Ultrahangos zsírbontás cikkek

Cikkek, leírások ultrahangos zsírbontás témában

Az itt található cikkek mindegyike ultrahangos zsírbontás címkével lett jelölve. Rendszeresen frissítjük cikkeinket, így mindig a legfrissebb leírásokat olvashatja ultrahangos zsírbontás témakörben.

Zsírleszívás, zsírbontás hasról

A hasról történő zsírleszívás és zsírbontás világszerte a leggyakoribb a fogyasztó módszerek között van. A hatékonyságát több tényező befolyásolja, alkalmazásukkor több szempontot is figyelembe kell venni. Előtte azonban kezdjük azzal dióhéjban, hogy milyen zsíreltávolító módszerek léteznek. A kor előrehaladtával a zsír sokszor nemcsak felhalmozódik a testen, de át is rendeződik, főként a középső területekre. Nők […]

Cikk folytatása...

Fogyás hasról a kavitációs zsírbontás segítségével

Egy költői kérdést tennénk fel a nőknek: Ti teljes mértékben elégedettek vagytok a testetekkel? Sejtjük a választ… Szinte lehetetlen olyan nőt (vagy akár férfit!) találni az utcákon, aki teljesen elégedett önmagával. Sokan kisebb orrot, hosszabb hajat, vagy akár nagyobb melleket szeretnének, de a legtöbb ember esetében a fogyás kerül a „kívánságlista” legfelsőbb fokára. Ennek érdekében […]

Cikk folytatása...

Zsírleszívás műtét nélkül?

A tavasz közeledtével egyre többen szeretnének fogyni vagy formálni az alakjukon. Na de melyik módszert válasszuk? Talán nincs is olyan ember, akár nő, akár férfi, akinek ne jutott volna eszébe, hogy mi lenne, ha  végleg megszabadulhatna a narancsbőrtől és az undok zsírpárnáktól, amelyekkel évek óta szélmalomharcot vív. Általában ilyenkor az első gondolat a zsírleszívás, bár […]

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás: tartós eredmény!

A kavitációs, ultrahangos zsírbontás és narancsbőr elleni kezelés hatása azért tartós, mert a megszüntetett zsírsejtek helyén nem keletkeznek újak: nincs visszahízás, nincs jojó hatás. Az ultrahangos zsírbontás a zsírleszíváshoz hasonló hatékonysággal bír, de műtét nélküli, teljesen fájdalommentes kezelés, mely kozmetikai vagy otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel végezhető.

Cikk folytatása...

Zsírsejtek, sírjatok!

Közeleg a fürdőruhaszezon. Nézzük a tükörképünket, és tátott szájjal álmélkodunk, hogy vajon hogy került ide ez a lötyögő úszógumi, kié ez a lógó fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?

Cikk folytatása...

A Forever Slim médiamegjelenései

Számtalan népszerű magazinban és weboldalon jelent meg írás a Forever Slim első, otthoni ultrahangos gépről! A szépségrovat-vezetők villámgyorsan lecsaptak a témára.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal

Több módszer is létezik a kozmetikai zsírbontásra, a makacs zsírpárnák eltüntetésére, melyek mind más-más módon hatnak. A zsírbontás ultrahanggal a leghatékonyabb, mert ez az egyetlen módszer, mely tartósan csökkenti a zsírsejtek számát, a többi módszerrel csak a zsírsejtek térfogata csökkenthető.

Cikk folytatása...

A Forever Slim ultrahangos zsírbontóval leggyakrabban elkövetett hibák

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép összeszerelése közben, az ultrahangos zsírbontó kezelés során és a teljes ultrahangos zsírbontó kúra alatti is el lehet követni apró hibákat. Összefoglaltuk a legtipikusabbakat.

Cikk folytatása...

Zsírbontás ultrahanggal otthon

Ma már lehetőség van arra, hogy az ultrahangos zsírbontó kezeléseket otthon, saját ultrahangos zsírontó készülékünkkel, a Forever Slimmel végezzük el! Ez a készülék ugyanolyan hatásmechanizmussal, ugyanolyan hatékonysággal és ugyanolyan frekvencián működik, mint a nagy ultrahangos zsírbontó szalongépek, de számtalan előnyt tartogat.

Cikk folytatása...

Ultrahangos zsírbontás ára-megéri a ForeverSlim?

Az ultrahangos zsírbontást egyrészt kozmetikai szalonokban végzik ultrahangos zsírbontó szalongépekkel, a másrészt otthon is elvégezheti saját Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülékével. Ultrahangos zsírbontó kezelések, próbakezelések, kombinált kezelések, bérletek árai.

Cikk folytatása...

Oldal: 1 / 3123

Segíthetünk?

Rendelésével, kérdésével
forduljon hozzánk bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

captcha

Sztárok, akik velünk fogytak

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Sztárok, akik velünk fogytak

Ilyen eredményeket érhet el

Zsírbontás előtt és után

Forever Slim videók

Forever Slim ügyfélszolgálat

2011-2014 Ultrahangos Zsírbontó®    ●    © Minden jog fenntartva.    ●    Készítette: clicksor.hu
Főoldal    ●    Lap tetejére