Ultrahangos zsírbontó készülék cikkek

Cikkek, leírások ultrahangos zsírbontó készülék témában

Az itt található cikkek mindegyike ultrahangos zsírbontó készülék címkével lett jelölve. Rendszeresen frissítjük cikkeinket, így mindig a legfrissebb leírásokat olvashatja ultrahangos zsírbontó készülék témakörben.

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével

Egy költői kérdést tennénk fel a nőknek: Ti teljes mértékben elégedettek vagytok a testetekkel? Sejtjük a választ… Szinte lehetetlen olyan nőt (vagy akár férfit!) találni az utcákon, aki teljesen elégedett önmagával. Sokan kisebb orrot, hosszabb hajat, vagy akár nagyobb melleket szeretnének, de a legtöbb ember esetében a fogyás kerül a „kívánságlista” legfelsőbb fokára. Ennek érdekében […]

Cikk folytatása...

Itt az ideje, hogy felvegyük a harcot a zsírpárnákkal és a narancsbőrrel!

Szeretnéd elűzni az idegesítő hurkákat? Megszabadulnál végre a csúnya narancsbőrtől? Akkor olvass tovább! Mindenki jól akar kinézni! Ezért összegyűjtöttünk 6 hurkaellenes tippet! Nehéz ételek helyett sovány húst, sok zöldséget, édességek helyett pedig friss idénygyümölcsöt érdemes fogyasztani. Mindezt lassan, jól megrágva, kiélvezve az ízeket! Rostban gazdag étkeket is ajánlatos sűrűn enni, ugyanis ezek jócskán hozzájárulnak a […]

Cikk folytatása...

Magyar hírességek is a ForeverSlimmel fogynak!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép már 5 éve több ezer elégedett magyar vásárlóval bizonyítja eredményességét! Több hazai híresség használja, valamint számos újságíró és blogger is tesztelte.  Pikali Gerda színésznő:   ,,Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, […]

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás olcsón

Ha Ön már régóta gondolkodik azon, hogy zsírpárnáit, narancsbőrét ultrahangos zsírbontással távolítsa el, de túl költségesnek találja, érdemes megtalálni a legelőnyösebb megoldást. Tanácsot adunk, hogyan tudja könnyedén akár a negyedére levinni a költségeket!

Cikk folytatása...

A Forever Slim médiamegjelenései

Számtalan népszerű magazinban és weboldalon jelent meg írás a Forever Slim első, otthoni ultrahangos gépről! A szépségrovat-vezetők villámgyorsan lecsaptak a témára.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal

Több módszer is létezik a kozmetikai zsírbontásra, a makacs zsírpárnák eltüntetésére, melyek mind más-más módon hatnak. A zsírbontás ultrahanggal a leghatékonyabb, mert ez az egyetlen módszer, mely tartósan csökkenti a zsírsejtek számát, a többi módszerrel csak a zsírsejtek térfogata csökkenthető.

Cikk folytatása...

A Forever Slim ultrahangos zsírbontóval leggyakrabban elkövetett hibák

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép összeszerelése közben, az ultrahangos zsírbontó kezelés során és a teljes ultrahangos zsírbontó kúra alatti is el lehet követni apró hibákat. Összefoglaltuk a legtipikusabbakat.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal otthon

Ma már lehetőség van arra, hogy az ultrahangos zsírbontó kezeléseket otthon, saját ultrahangos zsírontó készülékünkkel, a Forever Slimmel végezzük el! Ez a készülék ugyanolyan hatásmechanizmussal, ugyanolyan hatékonysággal és ugyanolyan frekvencián működik, mint a nagy ultrahangos zsírbontó szalongépek, de számtalan előnyt tartogat.

Cikk folytatása...

Hodosi Anita is a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet használja

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó már a topmodellek világában is nagy sikert aratott! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Hodosi Anita topmodell is elégedett vásárlóink közé tartozik!

Cikk folytatása...

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével – férfiaknál

A tapasztalatok szerint 10 férfiből 9 azért akar saját ultrahangos zsírbontó gépet, hogy a pocakját tüntesse el ultrahangos zsírbontással. A lapos, feszes has a fiatalsággal, a vonzerővel kapcsolódik össze, a párnásabb, löttyedtebb pocak viszont sajnos öregít.

Cikk folytatása...

Oldal: 1 / 212

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére