Ultrahangos zsírbontás cikkek

Cikkek, leírások ultrahangos zsírbontás témában

Az itt található cikkek mindegyike ultrahangos zsírbontás címkével lett jelölve. Rendszeresen frissítjük cikkeinket, így mindig a legfrissebb leírásokat olvashatja ultrahangos zsírbontás témakörben.

Az ultrahangos zsírbontás előnyei a zsírleszívással szemben

Csak az ultrahangos zsírbontás és a zsírleszívás képes végleg megszüntetni a zsírsejteket a kezelt területen. Az ultrahangos zsírbontásnak számtalan előnye van: jóval olcsóbb, teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, szövődményei, a narancsbőrt is eltünteti, nem csak a zsírpárnákat, nincs regenerálódási idő.

Cikk folytatása...

Kinek ajánlott az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) nőknek és férfiaknak, fiataloknak (18-tól) és idősebbeknek, normál súllyal rendelkezőknek és enyhén túlsúlyosaknak egyaránt egyaránt ajánlott! Mindenkinek, aki elégedetlen az alakjával, és tenni szeretne azért, hogy vonzóbb, karcsúbb, feszesebb teste legyen.

Cikk folytatása...

Mi az a kavitációs ultrahang?

Az ultrahangos zsírbontás alapja a kavitáció jelensége. A kozmetikai szalongépek és a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó egyaránt 40.000 Hz frekvenciájú ultrahanghullámmal működik, mely csak a zsírszövetre hat, más szövetet vagy szervet nem károsít. A kavitációs zsírbontás képes a zsírsejtek számát végleg csökkenteni, hatékonysága a zsírleszíváshoz mérhető.

Cikk folytatása...

Miért gyakoribb a narancsbőr a nők, mint a férfiak esetében?

Már nem csak a nőket érinti a narancsbőr, hanem a férfiakat is, bár jóval kevésbé. Az eltérés fő oka oka, hogy a férfiak kötőszövete tömörebb, hálós szerkezetű, míg a nőké párhuzamos szerkezetű.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírleszívás

Sokan összekeverik az ultrahangos zsírbontás és a zsírleszívás fogalmát. Érdemes összevetni a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás folyamatát a fogalmak pontosítása végett!

Cikk folytatása...

Alkalmi ruha esküvőre

Ha nem főszereplőként, hanem vendégként vagyunk hivatalosak egy esküvőre, az nem jelenti azt, hogy ne okozna hatalmas fejtörést a készülődés. Milyen legyen egy tökéletes alkalmi ruha esküvőre? És hogyan férjünk bele?

Cikk folytatása...

Az ideális esküvői ruha megtalálása

Érdemes figyelni rá, hogy a menyasszonyi ruha illeszkedjen ne csak az alakunkhoz, de a személyiségünkhöz is. És van egy titkos csodafegyver, ami segít, hogy az esküvői ruha tökéletesen is álljon rajtunk: ez az ultrahangos zsírbontás.

Cikk folytatása...

Külső comb fogyasztása ultrahangos zsírbontással

A vaskos külső comb olyannyira problémás testrész, hogy még becenevet is kapott: lovaglónadrágnak hívják. A lovaglónadrág-szindróma azokat érinti, akik a csípőjük alatt minimum 10 cm-rel nagyobb körméretet mérnek, mint a csípőbőségük.

Cikk folytatása...

Belső comb és az ultrahangos zsírbontás

Vannak problémás testrészek, melyeken gyakran makacs zsírfelesleg terpeszkedik, még akkor is, ha máskülönben teljesen ideális a BMI-indexünk. A lötyögős belső comb az egyik legnehezebben formálható, legkevésbé fogyasztható terület, de az ultrahangos zsírbontás segíteni fog!

Cikk folytatása...

Tippek a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásához

Az esküvői készülődés sok menyasszonynál egyet jelent a fogyókúrával. Pedig ultrahangos zsírbontással könnyen korrigálhatjuk az apróbb szépséghibáinkat. Ötletek a menyasszonyi ruha kiválasztásához, és ahhoz, hogy tökéletesen is nézzünk ki benne!

Cikk folytatása...

Oldal: 3 / 3123

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére