GYIK

1. Milyen frekvencián működik a Forever Slim?

40.000 Hz (40 Khz)

2. Mekkora felületű a Forever Slim kezelőfeje és milyen anyagból van?

A kezelőfej orvosi acélból készült: átmérője (aktív felület) 12 cm2.

3. Fémérzékeny vagyok. Használhatom a zsírbontó készüléket?

Igen! Mivel a készülék kezelőfeje orvosi acélból készült, króm- és nikkelérzékenyek is használhatják.

4. Az otthoni ultrahangos zsírbontó miben különbözik a kozmetikai szalonokban használt gépektől?

A Forever Slim hatékonysága mind az alkalmazott frekvencia (40 kHz), mind az intenzitás tekintetében megegyezik a szalonokban használt ultrahangos zsírbontó gépekkel. Az intenzitás nem is emelhető tovább, mert az már a biztonságosság rovására menne, a túl intenzíven felszabaduló zsír, illetve a túlzott hőhatás miatt. Méretét tekintve a Forever Slim jelentősen kisebb (35 cm átmérőjű), mint a kozmetikai szalonokban használt készülékek. Ennek oka, hogy kezelése egyszerű, extra funkciók (pl. hőmérséklet-mutató, rádiófrekvenciás kezelőfej) nincsenek beépítve. A terület felmelegedését a kezelt személy saját magán érzékeli, és annak megfelelően mozgatja a kezelőfejet. Mivel a szalonokban kozmetikus végzi a vendégen a kezelést, a „szalongépek” esetén egy LCD panelre is szükség van ahhoz, hogy kontrolálhassa a folyamatokat (pl. hőmérséklet-figyelés, intenzitás követése). Ezeket a funkciókat külön szoftver irányítja, ami egy további miniszámítógép jelenlétét is igényli. Mindez a szalonban használt gépeknél jelentős méret- és árnövelő tényező.

5. Miért tartós az ultrahangos zsírbontás hatása?

Mindannyian adott mennyiségű zsírsejttel születünk. A zsírsejtek száma életünk során sem változik, mivel a zsírsejtek nem képesek osztódni, szaporodni. Ha hízunk, vagy fogyunk, akkor csupán zsírsejtjeink mérete nő vagy csökken, maga a zsírsejt a legkeményebb edzés vagy fogyókúra hatására sem tűnik el. Tulajdonképpen ez a jojó-effektus elsődleges oka. A zsírsejteket véglegesen zsírleszívással illetve ultrahangos zsírbontással távolíthatjuk el testünkről. Mivel az ultrahangos zsírbontás során elbontott (vagy zsírleszívással eltávolított) zsírsejt helyett nem keletkezik új, az adott területen jelentősen csökken a visszahízás esélye. Itt ugyanis már csak a le nem bontott, még létező zsírsejt tud növekedni.

6. Hová tűnik a kezelés során lebontott zsír?

Az ultrahangrezgéssel lebontott zsírszövet először a nyirokrendszerbe, onnan pedig fokozatosan a vérbe kerül. A lebomlott zsír egyik része a májon keresztül az epén át a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül a vizelettel távozik. Ezt az ürülést bőséges folyadékfogyasztással segíthetjük elő, így ajánlatos kezelés előtt és után sokat (legalább napi 3 liter) inni.

7. Miért hat az ultrahangos zsírbontás a narancsbőrre?

A narancsbőr a bőr alatt felhalmozódott zsír és méreganyagok következménye. A zsír elbontása és a méreganyagok kiürítése a bőr kisimulását eredményezi.

8. A Forever Slim azoknak is ajánlott, akiknek narancsbőrös a combja, de vékonyak?

Igen, a Forever Slim olyan normál súlyú egyéneknek is ajánlott, akiknek egy-egy problémás területen van lerakódva némi felesleg (lovaglónadrág-szindróma, úszógumi, stb), vagy akik narancsbőrrel küzdenek. A narancsbőr alól senki nem kivétel, a probléma még a fiatal, sportos, vékony nőket is érinti, így természetesen rájuk is jótékony hatással lesz a kezelés.

9. Mikor érdemes elkezdeni a narancsbőr elleni és az ultrahangos zsírbontó kezeléseket?

A leghasznosabb, ha nem vár senki nyárig, hanem még a bikiniszezon előtt jóval – az őszi-téli-tavaszi – elkezdi a kezeléseket, ugyanis egy teljes kúra hetekig tart. Ez egy erős méregtelenítési folyamat, nem lehet felgyorsítani, hagyni kell időt arra, hogy a szervezetből kiürüljenek a zsírok és méreganyagok. Egy kúra ajánlott időtartama egy testtáj tekintetében minimum 10-15 hét.

10. Miért jobb a Forever Slim narancsbőr elleni kezelés a többi anticellulit kúránál?

A Forever Slim géppel végzett narancsbőr elleni kezelés rendkívül hatásos és teljesen fájdalommentes, ellentétben pl. a köpölyözéssel. A kezelés nem nyúzza meg a bőrt, nem keletkezik rajta semmilyen folt vagy véraláfutás (mint pl. a vákuumos nyirokmasszázsnál). Mellékhatása nincs, az eredmény pedig már néhány alkalom után szemmel látható.

11. Nem veszélyes a zsírbontó kezelés?

Nem, a kezelés egyáltalán nem veszélyes! Az ultrahangos zsírbontó készülékek által alkalmazott ultrahang rezgéstartománya a zsírokra jellemző, így kizárólag a zsírsejteket károsítja. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, amit a kezelés során lehet érezni.

12. Mennyi a maximális kezelési idő alkalmanként?

45 perc

13. Milyen gyakran végezhetek ultrahangos zsírbontó kezelést?

Heti egy kezelés (45 perc) javasolt a kívánt hatás eléréséig. Két kezelés között (függetlenül attól, hogy éppen melyik testrészt kezeltük) minimálisan 96 óra  (4 nap) szünetet kell tartani. Ennél sűrűbb használat esetén a lebontott zsír kiürítése megterhelheti a szervezetet. Bizonyos esetekben (pl. vastag zsírréteg ill. nagyon gyors zsírvesztés esetén) valamivel hosszabb szünet is ajánlott lehet a kezelések között, hogy a zsírréteg csökkenéséhez a bőr fokozatosan idomulhasson.

14. Hány testrészt érdemes egy kezelés során kezelni?

A maximális, 45 perces kezelési időt 1-2, maximum 3 testrész között célszerű elosztani (Pl: jobb csípő – bal csípő, has jobb oldala – has bal oldala, fenék és mindkét hátsócomb). Így a kezelési idő testrészenként kb. 15-22 perc. Ez természetesen a kezelt felület méretétől, illetve a testfelülettől függően változhat.

A tapasztalatok ugyanakkor azt mutatják, hogy minél kisebb területet kezel 45 percen át, az eredmény annál hamarabb jelentkezik és annál intenzívebb, látványosabb. Egy-egy kezelés során a kezelt terület maximum 2-3 tenyérnyi legyen.

15. Kezelés során mi számít egy testrésznek? A comb ilyenkor önállóan egy testrész, vagy a feszítő, a hajlító és a fenékrész is külön testrésznek tekintendő?

A comb első és oldalsó része egy testrésznek minősül a kezelés szempontjából, míg a hátsó comb és a fenék alsó része ismét egy testrész. Fontos tudni, hogy az egy-egy testrész esetén ajánlott, kb. 15 perces kezelési idő egy átlagos alkatú (kb. 60kg-os) emberre vonatkozik. Nagyobb testsúlynál, mivel a kezelendő testrész is nagyobb, több időt kell az adott testrész kezelésére fordítani.

16. Kezelhetem felváltva a különböző testrészeket, vagy célszerűbb egy területre koncentrálni?

Mint a legtöbb kezelés esetén, úgy ultrahangos zsírbontás során is fontos a folyamatosság és a rendszeresség. Ha nem tartunk kúrákat (tehát a kezeléseket nem szisztematikusan egy-egy kiválasztott testrészen, hanem minden kezeléskor más területen végezzük), akkor az eredmény jóval lassabban és később jelentkezik, hiszen a hatás „szétosztódik” a kezelt felületek között. Természetesen mindenki maga dönti el hány testrész között szeretné elosztani a 45 percet, viszont könnyen a fent említett csapdába eshetünk, ha az alkalmankénti maximális kezelési időt túl sok testrész között aprózzuk szét. A megfelelő eredmény érdekében tehát a 45 perces kezelési időt érdemes 2, maximum 3 közeli testrész között (pl: bal csípő, jobb csípő) elosztani. A kezelendő testrészek területe összesen ne haladja meg a 2-3 tenyérnyit. Ezen kívül ajánlott minden testrész esetén végigcsinálni a 10-15 kezelésből álló kúrát.

17. Hányszor ismételhető a kezelés egy adott területen?

Mivel a zsírszövet mennyisége és jellege adottság kérdése, lehet, hogy valakinek (pl. egy súlyosabb, vagy kötöttebb zsírszövettel rendelkező embernek) több kezelésre van szüksége a kívánt hatás eléréséhez. A kezeléseket ezért gyakorlatilag bármennyiszer ismételhetjük, amíg el nem érjük a kívánt végeredményt, feltéve hogy betartjuk az előírt szünetet (minimum 96 óra – 4 nap) a kezelések között.

18. Milyen intenzitással érdemes végezni a kezelést?

Az ultrahangos zsírbontás intenzitását 6-os skálán állíthatjuk be, amelyen az 1-es fokozat a legkisebb, a 6-os pedig a legnagyobb kezelési erősséget jelöli. Alapbeállításként a gép 3-as erősségen üzemel; ezt a kezelés megkezdése előtt tetszőlegesen módosíthatjuk. Mivel a zsírszövet vastagsága és állapota egyénenként eltérő, az ideális intenzitás is a kezelt személy adottságaitól függően változik. Van, aki 3-as erősség esetén is erősebb hőérzetről és gyors változásról számol be, másnál ehhez az eredményhez nagyobb intenzitás szükséges. Az első kezelést célszerű 1-es fokozaton végezni, majd fokozatosan léptetni felfelé az intenzitást, 2-3 percet elidőzve minden fokozaton. Az Önnek megfelelő intenzitás az lesz, ahol nem tapasztal semmilyen kellemetlen érzést.

19. A kezelés során hogyan mozgassam az ultrahangos kezelőfejet?

A kezelőfejet nagyon lassan, körkörösen (az óramutató járásával megegyező irányba) mozgatjuk a kiválasztott területen, majd amikor melegedni kezd a kezelt rész, lassan tovább csúsztathatjuk. A mozgatás sebességét a zsírbontás közbeni hőérzet függvényében magunk változtathatjuk. Jó tudni, hogy a kezelés alatt érzett hő erőssége egyéni adottságoktól függően (pl. bőrtípus, zsírszövet állapota, vastagsága) változhat, így egyesek már 2-3 másodperc után, míg mások csak 7-9 másodpercet követően éreznek hőmérséklet növekedést a kezelt területen. Igen ritkán ugyan, de előfordul, hogy a kezelt személy egyáltalán nem érez melegedést a kezelés során, a zsírbontás azonban ilyenkor is megtörténik.

20. Melyik napszakban ajánlott végezni a kezelést?

A zsírt nem elég csak lebontani, hanem – a zsírsejtekből felszabaduló méreganyagokkal együtt – ki is kell üríteni a szervezetből. A salakanyagok és a lebontott zsír a májon, illetve a vesén keresztül távoznak a szervezetből, ezért a kezelést követően kiemelt figyelmet kell fordítanunk anyagcserénk gyorsítására (megfelelő folyadékfogyasztás, testmozgás stb.). Mindezek miatt érdemes a reggeli órákban végezni a kezelést. Ilyenkor a megnövelt folyadékfogyasztás (legalább 3-4 liter) nem okoz gondot, másrészt a napi feladatok során végzett mozgás is élénkíti az anyagcserét. A legrosszabb, ha este, lefekvés előtt végezzük el a kezelést, alvás közben ugyanis anyagcserénk jelentősen lelassul.

21. Helyettesíthetem ultrahangos zsírbontással a testmozgást és a fogyókúrát?

Az ultrahangos zsírbontás elsősorban nem egészségügyi, hanem esztétikai funkciókat szolgál: segít eltüntetni a narancsbőrt, valamint a test körvonalát elcsúfító, a bőrt petyhüdté tévő zsírpárnákat. Fontos azonban tudni, hogy a kezelés csak a test körvonalán hat, a mélyebb (nem látható) zsigeri zsírlerakódást nem szünteti meg, így az elhízás okozta egészségügyi kockázatokat önmagában nem csökkenti. Tehát az ultrahangos zsírbontás – bármennyire látványos alakformálásra is képes – nem helyettesíti a rendszeres testmozgást, valamint az egészséges életmódot és étrendet.

22. Hány kezelés után várható eredmény?

Mivel különböző testfelépítésűek vagyunk, ezért ezt nehéz megmondani. A tapasztalat és a visszajelzések azt mutatják, hogy hölgyek esetében a narancsbőr már a 2-4 kezelés után látványosan csökkenni kezd. Körfogatcsökkenés 4-8 kezelés között várható, általában ekkor kezdenek az eddig passzentos nadrágok, ruhák lötyögni.

23. Miért szükséges ultrahang gél a kezeléshez?

A gél egy úgynevezett átvivő anyag, amely az ultrahangrezgéseket a bőrbe továbbítja. Gél nélkül a kezelés során keletkező ultrahangrezgések visszaverődnek, így a zsírsejtekre sem tudják kifejteni hatásukat.

24. Orvosi rendelőkben használt ultrahang gélt is használhatok?

Ultrahangos zsírbontás esetén – az eltérő fénytörés miatt – más típusú ultrahang gélre van szükség, mint amilyet az orvosi rendelőkben használnak. A zsírbontó kezeléshez magas viszkozitású kozmetikai ultrahang gélt kell beszereznünk. Ez 530 Ft/500 ml áron weboldalunkon is megrendelhető.

25. Egy flakon ultrahang gél (500ml) mennyi ideig elég?

Az 500ml-es gél egy átlagos testsúlyú (60 kg) embernél kb. 6-8 kezelésre elegendő. A kezelésekhez szükséges gél mennyisége a testsúllyal – így a testátmérővel – egyenesen arányosan nő vagy csökken.

26. Mennyi ideig használható a gép egyfolytában, kikapcsolás nélkül?

A Forever Slim készülék kikapcsolás nélkül maximum 50 percen keresztül üzemeltethető. Ezután – ha utánunk más is szeretné használni a készüléket – 60 percig kikapcsolt állapotban pihentetni kell.

27. Melyik testrészen nem használható az ultrahangos készülék?

Az ultrahangos zsírbontó készüléket arcunkon és nyakunkon ne használjuk, és a kezelés során célszerű elkerülni a szív környékét is. Visszér esetén ne végezzünk kezelést az érintett területen!

28. Milyen esetekben nem használható az ultrahangos zsírbontó készülék?

A készülék használata nem javasolt artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség valamint szoptatás esetén. Ne működtesse a készüléket ott, ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek! A készülék kezelőfeje orvosi acélból készül így króm- és nikkelérzékenyek is használhatják.

29. Miért nem alkalmazhatják májbetegek a készüléket?

Mert a kezelés során felszabaduló zsír eltávolításában a máj központi szerepet játszik, májbetegség esetén tehát a lebontott zsír kiürítése gondot okozhat.

30. Nőgyógyászati spirál használata mellett kezelhetem a hasamat?

Az UH zsírbontás csak pacemaker és más beültetett elektromos eszközök esetén ellenjavallt. A sebészi úton beültetett merev fémek (pl.: protézis) felmelegedhetnek az eljárás során. A spirál nem merev eszköz, mozgásra képes, az nem jelent ellenjavallatot. Ez esetben érdemes azonban az alhas területén végzett kezeléseket 10 percben maximalizálni, és alhasi melegség esetén csak még rövidebb ideig alkalmazni a készüléket.

31. Tisztíthatom-e gyógyszertári alkohollal átitatott vattával a kezelőfejet?

Igen.  Legtöbbször elég – áramtalanítás után – száraz vagy enyhén nedves ronggyal letörölni a kezelőfelületet, de ha kívánja, gyógyszertári alkoholt is használhat tisztításhoz.

32. Kinek ajánlott a Forever Slim?

Forever Slim narancsbőr elleni kezelés és ultrahangos zsírbontás ajánlott:

 • Nőknek és férfiaknak egyaránt
 • Normál testsúlyú és túlsúllyal rendelkezőknek
 • Azoknak, akik a narancsbőrtől akarnak megszabadulni, feszesebb, simább bőrt szeretnének, és azoknak, akik karcsúsodni szeretnének.
 • Használhatják kismamák, akik szülés vagy szoptatás után szeretnék visszaszerezni korábbi alakjukat.
 • Ajánlott mindazoknak, akik szeretnének karcsúbbak lenni, és szívesen eltüntetnék zsírpárnáikat a has, derék, comb, felkar, hát vagy a csípő területéről, és azoknak is, akiknek nincs súlyfölöslegük, de zavarja őket az „úszógumi” a csípőjükön vagy a „lovaglónadrág” a combjukon.
 • Mindenkinek ajánlott, akinek nincs ideje a sportra és a diétára, és azoknak is, akik sporttal és diétával sem tudtak megszabadulni a makacs zsírpárnáktól.
 • Ajánlott azoknak, akiknek bevált az ultrahangos zsírbontás, de nagyobb diszkrécióra vágynak, és nincs kedvük nyilvános kezelésekhez, így az otthoni készülék jelent számukra megoldást.

A Forever Slim készülék használata nem javasolt:

artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség valamint szoptatás esetén.
Ne működtesse a készüléket ott, ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek! A készülék kezelőfeje orvosi acélból készül így króm- és nikkel-érzékenyek is használhatják.

33. Mit érzek az ultrahangos alakformáló, zsírbontó és cellulit elleni készülékkel végzett kezelések alatt?

A Forever Slimmel végzett ultrahangos zsírbontás és narancsbőr elleni kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. Szakember nem kell hozzá, a kezeléseket bárki könnyen elvégezheti magán. Kezelőfeje orvosi acélból készül, így króm- és nikkelérzékenyek is használhatják. Alakformálás során speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hang hallható, a bőrön pedig melegséget tapasztal. Ha esetleg apró tűszúráshoz hasonló, csípő, kellemetlen érzést tapasztal, annak az az oka, hogy a beállított intenzitás túl erős az ön kötőszöveti állományának: állítsa az intenzitást alacsonyabbra!

A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható,

 • nincs lábadozási idő
 • nincs szükség kompressziós fáslizásra
 • a bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, vagy véraláfutások.

34. Milyen területek kezelhetők a Forever Slim készülékkel?

A Forever Slim narancsbőr elleni ultrahangos, kavitációs készülék a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék, hát és comb.

Az arc, a toka és a nyak kezelésére, a szív környékén és a melleknél nem használható.

35. Mennyi idő egy ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezelés, és hányszor kell kezelni egy testrészt a tartós eredményhez?

 • A maximális kezelési idő alkalmanként 45 perc, ami 2-3 testtáj (2 x 23 perc vagy 3 x 15 perc) kezelését teszi lehetővé. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó (45 percnél hosszabb) beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat, és időbe telik.
 • A tapasztalatok azt mutatják, hogy eredményesebb a kezelés akkor, ha egyszerre csak 1 testrészre fókuszál (pl. has, fenekek, külső combok, belső combok) mindaddig, míg a kívánt eredményt el nem érte. Tehát minden héten ugyanazt az 1, maximum 2, de 3 tenyérnyi területet meg nem haladó testtájat kezelje 45 percig, és csak azután kezdje meg más testtájak kúráját, ha az addig kezelt területeken a kívánt eredményt elérte.
 • Mivel ultrahangos eljárással történik a zsírbontás, a kezelés során nélkülözhetetlen az ultrahang gél (pl. Forever Slim gél) használata. A kozmetikai ultrahang gél egy ún. átvivő anyag, amely az ultrahangrezgéseket a bőrbe továbbítja. Gél nélkül a kezelés hatástalan, az ultrahangrezgések már a bőrről visszaverődnek, így a zsírsejtekre sem tudják kifejteni hatásukat.
 • Egy kúra általában 10-15 kezelést jelent testtájanként, (normál BMI esetén) ami a kezelt testtájon ruhaméret-csökkenést eredményezhet! Az ultrahangos, kavitációs zsírbontásnak nincs mellékhatása, így a problémás terület (a szokásos módon, heti 1 alkalommal) egészen addig kezelhető, míg el nem éri a kívánt eredményt.

36. Milyen gyakran lehet kezelni a kritikus testtájakat?

Hetente 1 kezelés (1 X 45 perc/hét) vagy maximum 96 óránkénti kezelés javasolt a kívánt hatás eléréséig. Ennél sűrűbb használat esetén a lebontott zsír kiürítése megterhelheti a szervezetet.
Fontos tudnivaló, hogy ezt a kezelési gyakoriságot nem sűrítheti akkor sem, ha különböző testtájakat kezel.

37. Hogyan járulhat hozzá a zsírbontó eredményhez?

 • Közvetlenül a kezelés után koffein- vagy fahéjtartalmú, keringésfokozó géllel végezzen nyirokmasszázst, hogy segítse a méregtelenítést! (A kezelt testtájat masszírozza át a szív irányába csúsztatott kézzel!)
 • Szintén a kezelés után szánjon időt (nem több, mint 30 percet) a testmozgásra! A napi rendszeres mozgás (min. 30 perc séta, futás, biciklizés stb.) a kúra teljes ideje alatt nagyon fontos az anyagcsere fokozása, a salakanyagok kiürítése érdekében.
 • A siker elérése érdekében elengedhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás! A körülbelül napi 3 liter (szénsavmentes) vízre a szervezetnek a zsírok és salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége.
 • Szénhidrátszegény étrendet ajánlunk, sok zöldséggel
 • A maximális hatékonyság érdekében a kezelést követően pár napig egyáltalán ne fogyasszon finomított cukrot és szorítsa minimálisra a szénhidrátbevitelt! Ezt követően csökkentett szénhidrát- és zsírtartalmú, ámrostokban és friss zöldségekben gazdag étrendjavasolt. A hatékonyság növelése érdekében máj- és vesetisztító teákat és lúgosító étrend-kiegészítőket is alkalmazhat.
 • Kiegészítő kezelésként javasolt a szauna, infraszaunahasználata, amely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését.
 • Fontos, hogy csak reális eredményeket várjon, és aktívan működjön közre az eredmények elérésében a felsorolt tanácsok betartásával!

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére