jobb oldali részt, 4 nap múlva a bal oldali részt. A kezeléseket 4 naponta ismételheted. Gyakrabban ne végezz kezeléseket, mert időt kell hagyni a lebontott zsírsejteknek kiürülésének.

A kezelést lassú, körkörös mozdulatokkal végezzük, ne kapkodjunk!

8. A kezelés hatékonyságát még tovább javíthatod, ha használod a Forever Slim 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő gélt is. Egyrészt a kezelés utolsó harmadában keverj a Forever Slim ultrahangos gélhez egy keveset a 2in1 gélből (önmagában a 2in1 gél hatástalan, ultrahang gélt mindenképpen kell használnod), másrészt pedig a kezelés végén végezz alapos nyirokmasszázst a kezelt területen a 2in1 géllel.

A ForeverSlim kikapcsolása után végezzünk nyirokmasszázst a kezelt területen!

A nyirokmasszázs mellett minden olyan módszer eredményesebbé teheti az ultrahangos zsírbontást, amely fokozza az anyagcserét és segíti a méregtelenítést. Ilyen például a fokozott folyadékfogyasztás (napi több liter tiszta víz)szauna/infraszaunasportolás vagy lúgosító étrend-kiegészítők alkalmazása.

Zsírbontó kúra alatt (és amúgy is) kiemelten fontos a fokozott folyadékfogyasztás!

Több problémás testrész (has, fenék, combok) kezelése esetén (tehát amikor több hónapon keresztül végezzük a kezeléseket) javasolt legalább heti 1 liter méregtelenítő vagy máj-, vesetisztító tea elfogyasztása.

Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépSzeretnél végre tartósan fogyni?
Leszámolnál a narancsbőrrel? 

Rendeld meg azonnal a ForeverSlimet!

forever-slim-ultrahangos-zsirbonto-gep-megrendelo-gomb

 

 

Érdekel, hogy mások milyen eredményt értek el az otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel? A vevői tapasztalatokat itt találod >> Szeretnéd kipróbálni vásárlás előtt? Jelentkezz ingyenes tesztkezelésre! >>

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére