Ultrahangos zsírbontás cikkek

Cikkek, leírások ultrahangos zsírbontás témában

Az itt található cikkek mindegyike ultrahangos zsírbontás címkével lett jelölve. Rendszeresen frissítjük cikkeinket, így mindig a legfrissebb leírásokat olvashatja ultrahangos zsírbontás témakörben.

A Kiskegyed kipróbálta az ultrahangos zsírbontást Forever Slimmel!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontót Tóth Tímea, a Kiskegyed szerzője próbálta ki. Az ultrahangos zsírbontás hatékonyságát centikben tudta mérni (3-3 cm lement a combjáról), és a narancsbőre is eltűnt!

Cikk folytatása...

Hodosi Anita is a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet használja

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó már a topmodellek világában is nagy sikert aratott! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Hodosi Anita topmodell is elégedett vásárlóink közé tartozik!

Cikk folytatása...

Adjon magára ősszel és télen is!

Nyáron valahogy minden kicsit más: szabadabban öltözködünk, többször mozdulunk ki otthonról, sok zöldséget és gyümölcsöt eszünk és a napsugaraknak köszönhetően jobban is érezzük magunkat. Ám amikor eljön a rossz idő, minden megváltozik: nem győzünk elég ruhát felvenni, hogy ne fázzunk, nem akaródzik elmenni mozogni, se más programra, begubózunk, hiszen egyre sötétebb van, és valószínűleg kevesebbet […]

Cikk folytatása...

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével – férfiaknál

A tapasztalatok szerint 10 férfiből 9 azért akar saját ultrahangos zsírbontó gépet, hogy a pocakját tüntesse el ultrahangos zsírbontással. A lapos, feszes has a fiatalsággal, a vonzerővel kapcsolódik össze, a párnásabb, löttyedtebb pocak viszont sajnos öregít.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás a fenék fogyasztásáért

Nincs olyan nő, aki ne lenne elégedetlen a fenekével: általában mindannyian túl nagynak, löttyedtnek, narancsbőrösnek, rugalmatlannak, formátlannak találjuk hátsó fertályunkat.

Cikk folytatása...

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével – nőknél

Hasról fogyni nem olyan egyszerű, sokszor hiába végezzük ezerszám a hasizom-erősítő gyakorlatokat, vagy kapunk bele a különféle fogyókúrákba, nincs semmi eredmény. Ultrahangos zsírbontással a has könnyen lefogyasztható, és a vaskos derék, illetve a lógó úszógumi is kezelhető.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontás egy új, műtét nélküli kozmetikai eljárás, mely a kavitáció segítségével képes végleg megszüntetni a kezelt felületen a zsírsejteket. Helyi fogyasztásra és a narancsbőr eltüntetésére használják. Sokáig csak fogyasztószalonokban, kozmetikákban volt elérhető, de ma már saját, otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket is vásárolhat.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás próbakezelés, árkülönbség testtáj vagy nem szerint

Az ultrahangos zsírbontásban jelentős árkülönbségek vannak. De nem csak szalonok szerint tér el az ár, hanem testtájak vagy nemek szerint is. Az ultrahangos zsírbontó próbakezelés általában mindenhol rövidebb és olcsóbb, mint egy átlagos kezelés.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontó készülék

Itt találja az ultrahangos zsírbontó szalongépek és az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék közötti legfontosabb különbségeket és hasonlóságokat pl. az ár, a hatásmechanizmus, a felhasznált frekvencia, az állíthatóság tekintetében.

Cikk folytatása...

Ultrahang kezelés

Az ultrahang kezelés ma már számtalan gyógyászati és kozmetikai eljárásban megjelenik, kezdve az terhességi ultrahang vizsgálattól a belső szervek ultrahangos vizsgálatán át az ultrahangos zsírbontásig.

Cikk folytatása...

Oldal: 2 / 3123

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére