Forever Slim készülék megrendelése

Név:
E-mail:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Megjegyzés:

Kérjük, itt jelezze, hogyha a számlázási név/cím eltér a szállítási névtől/címtől!

Termék:

Forever Slim – otthoni ultrahangos zsírbontó és cellulitkezelő készülék

Hány darab ultrahang gélt kér?:
Hány darab zsírbontást kiegészítő 2in1 gélt kér?
Átvételi mód:
Fizetési mód:
Hogyan talált ránk?:
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
132.900 Ft

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, az ÁSZF-et és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.

Kérek hírlevelet. (Pl. használati tippeket, ajándék kuponokat küldünk)

(A megrendelés gomb lenyomása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha rendelését feldolgoztuk, újabb e-mailben értesítjük a csomag várható érkezéséről.)

Végre elbúcsúznál a makacs zsírpárnáktól? A Forever Slim tényleg segít!

Mire számíthatsz, ha a Forever Slimet választod?

pipa Körméreted látványosan csökken.

A zavaró zsírpárnák végre tényleg pipatartósan eltűnnek.

pipa Fájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat.

forever slim kavitációs zsírbontó gép

A ForeverSlim már 7 éve, elégedett vásárlók és tesztelők ezreivel bizonyít!

A ForeverSlim ára

132.900 Ft!

p2

+AJÁNDÉK: 2 db ultrahang gél

p2

+AJÁNDÉK: INGYENES szállítás

Az ajándék géleket a csomag automatikusan tartalmazni fogja. Ha kérsz további géleket, a megrendelőlapon jelezd! Az ajándék gélek összértéke 1060 Ft. A házhozszállítás értéke 1090 Ft. Az akció más kuponnal, kedvezménnyel nem vonható össze.

Kérdésed van? Tanácsra van szükséged? Hívj bennünket most! 0630/6303-777

A készüléket bármely magyarországi címre ingyen kiszállítjuk 1-2 munkanapon belül! Személyes átvételre is biztosítunk lehetőséget Budapest XI. kerületi bemutatótermünkben!

Nem Magyarországra kérnéd csomagodat? Külföldre is szívesen kiszállítjuk Neked, ám ekkor pluszköltséggel kell számolnod, ami országtól és mérettől függően általában 4000-10000 Ft körül alakul. A pontos díjról ügyfélszolgálatunk tájékoztat. Az akció más kuponokkal nem vonható össze!

Hírességek és vásárlóink mondták:

Bíró Ica Forever Slim“Pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák.” – Bíró Ica, modell, fitnesz-szakértő

Anry-Soós Éva,  Joy „Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni” – Anry-Soós Éva, a Joy magazin volt főszerkesztője.

 

Ultrahangos zsírbontás eredménye Forever Slimmel

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! :) […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!” H. Ági, Budapest

Rendeld meg most a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet és számolj le végre Te is a makacs zsírpárnákkal és a narancsbőrrel!