Warning: include(/home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/toggles/plugin_shortcode.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Warning: include(): Failed opening 'toggles/plugin_shortcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/ultrazsir/public_html/wp-content/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/shortcode/functions.php on line 308

Itt a nyár és lefaragnád az úszógumit?

Elégedetlen vagy combod, feneked méretével?

Mindent kipróbáltál, mégsem tudsz lefogyni?

.Akkor most a legjobb helyen jársz!.

A Forever Slim egy kifejezetten otthoni használatra tervezett ultrahangos zsírbontó (más néven kavitációs zsírbontó) készülék, amely  képes eltávolítani a zsírsejteket a problémás területekről. Segítségével végre tényleg lefaraghatod a zsírpárnákat azokból a zónákból is, amelyek korábban még a legkeményebb diétának vagy edzésnek is ellenálltak.

Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép

A Forever Slim már 7 éve, nők és férfiak ezreinek segít! Számos híresség, blogger és újságíró is sikerrel tesztelte és ajánlja a készüléket!

Lenyűgöző eredmény, éhezés nélkül!

A Forever Slim otthoni ultrahangos, kavitációs zsírbontó gép…

tartósan, jojó-effektus nélkül fogyaszt.

A zsírsejtek végleges eltávolításával megakadályozza a visszahízást.

látványos, centiméterekben is mérhető eredményt nyújt.

Már egyetlen kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

célzottan a problémás zónákat karcsúsítja.

Pontosan ott hat, ahol használjuk, így nem csökken pl. a mellméret és nem ereszkedik meg az arcbőr, mint fogyókúra esetén.

fájdalom és koplalás nélkül fogyaszt.

Az otthoni kavitációs zsírbontó kezelés kellemes, garantáltan fájdalommentes, és – mivel közvetlenül a zsírsejtekre hat – az eredményességhez éhezni sem kell!

gyorsan eltünteti a narancsbőrt.

Akár már az első kezelés hatása is jól látható, néhány alkalom után pedig teljesen eltűnhet a narancsbőr!

Számolj le VÉGLEG a zsírsejtekkel!

A ForeverSlim ultrahangos zsírbontó készülék páratlan sikerének titka a technológiában rejlik. Az ultrahangos zsírbontás ugyanis – egyedülálló módon – végleg képes eltávolítani testünkről a zsírsejteket.

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás nem a zsírsejtek méretét csökkenti (mint pl. a fogyókúra vagy az edzés) hanem magát a sejtet bontja fel, melynek tartalma (zsír, méreganyagok) így már könnyen kiválasztódik az anyagcserével a szervezetből.

ultrahangos zsírbontás hatása

Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejteket ténylegesen lebontja: a bennük tárolt zsír és salakanyagok az anyagcserével távoznak.

Tartós fogyás, jojó nélkül!

Mivel ultrahangos zsírbontás hatására a zsírsejt végleg eltűnik és nem is keletkezik helyette új, mérete később sem indulhat növekedésnek. Tehát Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülékkel elkerülhetjük a visszahízást – azaz a rettegett jojó-szindrómát – ami a hagyományos fogyókúráknak sajnos gyakori következménye.

forever slim ultrahangos zsirbonto keszulek tesztelese

A Forever Slim készüléket már számos tévéműsorban is tesztelték!

Zsírleszívás-hatású sztártechnológia – olcsóbban!

Az ultrahangos zsírbontás már több mint 10 éve vezeti a fogyasztócentrumok és plasztikai sebészeti klinikák kezeléseinek népszerűségi listáját. Nem véletlenül, hiszen a műtéti zsírleszíváson kívül ez az egyetlen módszer, amely a zsírsejtek végleges eltávolítására képes.

A kezelések magas költsége eddig sokak számára elérhetetlenné tette a technológiát, ám az első otthoni ultrahangos zsírbontó gép, a ForeverSlim új dimenziót nyitott a kavitációs zsírbontás történetében. Ez a kompakt készülék lehetővé teszi, hogy a professzionális gépek technológiáját saját otthonunkban, saját időbeosztásunk szerint alkalmazzuk, a fogyasztószalonok árainak töredékéért!

Szalonminőség már otthon is

A Forever Slim készülékbe pontosan ugyanazt a kavitációs technológiát építették be, amellyel a szalonok professzionális készülékei működnek. Így a zsírbontás hatékonysága ugyanolyan, mintha azt plasztikai sebészeti centrumban, vagy fogyasztószalonban végezték volna!

 • azonos működési elv: kavitáció
 • azonos technológia: fókuszált ultrahang
 • azonos frekvencia: 40.000Hz
 • állítható kezelési idő
 • szabályozható intenzitás
ultrahangos-zsirbontas-otthon

Saját otthoni ultrahangos zsírbontó gépedet otthon, korlátlanul és diszkréten használhatod, az összes problémás zónában.

Maximális kényelem, maximális diszkréció!

Az otthoni ultrahangos zsírbontás a szalonban végzett kezelésekhez képest több előnnyel is rendelkezik.

 1. Olcsóbb

  A Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék egyszeri befektetést jelent. Ára körülbelül egy egyetlen testrészt érintő kavitációs zsírbontó kúra árának felel meg. Saját zsírbontó készülékkel azonban egész testünket korlátlanul karcsúsíthatjuk, ráadásul rokonaink és barátaink is használhatják a gépet!

 2. Diszkrétebb

  A ForeverSlimmel magunknak végezzük a kezeléseket, így nem kell mások előtt levetkőznünk vagy szégyenkeznünk zsírpárnáink miatt.

 3. Kényelmesebb és gyorsabb

  Az otthoni zsírbontást bármikor, akár kedvenc sorozatunkat nézve is elvégezhetjük, így nem borul fel a napirendünk. Nem kell állandóan időpontot egyeztetni, rohanni, vagy esetleg hosszabb ideig várakozni a következő kezelésre.

Már több ezer magyar használó fogyott a Forever Slimmel. Próbáld ki Te is!

A Forever Slim már 7 éve, több ezer elégedett vásárlóval bizonyítja eredményességét!

Te is szívesen kipróbálnád? Akkor most itt az alkalom!

Megajándékozunk egy 30 perces ultrahangos zsírbontó kezeléssel!

Gyere el hozzánk és

PRÓBÁLD KI INGYEN a ForeverSlim készüléket!>>

Így fogyhatunk 45 perc alatt!

Forever Slim készülékkel az ultrahangos zsírbontó kezeléseket saját igényeink és időbeosztásunk szerint ütemezhetjük. Meghatározhatjuk a kezelések

 • hosszát (5-45perc)
 • gyakoriságát (legkorábban 4 naponta)
 • intenzitását (1-6 erősség),
 • valamint az egy alkalommal kezelni kívánt testrészeket.

Persze azt is tudnunk kell, hogy az ultrahangos zsírbontás hatása akkor a leggyorsabb, ha kúraszerűen végezzük. Ez ugyanazoknak a testrészeknek a rendszeres kezelését jelenti, egészen a kívánt eredmény eléréséig.

3+1 jótanács az expressz eredményért

Ha a lehető leggyorsabban szeretnénk látványos eredményt elérni, az alábbiak betartása ajánlott:

 1. Mindig teljes, 45 perces kezelést végezzünk!
 2. Csak egyetlen testrészt (ugyanazt a 2-3 tenyérnyi területet) kezeljünk a kúra során!
 3. Rendszeresen, 4-7 naponta végezzük a zsírbontást!

+1. A zsír gyors kiürítése érdekében vessünk be minél több méregtelenítő praktikát!

forever slim ultrahangos zsirbonto hasznalata

A Forever Slimmel az ultrahangos zsírbontást bárki könnyedén elvégezheti!

Hatékony méregtelenítés = látványos fogyás

Kavitációs kúra során nem csupán a zsírsejtek lebontásáról, hanem a kezelések során felszabaduló zsír és méreganyagok minél gyorsabb eltávolításáról is gondoskodni kell. Ez szervezetünk feladata, ám létezik néhány módszer, amivel segíthetjük ezt a méregtelenítési folyamatot.

Alapvetően minden hatékony, ami gyorsítja az anyagcserét (pl. szaunázás, méregtelenítő teák, rostdús táplálkozás, testmozgás), ám a legfontosabb az alábbi 2 szabály betartása:

 1. Igyunk legalább 3 liter tiszta vizet naponta, hogy a zsírsejtekből felszabadult anyagokat minél gyorsabban „kimossuk” szervezetünkből!
 2. Alaposan masszírozzuk át a kezelt zónát zsírbontás után! Ez fokozza a nyirokkeringést, így a zsír és méreganyagok elszállítása gyorsabb lesz.

Milyen gélt használjuk ultrahangos zsírbontáshoz?

Kavitációs zsírbontáshoz magas viszkozitású kozmetikai ultrahang gél szükséges. Ez a kontaktanyag továbbítja majd az ultrahangrezgéseket testünkbe. A ForeverSlim otthoni ultrahangos zsírbontó készülékhez a Forever Slim ultrahang gél használatát javasoljuk, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kezelésekhez.

Ha szeretnénk gyorsítani a zsírbontás során felszabaduló méreganyagok elszállítását, akkor a kezelések közben és után Forever Slim 2in1 keringésfokozó gélt is használhatunk. Ennek alkalmazása természetesen nem kötelező (hiszen nem kontaktanyagról van szó), és nem helyettesíti a kozmetikai ultrahang gél használatát.

Forever Slim ultrahang gél

Ultrahangos zsírbontáshoz kontaktanyag (ultrahang gél) szükséges, de a hatásfokozás érdekében zsírbontást kiegészítő 2in1 gélt is bevethetünk.

Ruhaméret-csökkenés akár heteken belül

Az, hogy a ruhaméret-csökkenéshez pontosan hányszor kell kezelnünk az adott testrészt, számos tényezőtől (pl. zsírszövet mennyisége és kötöttsége, életmód, kezelések gyakorisága, kezelt terület nagysága) függhet.

Míg egyesek (leginkább a nagyobb súlyfelesleggel rendelkezők) már 2-3 kezelés után látványos, centiméterekben is mérhető zsírvesztést produkálnak, másoknak több alkalomra van szükségük a sikerhez. Általában azonban egy 10-15 alkalmas fókuszált (2-3 tenyérnyi területet érintő) kúra már ruhaméret-csökkenést szokott eredményezni a kezelt zónában.

Profi technológia – garantált hatékonyság

Ne feledd: a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék pontosan ugyanazzal a professzionális kavitációs technológiával működik, amelyet a plasztikai sebészeti centrumokban és fogyasztó központokban is használnak (40.000 Hz)! Az otthoni zsírbontó gép hatékonyságát és biztonságosságát mindezek mellett az alábbi tények is garantálják:

Több ezer elégedett magyar vásárló 7 év alatt
Hazai sztárok is ForeverSlimmel karcsúsodtak
Több magyar magazin is tesztelte és hatékonynak találta a készüléket
ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés
CE minősítés
Ingyenes tesztelés lehetősége
Részletes magyar nyelvű használati útmutató
Ügyfélszolgálat + ingyenes orvosi tanácsadás
1 év teljes körű garancia

Forever Slim ultrahangos zsirbonto keszulek

Vidd haza a fogyasztószalonok egyik legnépszerűbb technológiáját!

Szabadulj meg a narancsbőrtől otthonodban, kényelmesen, a szalongéppel megegyező frekvenciájú Forever Slim készülékkel!

Vásárlóink mondták

,,Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves

..

„Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

ultrahangos zsírbontás eredménye Forever Slimmel

3 hónap alatt: derék: -14cm, csípő: -8cm (F. Beáta eredménye)

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! :) […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!”  H. Ági, Budapest

Ultrahangos zsírbontás eredménye Forever Slimmel

Látványos narancsbőr csökkenés (H. Ági eredménye)

“Mind a hárman a hasunkat kezdtük el először kezelni. Mindenkinél látványos fogyás történt. 10 kezelés volt eddig a hasunkon, anyukám 2 ruhaméretet 50-esből 46-os, én is 2 ruha méretet tudtam ez idő alatt fogyni. 44-es nadrág helyett 40-es nadrágot viselek, ami a gép folyamatos használatával kezd bő lenni.” T. Beáta, Szolnok

Már használod a ForeverSlimet? Küldd el nekünk te is a sikersztoridat emailben! 
Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Tesztelt hatékonyság!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, újságíró, blogger tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

ultrahangos zsírbontó Kiskegyed“A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!” Tóth Tímea, Kiskegyed.hu

Bíró Ica és az ultrahangos zsírbontó gép

“Célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák. ” Bíró Ica

hazi-patika-forever-slim-teszt„Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat”  Huták Judit, a HáziPatika újságírója

Bien.hu teszt ForeverSlim“Megdöbbentő eredményt tapasztaltunk, így bátran ajánljuk neked is!” Bien.hu

 

Bámulatos fogyás hasról, fenékről, combról!

Szerezd meg most akciósan Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet,
és szabadulj meg a zsírpárnáktól!

.

 

A ForeverSlim ára:

132.900 Ft!

p2

AJÁNDÉK: 2 db ultrahang gél (500 ml)

p2

AJÁNDÉK: INGYENES szállítás,
1 MUNKANAPON belül

forever-slim-megrendeles

Kérdésed van? Tanácsra van szükséged? Hívj bennünket most! +36 30 6303 777

ultrahangos-zsirbonto-ugyfelszolgalat

Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj
hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!
[contact-form 1 'Kérdése van']

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2009-2018 ForeverSlim® / Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére